Gânduri picurate din înaltul cerului.

17 3 4
                                    

Timpul mi se pare doar o pânză  enormă de păianjen. Societatea, familia și  Divinitatea fiind cei care o țes. Formată din sfori dure și lipicioase, numite "întâmplări", aceasta ne prinde în mrejele sale, reușind să ne ia din puteri.
Trecutul este ca o ceață obscură, pe care oricât de mult am încerca să o traversăm, ne învăluie din toate părțile, ducându-ne în pragul nebuniei. Cu cât ne adâncim mai tare, cu atât  devenim mai confuzi, descoperind secrete  întunecate de familie ce constă în vrăji, ritualuri, acțiuni paranormale.
Viitorul  este uneori mai clar decât trecutul, știu că vi se pare prostesc, dar așa este. Trecutul nu-l vom cunoaște niciodată în totalitate, dar viitorul îl vom trăi, vom face parte din el.
Prezentul este doar o clipă ce vine și pleacă în viteză. Doar o dată în viață vom trăi acel moment, fiind urmat de multe alte clipe trecătoare. Fiecare secundă e diferită, ceva ce doar ne vizitează dar poate lăsa urme.

Viața nu e altceva decât un drum spre moarte. Te naști, toți se bucură, crești, apar grijile,  trecutul se întoarce, îți urmărește pașii. Cazi în diferite gropi aflate pe"autostrada" vieții, unele mai mici din care te ridici ușor, altele enorme din care rămăi cu râni adânci și după ce ieși. Pe acest drum, întâlnești persoane ce îți vor răul, care te judecă. Acestea întotdeauna pleacă după ce-și termină "rolul".
Mai sunt și acei oameni care te ajută cu ce pot, sunt mereu acolo până când sunt nevoiți să  plece, pentru a face loc altora.
Dar există și acele suflete care merg cu tine până la capătul drumului, aruncându-se chiar împreună cu tine într-o prăpastie necunoscută. Acestea nu pleacă niciodată, ar fi o durere prea mare pentru ei să pornească pe altă cale, diferită de a ta. Astfel rămân lângă tine, prinși ca niște scai de sufletul tău. Dar câtă nevoie avem de ei..

Moartea nu este altceva decât un ocean de libertate. Multora le este teamă de ea, dar cât timp mori pentru o cauză nobilă și lași în urma ta o poveste superbă, nu ai de ce să-ți fie frică.
Dumnezeu nu-și poate permite să piardă un suflet,  acesta valorând cât 3000 de universe, mai ales un suflet căruia îi pasă de pierderea sa...

Gândurile unui Suflet Anonim.Where stories live. Discover now