13

234 9 0
                                    

~Damon~

ik roep Serena nog achterna. Ik weet niet waarom maar ik had de plotselinge behoefte om haar te kussen. Ze zag er gewoon onweerstaanbaar uit in die vest. 

Matt stopt naast me. 

"Waarom rent Serena weg?" ik kijk hem woedend aan. 

"klootzak" snauw ik. 

"Wat heb ik nu weer gedaan?" vraagt hij verontwaardigd. Ik negeer hem en stap naar huis. 

"Damon, waarom ben je kwaad op me?" vraagt hij. 

"ik ben niet kwaad op je" mompel ik. 

"Jawel Damon, je bent wel kwaad." zegt hij koppig. 

"Ik ben niet kwaad. Gewoon moe. Ik heb niet veel slaap gehad deze nacht door het gejammer van Serena. En net toen ik sliep gilde ze me wakker." lieg ik. Hij lijkt het niet te geloven maar gelukkig vraagt hij niet door. 

"We gaan uit vanavond. Ga je mee?" vraagt hij. "moet je het zelfs vragen?" hij lacht. We stappen in stilte verder. Misschien is het beter dat ik meega. Gewoon even mijn gedachten van Serena afzetten. 

°°°

Zodra we bij het packhuis zijn aangekomen, ga ik de trap op naar boven. Ik ga naar de kamer van mijn ouders. Zoals verwacht staan mijn ouders daar al te wachten. 

"Damon, hey" zegt mijn moeder zodra ze me ziet. 

"ga zitten, zoon" zegt mijn vader. Ik doe wat hij zegt en ga op het bed zitten. 

"luister, Damon. We willen niet meer dat je iedere keer dat je uitgaat een nieuw meisje meeneemt" zegt mijn vader doodserieus. 

"Wat? Waarom niet?" vraag ik geschrokken. Ze kijken elkaar aan. 

"Sarah is zwanger. Als de baby geboren is en je bijna elke dag een nieuw meisje meeneemt, kan het nogal verwarrend zijn." Ik kijk hun met open mond aan. 

"Menen jullie dit?" Ze kijken me serieus aan 

"Damon, we zijn 100% serieus." zegt mijn moeder. Ik zucht 

"best" 

"Serena is hier natuurlijk altijd welkom. Niet lieverd?" Mijn vader glimlacht. 

"natuurlijk is ze altijd welkom." zegt hij. Wauw. Kan je nog duidelijker zijn dan dat? 

Zie, als je ooit nog wilt doen wat je ook bijna elke dag doet met wildvreemde vrouwen, moet je het met mate doen. Hoor ik Sam zeggen. Ik kan ook gewoon naar het huis van de meisjes gaan. Link ik terug. Sam gromt wat en sluit de link zelf af. Dat doet hij alleen als hij kwaad is. 

Ik sta recht en loop naar mijn kamer. Ik ga op mijn bed liggen. Serena haar geur hangt nog in de lucht. Ik ga nog even op mijn laptop een computerspelletje spelen. 

Vader heeft me vandaag vrijgegeven. Anders zat ik nu met hem papierwerk te doen. Iets wat ik dus totaal niet wil. Het is zo saai. Het zou veel leuker zijn als Serena af en toe binnenkwam en tegen me zou praten of op mijn schoot zou komen zitten en mee afleid van mijn werk door mijn nek te kussen... 

Wow, wat? Wat was dat? Ik moet dringend met iemand het bed delen Die rate gedachten aan Serena beginnen uit de hand te lopen. Straks wil ik nog dat ze waar zijn. Dat wil je al. Je geeft het alleen nog niet toe.  Zegt Sam. 

Net op dat moment wordt er op de deur geklopt. Matt steekt zijn kop door een kier. 

"we gaan over 5 minuten vertrekken." ik maak me snel klaar. Wat deodorant, tanden poetsen, etc. ik trek mijn schoenen en jas aan en stap in de auto. Het zijn precies dezelfde mensen als toen ik Serena voor het eerst ontmoette. Matt, Kyle, Jake en Cole. 

Cole is een kop kleiner dan ik maar veel gespierder. Zijn kort zwart haar lijkt maar nooit te groeien en zijn ogen lijken goud in de zon. Hij heeft zijn mate nog niet gevonden. Kyle start de auto en binnen 5 minuten zijn we er. 

Zodra we binnen zijn scan ik de ruimte. We splitsen op. Cole en ik gaan vrouwen versieren en de rest gaat een de toog zitten. Zij willen geen vrouwen meer versieren omdat ze mates hebben. Kun je dat geloven? 

Ze waren de grootste players die ik ken. Wel, behalve Jake. Die kende ik pas nadat hij zijn mate vond. Matt en Kyle gingen naar de homobar iets verderop en hadden bijna elke dag iemand nieuw. Nu zitten ze gewoon aan de toog. Te praten. 

Ik stap naar een bruinharig meisje. Ik kijk aandachtig of ze iets gemeen heeft met Serena. Bruin ogen, lichtbruin haar en een bleke huid dat bijna ongezond lijkt. Ze beweegt ook helemaal anders. Net wat ik nodig heb. 

Grijnzend stap ik op haar af. 

"hey"

 Ze kijkt me aan. "Hey" zegt ze terug. 

"wat doet zo'n prachtig meisje als jij hier helemaal?" vraag ik zwoel. ze giechelt wat. 

"ik vier dat ik eindelijk weer single ben" ik glimlach. Een blij, dronken meisje dat recentelijk single is? Die zijn het simpelste. Ze komt dichter bij me staan. 

"ik wil wel eens iets ander proberen dan een vaste relatie." ze drukt haar lippen op de mijne. Dit was makkelijk. Ik ben amper 3 minuten binnen. 

Ze trekt me mee naar een rustiger plekje. Ik druk haar tegen de muur en kus haar verder. Ik begin haar nek te kussen maar voel dan iets. Een soort van prettige aanwezigheid. 

Ik draai me om naar de bron van de aanwezigheid en ik kijk in een stel betraande ogen met een groene cirkel is het midden. Mijn hart breekt in stukken. Serena veegt haar ogen af en loopt weg. 

Ik kijk naar het meisje voor me en voel niets meer dan walging. Niet voor haar maar voor mij. Ik walg van mezelf. Grommend loop ik naar de toiletten. Ik laat mijn hoofd tegen de muur rusten. Wat bezielde me? 

Ik hoor de deur opengaan en iemand draait me hardhandig om. De persoon slaagt op mijn kaak en een ander schopt me. Recht tussen mijn benen. Mijn handen bedekken de plek als een reflex. 

Ik kijk naar de personen die me aanvielen en zie Will en......Clara? 

Clara kijkt me woedend aan. 

"wat heb je met mijn zus gedaan?" vraagt ze woedend. 

"Je zus?" 

"Serena. Wat heb je met Serena gedaan?" vraagt ze. 

"Serena is je zus?" vraag ik verward. 

"ja, domkop. Vertel me nu wat je hebt gedaan." beveelt ze. 

"ze zag me een meisje zoenen-" ze slaagt me op mijn wang. 

"Ze is verdomme u mate en je gaat een ander meisje kussen" ze kijkt me walgend aan. 

Ze heeft gelijk. Serena is mijn mate. Waarom kuste ik een wildvreemde in plaats van de vrouw waar ik van hou? Oh mijn maangodin. Ik hou van haar. Ik moet het haar vertellen. Dit oplossen. 

Sam had gelijk. Ik wil ook dat ze me lastigvalt terwijl ik werk. Ik wil dat ze naar me kijkt zoals vanochtend toen we bijna kusten. Liefdevol. Ik wil haar liefde. Meer dan wat dan ook. 

Ik glip tussen hun door en ren naar buiten wat me vreemde blikken van mijn vrienden oplevert. Het maakt me niet uit. Er is niets dat me nog uitmaakt, behalve mijn mate. De geur van Serena hangt nog sterk in de lucht. Natuurlijk volg ik hem. 

De geur gaat tot aan haar huis maar in plaats van naar binnen te gaan, gaat de geur naar het bos. 

________________________________________________________________________________

Laat weten wat je van dit hoofdstuk vind. 

Denk je dat het nog gaat goed komen tussen Serena en Damon? 

Wil je dat Serena en Damon bijeen komen? 



Whovians-in-hogwarts

Unwanted Mates حيث تعيش القصص. اكتشف الآن