25

199 11 0
                                    

~Serena~

Zodra Sky, mijn broer zijn mate, wakker werd, heeft ze ons verteld hoe we het gif moesten verwijderen... We moesten het eruit branden. Het was een hels proces die ik hoop nooit meer te herhalen.

Maar nu ben ik helemaal genezen. Alleen een paar littekens op mijn zij.

"hey, lieverd" ik kijk naar Damon en hij kust me. Vandaag mag ik eindelijk uit de ziekenkamer en ga ik hier intrekken. Damon is al mijn spullen al gaan halen bij mijn thuis.

Zodra ik Damon zijn kamer binnenkom zie ik een hele boel dozen staan. Zuchtend begin ik met mijn kleren in de kast te leggen.

Damon had blijkbaar 2  kleerkasten. Hij heeft de helft van zijn kleren in zijn kast proberen te proppen en de rest gewoon weggegooid...hij heeft 2 gigantische inloopkasten. Hoeveel kleren kan een man wel niet hebben?

Mijn inloopkast is amper voor de helft gevuld als ik klaar ben. Terwijl ik ernaar kijk voel ik 2 armen rond mijn middel.

"we moeten kleren voor u kopen" fluistert Damon in mijn oor.

"vooral lingerie" ik begin helemaal rood te worden. Dit doet hij dus de hele tijd. Hij maakt de hele tijd dubbelzinnige opmerkingen enzo. Maar ondanks dat weet ik dat hij me nooit iets zou opdringen.

Hij begint mijn nek te kussen en bij die ene plek kreun ik zachtjes.

Net op dat moment komt Matt binnen. "waarom altijd op zo'n momenten?" jammert hij.

Damon gromt zachtjes en ik kan een geïrriteerde zucht niet onderdrukken waardoor Damon me een knipoog geeft. Damn, die knipoog was hot.

Alles aan hem is hot kwijlt Mali. Daar kan ik niets tegenin brengen. Wanneer gaan we hem nu toestemming geven om ons te Marken? Jammert ze. Snel. Antwoord ik voor ik de link afsluit.

"je vader wilt dat je komt helpen in de studeerkamer" Damon verstopt zijn hoofd in de holte van mijn nek en gromt een beetje. Ik draai om en zorg dat mijn mond bij zijn oor is

"we kunnen straks verderdoen waar we mee zijn begonnen als je klaar bent" fluister ik zo zacht als ik kan.

Damon zijn ogen worden zo groot als schoteltjes en hij kijkt me aan. Ik bijt verleidelijk op mijn lip waardoor zijn ogen wat donkerder worden.

"ga nu maar, je weet dat je vader niet graag wacht" zeg ik op een onschuldige toon aangezien Matt nog steeds hier is. Hij loopt de kamer uit en struikelt bijna over een paar dozen.

"wat heb je tegen hem gezegd?" vraagt Matt lachend.

"dat is iets tussen Damon en mij" grijns ik. Hij heft een wenkbrauw voor hij op het bed gaat zitten. Ik ga naast hem zitten. De afgelopen weken zijn we goede vrienden geworden.

"hoe is het met Sarah?" vraag ik met een beetje wrok in mijn stem.

"goed zeker?" hij zucht verdrietig. Op momenten als dit weet ik dat hij aan zijn moeder denkt.

Net als ik mag hij Sarah niet maar ze maakt zijn vader gelukkig. Dat is wat telt voor Matt. Wel, hopelijk blijkt Sarah niet een psychopaat te zijn die samenspant met Matt zijn grootste vijand en dan probeert om hem en zijn vader te vermoorden.

We blijven zo even zitten.

Langzaam draaien we onze hoofden naar elkaar toe en knikken. We weten precies wat we beide denken. Op precies hetzelfde moment roepen we: "teen wolf!" Dankzij mij is hij er verslaafd aan geraakt. Tot ergernis van Damon en Kyle hebben we de hele serie in een keer uitgezien. Geen stops. We waren dagen bezig zonder slaap. Nu blijven we de serie herkijken. We kunnen elk detail van de aflevering uit ons hoofd zeggen.

Na een paar uur hoor ik Damon aanlopen op een subtiel maar snel tempo.

Ik glimlach en jaag Matt weg. Hij kijkt verward en ik moet bijna om zijn gezichtsuitdruking lachen.

Mijn palmen beginnen steeds harder te zweten. Ik hoop dat hij niet in een slecht humeur is.

Zodra de deur opent wordt ik bijna getackeld in een kus. Damon duwt de deur dicht met zijn voet. Hij bijt op mijn onderlip en ik open mijn lippen. We beginnen hevig te zoenen.

Als onze adem op is laten we elkaar los en begint hij mijn nek te zoenen. Bij die ene plek begint hij te zuigen. Een harde kreun verlaat mijn lippen. Ik voel zijn tanden groeien. Hij gromt en wanneer hij weg wilt trekken hou ik hem tegen.

"doe het" zucht ik onder mijn adem. Hij kijkt me aan met zijn beeldschone groene ogen.

"weet je het zeker?" vraagt hij. Ik knik en zijn ogen flikkeren van zwart naar groen.

Ik bijt mijn lip weer maar deze keer is het omdat ik super nerveus ben.

Damon begint weer mijn nek te kussen en vind bijna direct mijn plek.

"je T-shirt zit in de weg" gromt hij gefrustreerd. Terwijl ik hem uitdagend aankijk trek ik mijn T-shirt uit. Hij kijkt me met open mond aan terwijl zijn ogen over mijn lichaam glijden. Een lichte blos kruipt over mijn wangen.

Hij pakt mijn gezicht vast en drukt een passionele kus op mijn lippen. Zonder de kus te onderbreken pakt hij mijn bovenbenen en tilt me zo op. Ik wikkel mijn benen rond zijn middel en we trekken elkaar nog dichter tegen elkaar.

Hij legt me zacht en ruw tegelijkertijd op het bed en komt boven me liggen.

Na wat een eeuwigheid duurt komt hij terug op mijn plek. Zijn tanden schuren plagend over de plek en ik jammer. Ik hoor hem gewoon grijnzen.

Net wanneer ik er een opmerking over wil maken voel ik een scherpe pijn aan mijn schouder. Ik hap naar adem en voel een traan over mijn ogen rollen.

Kort erna begint het onbeschrijfelijk goed te voelen. Ik kreun zacht zijn naam.

Hij haalt zijn tanden uit mijn schouder en maakt de wond proper "mine" mompel hij terwijl hij de mark kust.

We kijken elkaar diep in de ogen

"lieverd, als je wilt kunnen we nu stoppen. We moeten niet verder doen. De volgende stap kunnen we ook later doen" ik zucht geïrriteerd en trek hem met zijn T-shirt tegen me aan.

Ik kus hem vol lust en ik ben 100% zeker dat mijn ogen net als die van Damon de hele tijd zwart worden.

Damon trekt zijn T-shirt uit en ik staar naar zijn spieren. Ik kan niet geloven dat die voor mij alleen zijn.

Mijn ogen kruisen die van Damon en we trekken elkaars kleren uit.

Het was de beste nacht van mijn leven.  

Unwanted Mates Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu