~Serena~

Ik wordt wakker door kusjes in mijn nek en het zonlicht dat de ruimte verwarmt. 

Glimlachend draai ik me om naar Damon en kus hem op zijn zachte lippen. Vannacht heb ik geen nachtmerrie gehad. Dankzij Damon. 

Hij kust mijn mark en ik kreun zachtjes. Die is nu veel gevoeliger. Mijn handen gaan over zijn ontblootte borst. 

Ik ga over de randen van zijn geweldige sixpack. Hij is zo hot. Damon draait ons om waardoor hij bovenop me ligt. Hij kijkt me aan met zijn geweldige groene ogen. Zijn hand houdt mijn wang vast terwijl de ander op mijn heupen ligt. Dan drukt hij teder zijn lippen op de mijne. Algauw wordt de kus passioneler en heftiger. 

Als het aan ons had gelegen dan hadden we zo de hele tijd in bed gelegen. Maar, Damon moest naar een vergadering. Hij is nog maar 3 kwartier weg maar ik mis hem al.  Aangezien Matt de toekomstige beta is moest hij ook. Dus ik kan ook geen teen wolf kijken. (hij wordt woedend en emotioneel als ik het zonder hem kijk) 

Ik kleed me aan en loop naar een van de gastenkamers. 

"ik hoop dat jullie aangekleed zijn" roep ik door de deur. Ik adem diep in voor ik de deur opendoe. Een zucht van opluchting verlaat mijn lippen. Ze zijn aangekleed.

 "hey broertje" zeg ik terwijl ik door zijn haar ga. Hij heeft er altijd al een hekel aan gehad.

 "hey Sky" ik geef haar een high five. 

"je weet toch wel dat ik jaren ouder ben dan u, he?" mompelt hij. Ik haal mijn schouders op. 

Ik kijk naar mijn 19-jarige schoonzus. Ze kijkt me op hetzelfde moment aan en we grijnzen. Scott kijkt doodsbang. Terecht. Er is niets gevaarlijker dan 2 vrouwen die naar elkaar grijnzen terwijl er een jongen bij staat. 

We pakken een kussen en slaan hem tegelijkertijd op het hoofd. Hij valt neer van verbazing en we vallen hem aan met onze kussens. 

Geen genade. 

Na een kwartier zijn Sky en ik te hard aan het lachen om verder te doen. Ik ga op het bed zitten en hoor Sky naar adem happen. 

"je hebt een mark!" roept ze. Ik kijk naar mijn schouder en zie dat mijn mouw is afgezakt. 

We horen gestommel in de gang en de deur vliegt open. Damon zijn moeder kijkt ons aan. Haar koperkleurig haar zit helemaal in de war 

"wie heeft een mark?" vraagt ze buiten adem. Sky trekt mijn mouw weer weg waardoor iedereen mijn mark ziet. Damon zijn moeder begint te gillen en tackelt me in een knuffel. 

Damon, Alpha en Matt verschijnen hijgend in de deuropening. 

"we hoorden iemand gillen. Zijn jullie in orde?" vraagt Alpha. We knikken allemaal en de jongens ontspannen wat. 

De moeder van Damon tackelt Damon in een knuffel. "ik ben zo trots op je." fluistert ze. Damon kijkt me verward aan. "mijn baby is volwassen geworden" snikt ze. Ze begint te huilen van geluk. Vanuit mijn ooghoek zie ik Scott een beetje verbitterd kijken. Oh mijn godin. Zeg alsjeblieft dat hij niet in grote broer modus gaat. Damon kijkt me aan. Hij ziet hoe Sky mijn mouw omlaag houd waardoor mijn mark te zien is. Zijn mond vormt een owh gebaar. 

Damon zijn moeder trekt me naar hem toe en duwt ons onze kamer is. "mam, ik moet terug naar mijn meeting" roept Damon door de deur. 

"nope, jij en Serena gaan de hele dag bij elkaar in die kamer blijven. Dat is de traditie in mijn familie" antwoord zijn moeder. 

"oke" hij brengt er gelukkig niets tegenin. Hij kijkt me glimlachend aan en ik wil hem weer bespringen en doen wat we gisteren deden. Dat uur dat we niet bij elkaar waren waren de langste 60 minuten van mijn leven. 

Hij wikkelt zijn armen rond mijn middel en kust mijn mark. "ik hou zoveel van je" zucht hij onder zijn adem. Ik glimlach en begin te blozen. 

"ik hou ook van jou" fluister ik terwijl ik met een lok van mijn aardbeiblond haar speel. Voor ik het weet zijn zijn lippen op de mijne. 

Hij tilt me op en ik wikkel mijn benen rond zijn middel. Hij stapt naar het bed en legt me neer op 

mijn rug. Hij trekt zijn T-shirt uit en ik kijk naar zijn lichaam. Hij ziet me staren en grijnst. Damn Mijn ogen verplaatsen zich naar zijn gezicht. Ik staar naar zijn gezicht en zie dat hij hetzelfde doet. We glimlachen en hij begint me weer te kussen. Hij gaat recht zitten en trekt me op zijn schoot. Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas en we blijven zo even zitten. 

We besluiten een paar films te zien...wel, ik kijk een paar films. Damon valt in slaap middenin de eerste film. 

Damon zijn moeder brengt wat eten langs en zodra ze ons samen ziet straalt ze van geluk. 

"Damon, wordt wakker" fluister ik zodra zijn moeder weg is. Hij mompelt wat en draait zich half om. Zuchtend begin ik aan zijn schouder te schudden. Nog steeds niets. Ik begin zijn nek te kussen en hoor hem zachtjes zuchten. 

"zo mag je me elke dag wakker maken" hoor ik hem zeggen met zijn hese stem. 

"ik zou dat kunnen maar jij bent altijd voor mij wakker" lach ik. Hij kijkt me aan met zijn betoverende ogen 

"dan zal ik u dan maar altijd zo wakker maken." 

"hmm, dat klinkt goed." we lachen even en eten dan ons eten op. 

Ik geeuw en trek mijn pyjama aan. Het bestaat uit een marineblauwe short en een witte tank top. Ik kruip naast Damon in bed en ga tegen hem aan liggen. Hij wikkelt zijn arm rond mijn zij en drukt een kus op mijn kruin. Niet lang erna val ik in slaap.

Midden in de nacht schrik ik wakker door een stem. Iemand mindlinkte me. 

Waarom? 

De stem komt niet terug. Heb ik het me dan verbeeld? 

Mijn keel is kurkdroog. Ik trek mijn pantoffels aan en stap naar de keuken. 

Heb ik de stem echt verbeeld? Wat zei de stem in de eerste plaats zelfs? I

k zucht en duw de deur van de keuken open. Ik pak een glas uit de houten keukenkast en schenk wat water in. Zodra het koude vloeistof door mijn keel gaat voel ik me stukken beter. 

Net wanneer ik de keuken wil verlaten gaan de haren in mijn nek overeind staan. Een warme adem in mijn nek laat me bijna kotsen. Het is al zeker Damon niet. 

"blij dat je genezen bent mijn klein visje" 

Unwanted Mates Where stories live. Discover now