YALNIZLIK

285 18 0
                                    

Yalnızlık bir insanın hiç istemeyeceği şey bence ve ben artık yalnızdım hemde çok . leylanın oha kızım deyişiyle bir anlık şoktan çıkmıştım.
2 HAFTA SONRA》
O paranın nereden geldiğini bilmiyorum ama 2 hafta boyunca araştırdım ve dün paraların içinde bir mektup bulmuştum o mektupta bunlar yazıyordu
'' Hazal bu paralar senin hepsi beni affet Hazal ''
bu mektup bir intihar mektubu gibiydi niye beni affet yazılmıştı. bugün 2 katli beyaz bir villa almıstım o parayla kendime yeni bembeyaz bir sayfa açmıştım.
kocaman bir bahçesi vardı yandaki villa daha kocamandı saray yavrusu diyebiliriz aslında o sırada dışarıya o evden birisi çıktı kahverengi saçlı gözleride bal rengi boyu 1: 80 altında kot partolan üstünde ice bir kısa kollu ve gelirken taktığı gözlükleriyle muhteşem gözüküyordu benim üstümde beyaz kısa bir elbise vardı ve o yanıma geliyordu ne yapsam , ne yapsam dye düşünürken yanıma gelmişti bile merhaba siz bugün taşıdınız galiba evet bugün taşındım dedim adınız Hazal hmm güzel isimmiş sizin dedim Savaş dedi bende memnum oldum nereye gidiyordunuz hastaneye iyi sizi ben götüreyim hem arabanız yok galiba evet dedim ama bugün alacağım iyi o zaman gidelim arabaya bindik neden bindiysem daha tanımadığım bir kişinin arabasına ne olduğunu bilmeden bir an annem geldi aklıma annem derdi ki bilmediğin kimseye güvenme o an gözümün dolduğunu hissettim ama Savaşın sorusuyla da geçti annen baban neredeler ? ben küçükken öldüler dedim savaşta Allah rahmet eylesin dedi nasıl öldüler gözlerim tekrar dolmuştu sonra anlatırım dedim ve hastaneye geldik hemen doktorun yanına gittim savaşta dısarıda bekliyordu. Doktor bey sonuçlar çıktımı ?
evet çıktı . sonuçlar neyi gösteriyor ? malesef umduğumuz gibi çıkmadı sonuçlar da ayşe hanımın bir çok hap içtiğini tespit ettik yada içirildiğini onu bilemiyorum ama ayaklarında morluklar vardı yani zorla içirilmiş olabilir . tamam doktor bey teşekkürler . Ayşe teyze niye beni tek başıma bıraktın beni niye tek başına biraktın niye derken Savaşın bana seslendiğini duydum ne oldu Hazal niye donakaldın Hazal, Hazal, derken savaşın kollarında buldum kendimi bayılmıştım. Anne , Baba ,duygu , ayşe teyze 1 beni kurtar dye bağırıyordu arkasanı dönüyordu ki uyandım savaş önümdeydi onu ittirdim ne yapıyorsun evimde dur dur sen bayıldın doktora götürdüm oda tansiyonunun düştüğünü söyledi sonra bende seni evine getirdim ama anahtarı bulamadım bende seni ne ne yaptın ? bende arka bahçe kapıyı kırdım gülüyordum kahkaha atıyorum niye gülüyorsun hazal ne biliyim gülme krizine girdim derken hüngür hüngür ağlamaya başladım niye ağlıyorsun hazal dedi ve tüm hayatımı ona anlattım .
Çok zor bir hayatın varmış Hazal tamam boşver artık seninde canını sıktım hadi git artık öff yemek de yok istiyorsan bize gel bizde yemek ye bugün yok ya ben simdi bir şeyler yerim hadi hazal kırma beni iyi geliyim tamam ben üstümü degiştirip geliyorum tamam ben buradayım hemen üst kata çıktım ne giyecektim fazla abartma hazal acaba kırmızı bir pantolon mı giysem o arada gözüme sarı renli elbise geldi önüme onumu giysem tamam bunu giyiyorum kısa askılı bir elbise üstümede sarı yarım bir ceket giydim . Sarı küpelerim hafif bir makyaj sürdüm saçlarımı dalgalı yaptım ve aşagı indim Savaşın nutku tutulmuş gibiydi Savas , savas ne ne var savas hadi gidelim sey güzel olmuşun hafifçe gülümsedim ve içeri birdik bir hizmetçi acmisti kapıyi hoşheldiniz Savaş bey dedi bana baktı ve sizde hoşgeldiniz dedi Savaş ; hoşbulduk şule teyzem dedi kadın 45-50 yaşlarındaydı biraz tombul çok tatli bir kadındı .
İçeri girdik kocaman bir salon çok degerli vazolar, tablolar vardı o sırada içeriye bir kadın girdi ilk görüşte onun asil bir kadın olduğnu anladım savaşın annem diye sarıldı beni biraz duygulandırdı o sırada bana baktı ama öyle bir baktıki sanarsın düşmanıyım arkadaşın mı oğlum evet anne daha bugün tanıştık merhaba ben Hazal deyip elimi uzattım ama uzattığım an arkasını döndü ve elimi geri çektim annemin adı Aslıhan hadi içeri girelim Baba oğlum hoşgeldin hoşbulduk baba bak arkadaşım Hazal babam Cihan memnum oldum dedim ve Cihan bey 'in elini sıktım . Aslıhan hanımın elbisesi kırmızıydı uzun bir elbiseydi Cihan bey ise bir takım elbise vardı .
yemek masası hazırdı evde 4-5 tane daha hizmetçi vardı onlar masayı hazırlamışlardı. Masaya oturduk yemekte ismini bilmediğim yemekler vardı değişik yemekler hiç görmedigim sadece çorbayı biliyordum o da mercemek çorbası hep birlikte çorbayı içmeye başlasık . Hazal anlat bakalım Annen baban neredeler ? dedi Aslıhan hanım bende malesef küçük yaşlarda kaybettim ikisinide . Allah rahmet eylesin . amin . Seni kim büyüttü Mahallemizde Ayse teyzemiz vardı o beni büyüttü okuttu bende aşcı oldum . anladım dedi Aslıhan hanım . nasıl öldü ailen ? şey hamile olan annem, babam evimize açılan bir silahla öldürüldüler kardeşim duyguda o evden kaçırıldı ne dedin duygu o an sanki bir şok geçirmiş gibiydi niye öyle olmuştu anlamadim senim soyadın neydi benim mi ne soru sordun be anne sohbet ediyoruz savaş benim soyadım tam derken zil çaldı şule teyze kapıyı açtı ve içeriye sadece topuklu ayakkabı sesleri geliyordu sanki bir filmdi . ve gelen 55 - 60 yaşlarında güzel giyinimli siyah bir elbise vardı savaş Babaanne diye sarıldı ve o an Aslıhan hanım bayıldı

KANLI AYWhere stories live. Discover now