CD İçindeki Sırlar ...

26 9 0
                                    

KAYAHAN YALISINA Kİ OLAYLAR:
Özlem: Ne var bu CD içiresinde? Yeliz
Yeliz : Bilmiyorum Özlem abla ama sakin ol şimdi Leptop'unu aç ve izlemeye başla.
Özlem : Bak bu bir şaka ise çok kötü bir şaka ben izlemeye başlıyorum.
Yeliz : Başla.
Özlem : Yeliz Şahin, bu Şahin, Şahin kocam.
Yeliz : Lütfen sakin ol Özlem abla lütfen. İzleme devam et.
Özlem : Yaşıyor ölmemiş.
Yeliz: Özlem abla şimdi sakin oluyorsun. Devam edelim mi? Ağlama lütfen.
Özlem : Nasıl Ölmüştü ama ben inanmadım inanmadım.
Yeliz : Açıyorum şimdi sakin ol.
Özlem : Tamam.
CD İÇİNDEKİ GÖRÜNTÜ :
" Biliyorum şuan heycanlandın Özlem beni gördüğüne çünkü herkes Şahin Kayahana öldü demişti ama yaşıyorum Özlemim. Sana herşeyi bu CD 'de anlatacağım duyduklarını kimseye söylemeyeceğine bana söz vermeni istiyorum şimdi görüntüyü durdur ve ben duymasamda Söz ver lütfen.
Görüntü durur :
Özlem : Söz veriyorum söz kimseye söylemeyeceğim. Devam edelim Yeliz hadi.
Görüntü devam eder ;
Evet söz verdiğine göre devam edebiliriz. Nasıl buralara geldim kim kurtardı herşeyi sana anlatacağım. Ben o gün doğru Sarhoştum doğru niye olduğunu biliyorsun ama bir önceki gün biz Adını ağzıma almak istemiyorum Anne dediğim kadınla çok büyük bir tartışma yaşadık. Niye olduğunu kimse bilmiyor Yeliz de dahil tabi ki. Biz o gün Hazal yüzünden kavga ettik. Şimdi Hazal ne alaka diye soracaksınız Hazal Esranın Ablası.
Görüntü durur :
Özlem : Ne!
Yeliz : Olamaz. Olamaz. Hazal ve Esra kardeşler yani. Nasıl insanlar bunlar.
Özlem: Herşey beklenir onlardan. Kardeşi kardeşten de ayırırlar. Ben tahmin ediyordum.
Yeliz : Benim söylemem gerekiyor Hazal'a bilmesi gerekiyor .
Görüntü devam eder :
Ben söyleyeceğim dedim. Evde kimse yoktu herkes bir davetteydi.
Geçmiş Zaman :
Şahin : Seni Aslıhan la konuşurken duydum anne. Esra Aslıhanın kızı değil senin torunun değil.
Gülbahar : Oğlum Şahin lütfen söyleme. Sana yalvarıyorum Herkesin hayatını mahvedersin. Zaten çok yıl geçti bize alıştı Esra. Ablası olduğunu öğrense ne olacak.
Şahin : Esranın gerçek Annesi babası kim?
Gülbahar : Ölmüşler. Sadece o kız adı neydi Hazal kaldı o aileden.
Şahin : Sen o kızın hayatını da Mahvettin!
Gülbahar : Hayır Mahvetmedim. O kıza Ayşe adında adında bir komşusu var o bakıyor O kadın da biliyor düzenli olarak her ay para yatıyorum bankada ki hesabına kadın parayı alıyor ve kızı büyütüyor. Zaten şuan üniversiteye gidiyor.
Şahin : Tamam o zaman Söyleyelim bilsinler birbirlerini Esra ya biz baktık zaten hemm öz Annesi, babası yaşamıyor kızar, kükrer nefret eder bizden ama bizi seçer.
Gülbahar : Bu konuşma burada bitti Şahin kimse kimseye söylemeyecek. Hadi git.
Şahin : Gitmiyorum. O kız herşeyi öğrenecek en kısa zamanda herşeye hazırlıklı ol yarın çok büyük bir gün.
Gülbahar : Hayır. Sana hakkımı helal etmem.
Şahin : Anne istediğini diyebilirsiniz ben söyleyeceğim. Zaten seninle konuşmuyorum. Abim Cihan holdingi yönetecek dedin ama benim Hakkımdı. Gidiyorum yarın o kıza herşeyi anlatıp yurtdışına gideceğim Özlemle birlikte.
Gülbahar : Kararlısın yani iyi tamam git hadi git bir daha bani Anne demeyeceksin bu eve adımını atmayacaksın.
Şahin : Zaten hiç Annem gibi değildin ki hep beni aşağaladın başka birşey yapmadın beni her zaman ezdin şimdi gidiyorum. Bir daha ben bu eve adım atmayacağım anladın mı ben!
...
Böyle bir tartışma yaşadım o kadınla sonra ki gün gittim birebir Hazal'ım yanına karşısına çıktım ama böyle olmaz dedim kendi kendime ilk önce Aslıhan la Esra ile konuşmak daha mantıklıydı. Oraya gidecektim akşam üzeriydi biraz düşünmek istedim ne yapacağımı kararından kesin idi söyleyecektim akşam oldu arabaya bindim son hızla gidiyordum karşıma çok hızlı olduğumu farkettim yavaşlamak istedim ama fren çalışıyordu o sırada karşıma Tır çıktı yağmur yağıyordu direksiyonu çevirdim nereye gittiğimi bilmiyordum ve uçurumdan düştüm. Frenlerin niye tutmadığını anlamadım. Bir gün nasıl olduğunu bilmiyorum ama bir sahile vurmuşum ama bilindik bir yer değil beni bir tekne buldu. O an kendimde değildim. Beni kurtaranlar fakir bir tekneciydi yanında arkadaşları varmış. Beni hemen bir hastaneye götürmüşler çok su yutmuşum akciğerlerim zarar görmüş şimdi akciğerlerim su topladığı için fazla nefes alamıyorum. Bir müddet hastanede kaldım gözlerimi açtığımda size gelecektim. Bir yeri atladım beni bulanlar Murat'ın arkadaşlarıymış. Hemen buraya gelmiş ad olarak doktorlara İsmini bilmiyoruz demiş ama aslında biliyor du aklında bir plan vardı çok akıllıydı. Ben uyanmadan beni hastaneden çıkardı uyandığımda bu Yeliz'in de gördüğü bu evdeydim. Size gelmek istedim ama Murat'ın bana verdiği bu ses kaydından sonra sadece intikam almak istedim size şimdi o ses kaydını dinleyeceğim.
GÖRÜNTÜ DURUR;
Yeliz : Niye durdurdun görüntüyü Özlem abla?
Özlem : Nasıl şimdi Murat Şahinin yanında mı?
Yeliz : Evet. Zamanında Murat'ı öldürmeye çalışan Gülbahar hanım ama mucize eseri hayatta kalmış.
GÖRÜNTÜ DEVAM EDER ;
Ses kaydı;
Gülbahar : Ne yapacağım ben Şahinle yarın herşeyi anlatacak ve sonra da bu holdingi yönetmek isteyecek ama olmaz sırası gelince. Hem benim oğlum bile değil Kayahan nın oğlu Kayahan'a beni aldattığının bedelini ödeyecek demiştim. Annesi doğum yaparken ölmüş. Ahmet sen hazırlığını yap ne yapacağını biliyorsun onun Arabasını bozacaksın ve bu gece onun için son gün olacak çünkü çok ileriye gitti herşeyime karışıyor ben böyle istemezdim ama öyle olması gerekiyor .
Ahmet : Sizin kararlarınızın hep arkasındayım Gülbahar hanım ama genç güçlü ve beni şimdiye kadar hiç kırmayan bir kişinin ölümüne yol açamam beni affedin.
Gülbahar : Sen benim lafımı üzerine laf mı söylersin. İyi hadi git.
Ahmet : Anlayış göstereceğinizi biliyordum Gülbahar hanım görüşürüz.
Gülbahar : Acaba o kapıdan çıktığın da benim dedidiğimi yapmasan Kızını bir daha görecekmisin? Ahmet.
Ahmet : Gülbahar hanım lütfen lütfen yapmayın tamam istediğiniz herşeyi yapacağım beni kızım dan ayırmayın lütfen.
Gülbahar : Şimdi gidiyorsun ve Şahinin arabasına ne yapacağını biliyorsun. Ben Gülbahar Kayahan ım Ahmet bu ilk ve son affedişim bir daha affetmem.
Ses kaydı biter.
Anladınız kimin olduğu çok belli zaten kendi adını da söylüyor. Ahmet onun için neler yaptı ama öldü hemde Gülbahar yüzünden. İntikam almak için çok geç bile kaldım bana bu ses kaydını Murat verdi Murata ise Emine sizin eve çalışan o bizim için çalışıyor bu evde zaten geçen sene geldi. Seni çok seviyorum Özlemim.
GÖRÜNTÜ BİTER ;
Özlem : Kocamı öldürdü. Kocamı öldürdü bende onu öldüreceğim Gülbaharın celladı olacağım.
Yeliz : Özlem abla bağırma duyan olacak söz verdin lütfen sessiz ol haklısın biliyorum ama böyle olmaz lütfen.
Özlem : Allah'ım sen bana sabır ver intikam için büyütmüş. Böyle bir kin yok. Onun celladı ben olacağım yemin ediyorum. Ben onu görmek istiyorum lütfen.
Yeliz : Özlem abla sakin ol lütfen görürsün ama Şahin abinin bana verdiği bir görev var ilk önce onu yapmamız gerekiyor ikimize dedi.

KAYAHAN HOLDİNG:
Savaş ile Holdinge geldik. Çok büyük bir holding'idi içeriye girdik Savaş bazan buraya geliyor bazı imzalanacak yazılar için yada Holdinge işler iyi gidiyor mu diye bakmaya geliyor. Uzun bir koridor vardı orası çok kalabalıktı oradan geçtik biz geçtikten sonra herkesin arkamızdan " aaa bu Savaş bey'in Sevgilisi" diye dedikodulara başlamışlardı bile uzun koridordan geçtikten sonra Önümüzde Merdivenler vardı oradan çıktık burada Savaşın odası Gülbahar'ın odası ve bir oda daha vardı bu odada Hüsrev adında yaşlı bir o kadar akıllı ve Bu holding için yapmayacağı birşey yokmuş. Tam 40 senedir bu Holdinge çalışıyor Gülbahar hanımda ona çok güvenir hürmet edermiş o yüzden böyle Aile koridoru denilen yere onun odasını koymuş. Gülbahar Hanım'dan yaşca büyük. Gülbahar hanım'ın sırdaşı en güvenilir en gizli dosyalar ve kağıtlar onun elinden geçer Gülbahar hanım Hüsrev amcanın fikrini alır sonra karar verirmiş. Hüsrev adının anlamı ;
Hükümdar, Padişah demek zaten isminden belli oluyor. Birde alt katta bir kadın var Esma adında birisi var. Esma hanım da burada 10 senedir çalışıyormuş . Daha 35 yaşında şuan ve Holdingi idare eden kişi sayılır herşeyi Gülbahar hanıma söylermiş. Biz bunları Savaşın odasında konuştuktan sonra Ben Gülbahar hanım'ın odasına girmek istedim Savaşta tamam dedi ve içeriye girdik Gülbahar hanım'ın odası çok güzel çok geniş idi ama gözüme çarpan birşey vardı Gülbahar hanımın oturduğu yer çok güzel Savaş onun hikayesinde anlattı Gülbahar hanım kendisine taht yaptırmayı düşünmüş be bu değerlisi şeyi yaptırmış. Etrafı değerli taşlarla kaplı ve altın olan bu taht'ı tam olarak 75.000 TL'ye yaptırmış çok ihtişamlı bir tahtı belki bende birgün bende otururum ümidiyle odadan çıktım. Savaşla Kayahanların holdingin den çıktık arabaya bindik. Savaşın sürprizi olan yere gidiyorduk. Geldik. Geldiğimiz yer yurttu şimdi anladım Nazlının yanına geldik. İçeriye girdik Savaş onun için hediyeler almış birlikte nazlıyı gördük. Koşarak bize geldi sarıldı.
Nazlı : Ben sizi çok özledim Hazal abla. Sözünüzü unutmamışsınız. Hadi gelin size odamı gösteriyim.
Hadi göster ufaklık.
Nazlı : ben ufaklık değilim. Ben büyüdüm.
Savaş : Evet Hazal ablası sen görmüyormusun Hazal. Nazlı kocaman kız olmuş.
Ben özür dilerim o zaman beni affedermisin Nazlı.
Nazlı : Tabi ki Hazal abla.
Savaş: Hadi atla omuzuma seni gezdireceğim. Hadi
Savaş nazlıyı omzuna aldı ve koşarak oyun oynamaya başladılar...
KAYAHAN YALISINDA Kİ OLAYLAR :
Gülbahar : Aslıhan bugün alışverişe çıkacağım hadi sen hazırlan birlikte gidelim bende odama gideyim hazırlanıyor hatta Esra da gelsin hadi.
Aslıhan : Tamam anne.
Mehmet : Gülbahar hanım bu size gelmiş valla güzel paketlenmiş ağır da size birisi hadiye almış.
Gülbahar : İyi koy şu masaya da aç bakalım.
Mehmet : Tamam efendim.
Gülbahar : Kim getirmiş?
Mehmet : Vallaha bilmiyorum Gülbahar hanım.
Gülbahar : Tamam ben sorarım Şuleye. Açtın mı?
Mehmet: Açtım da şey hanımım.
Gülbahar : Ne o öyle şaşırdın. Çekil bende bakıyım.
Mehmet : Gülbahar hanım bu sizin için hazırlanmış bir Mezar taşı.
GİZLİ YER :
Murat : Efendim dediğiniz yapıldı. Hadiye Gülbahar hanıma gönderildi.
Şahin: Daha ne sürprizler bekliyor onu. Artık onu öyle günler bekliyor ki yaptığı herşeyi bedelini ödeyecek. Mezar taşında yazıldığı gibi Ölüm tarihi her gün olacak.

KANLI AYWhere stories live. Discover now