Her gerçek bir gün ortaya çıkar

143 17 0
                                    

Bizler sırlarla dolu bir evrende rüyanın rüyasını görmekteyiz . Gerçekte bildiğimizi sandığımız şey sadece olaylardır . belkide benim bildiğimi sandığım şey yanlış bu sözü kitap okurken görmüştüm .
Aslıhan hanım bayılmıştı Ve savaşın Babaannesi Gülbahar hanım gelmişti Aslıhan hanım ayılana kadar orada kalmıştım sonra eve geri geldim . Savaşın bana anlattığı kadarıyla Gülbahar hanım "kayahan" holdingin başındaydı savaşın soyadı kayahan olduğu için .
Aslıhan hanımın evindeki olaylar :
Aslıhan:Hoşgeldin Anne ' de sen yurtdışında değilmiydin
Gülbahar:evet gelinim yurtdışındaydım sıkıldım geldim .
burayı cihan yönetiyordu.
o kız kimdi torunum ?
Cihan:savaşın arkadaşı Anne daha yeni taşınmış bugün Adı da Hazal
Hmm güzel isimmiş ben odama geçeyim yol yorgunluğu yarın erkenden holdinge gidiyorum artık tatil bitti holdingin başına geçme zamanı geldi .
Cihan :, tamam anne hadi iyigeceler.
Evet sabah olmuştu saat tam 07:00 yürüyüş yapmak için spor kıyafetimi giydim altımda siyah dar paçalı bir tayt üstümde siyah karın bölgesi açık dar askılı bir tişort giydim saçımı at kuyruğu hiç makyaj yapmadan yürüyüşe çıktım evimin hemen deniz kenarıydı ve oraya gidiyordum ki karşıma savaş çıktı üstünde kısa kollu altında dar paçalı bir eşofman kahverengi saçlarına fön çekmiş altına beyaz spor ayakkabısı ile çok yakısıklı gözüküyordu ve yanıma geldi .
Savaş : Günaydın Hazal
sanada Günaydın savaş nereye? Sabaş:yürüyüş sen
Bende yürüyüş için iyi hadi gidelim görüsmeyeli nasılsın dedim
Savaş:iyi sen gittikten sonra biraz babaannemle konuştuk sonra yattım . Aslıhan hanım nasıl
Savaş : iyi iyi tansiyonu düşmüs biraz şimdi yatıyor .
Gülbahar hanımın gelmesine sevinmedi galiba diyerek şaşırtıcı bir soru sordum .
Savaş:yoo sadece geleceğini bilmiyorduk şaşırdık babamda bende Annem ' de sadece şaşırdık
savaşa soru sorduktan ve sormadan önce ki yüz ifadesi aynı deildi soru sorduktan ki yüz ifadesi biraz tuhaf anlam veremiyordum buna izin vermiyordu savaştan bugün anladıgım çok gizemliydi
Savaş : hazal bugün kız kardeşim Esra gelecek onunla birlikte geçen sene daha 33 yaşında olmasına rağmen kaybettiğimiz amcam 'ın eşi Özlem yengem gelecek o sırada bir bank'a oturduk.amcanın adı neydi
Savaş: Şahin
fotoğrafı varmı ?
Savaş :tabiki o benim Amcam telefonunu çıkardı ve fotoğrafını gösterdi o an şok içindeydim bi o adam dı ben aşcılık okulumun son senesinde yani geçen sene Yeliz ile oturup konuşurken yanıma gelip senin adın Hazal mı dedikten sonra bende evet benim dedim ve adını daha yeni öğrendiğim oğuz bey de Aglayarak koşa koşa arabaya binip son gaz arabayla gitmişti ve ben hiç birşey anlamamıştım .
2 dk fotoğrafa baktıktan sonra hiç düşünmeden Amcan hangi tarihte öldü dedim Savaş şaşkınlıkla 2 ekim 2017 yani geçen sene bugün bir trafik kazasında birden yoldan çıkıp uçurumdan düşerek Denize düştü araba ama Şahin amcamı bulamadık ve en son vazgeçtik Özlem yengem birgün gelir ümidiyle bekledi ama amcam gelmedi ve yengeme bu şehirden uzaklaşmak istedi Yurtdışına Esranın yanına gitti. Onunda okulu zaten bu sene bitti ama kalmış zaten yani biz boşu boşuna okuttuk.
Savaş:niye soruyorsun
hiç merak ettim dedim ve ben eve gidiyorum diyerek eve girdim aklımdan bu Adam niye beni sordu ve niye o gün öldü bu işin içinde bir sey vardı ama Anlamıyordum niye beni sordu niye gitti anlayamıyordum kendime yemek yaparken kapı zili çaldı açtım ve yeliz gelmiş merhaba dedi hoşgeldin deyip sarıldık sonra yanından bavulunu toplamış gelmiş anlattığına göre Hayriye hanım memleketine konya' ya gitmiş artık orada kalacakmış. orada kalacakmış Annesi hasta olduğu için yeliz gitmemiş o yüzden burada kalacakmış birlikte yemek yedik sonra Uzun uzun sohbet ettik yeliz burada bir tane çocuk var adı da savaş çok yakısıklı çok kibar çok gizemli
kızım sen aşık olmuşsun .
ben şok içerisinde yelize bakarken ne alakası var sadece anlattım iyi öyle olsun yeliz savaşın amacası ölmüş sence kim? ne biliyim kızım ben
geçen sene bir tane adam gelmişti yanımıza otururken adımın hazal olduğunu sonra ağlayarak gitmişti
evet hatırladım o adam Savaşın amcası ve o gün ölmüş
nasıl ölmüş ?
trafik kazası yapmış uçurumdan düşmüş denize ama bulunamamış.ben adamı araştırdım adamın adı Savaş büyük bir iş adamı çok zengin eşi Özlem ve o artık burada kalacakmış araştırdıgıma göre zaten geçen sene iflas edecekmiş çok borcu varmış ve öldüketen sonra Özlem hanım tüm borçları ödemiş ve artık burada kalacakmış
hazal sen Dedektifmi olmaya karar verdin bir kahkaha attım
yok kanka ya benle ne ilgisi olabilirmi dye baktım ama birşey çıkmadı ama benle ne alakası var onu anlamadım
aman boşver hazal çok mu yakışıklı ? çok yakışıkı derken zil çaldı kapıyı açtım ve gelen Savaştı
altında kot partolan üstüne siyah bir kazak Hoşgeldin dedim ve içeri salona geçti yelizi görünce biraz duraksadı ama yaliz hoşgeldin diyince hosbulduk deyip içeri oturdu koltuğa biraz konuştuk havadan sudan konuştuk Savaş gitti ve sabah bizi kahvaltıya çağırdı ve biz yattık .
Sabah olmuştu . Yeliz mavi bir kot üstune sarı dar bir kazak giymişti bende uzun siyah bir Elbise giymiştim siyah ayakkabı ve beyaz bir küpe sıfır makyaj ile çok güzel duruyordum . Çıktık ve kapıyı Şule teyze açtı . Hoşgeldiniz dedi ve içeri girdik bizi Savas karşıladı ve Genç bir kız bu galiba Savaşın kardeşi Esra idi beni hic umursamadı Sonra Aslıhan ve Gülbahar hanım geldiler Sonrada Cihan bey hiçbiri beni umursamadı sonra özlem hanım hepbirlikte oturduk masaya kahvaltıda çok çeşit vardı siz özlem hanımdınız galiba hanım demene yok abla diyebilirsin .
özlem abla çok genç ve oldukça güzeldi mavi gözleri kısa bir etek üstünde askılı bir bluz vardı .
Esra ' da uzun çiçekli bir elbise topuz yapılmış saçları ve kalın topuklu ayakkabı ile güzel duruyordu.
Aslıhan hanım bana bir soru sordu . o sırada senin soyadın ne dedi ve bende Badem dedim Gülbahar hanım tam su içiyordu elindeki bardak yere düşüp kırıldı .

KANLI AYWhere stories live. Discover now