ÖLÜM ...

70 5 0
                                    

  ~ 1 Hafta sonra ~
1 Hafta geçti her şey çok ani oldu ve KAYAHANLARDAN  birisi öldü intihar etti. Hayatının pişmanlığıyla  öldü çünkü  sevdiğim adamı vurdu...

~1 Hafta önce olanlar ~

Kapıyı kapatıp merdivenlerden çıktım ama bu benim çıkışım değildi. Odamın kapısını açtım ama bu benim açışım değildi. Her şey çok farklıydı çok üzgündüm o kapıyı kapattığım an sanki ruhum çekildi, sanki ağzım o cümleyi dedikten sonra yaralar çıkıp iğne batırıyordu  bana . Yatağıma yatıp hıçkırarak ağlıyordum. Bir tarafım ;
Ne bu böyle  kendine gel Hazal sen ne dertlerin ne acıların üzerinden geldin bir aşk için bu kadar ağlamaya ne gerek var.
Diyordu

öteki tarafım ;
Aşk acısı da başka ağla içini dök Hazal  diyordu ağlayınca rahatlarsın . Hem belkide siz birbirinize aşıksınız tekrar barışırsınız.
Diyordu

Sonra sanki biri bir omuzum da diğeri de öteki omzumda tartışmaya başladılar biri Melek diğeri şeytan ikisi kafamın tepesinde tartışıyorlardı

şeytan ;
Hayır barışmayın onun ailesi sana neler yaptılar bu aşktan vazgeç.

Melek ;
Ne alakası var onlar birbirini seviyor sen onları ayırmak istiyorsun. Adın üstüne şeytan değilmi?

İkiside birbiriyle tartışıp, Savaşırken ben susun, gidin diye bağırdım.
Ağlamaya devam ediyordum. Aşk benim neyime. Kayahanların içine girdikten sonra çok olaylar yaşadım ve bu beni çok yordu evet Savaş ile çok mutluydum ama olmuyordu o yükümü indirsede onun ailesi iki katı yük koyuyordu bu omuzlar artık kaldırmıyor du.
Gece kaç bilmiyordum ama perde kenarından dışarıyı seyrediyordum galiba Esra eve geri döndü. Savaş ise arabada yatıyordu. Gözüme uyku gelmiyordu sabaha kadar hiç uyumadım.

GİZLİ YER :
Şahin : Söyle ne oldu? Murat.  
Murat: Şahin bey Hazal bir travma gibi bir şey geçirdi ailesinin öldüğü günü unuttuğu için çok üzüldü çok ağladı. Halini görseydiniz efendim çok kötü olurdunuz.
Şahin : Tamam Murat şimdi daha çok önemli bir mesele var. Bana Abimi bulun. Adamlara haber ver Cihan abimi 1 hafta içerisinde bulunacak hadi Murat şimdi gidebilirsin bulmadan gelme.
Murat: Tamam Şahin bey.

***
Yeliz : Ne oldu niye çağırdın beni burada.
Murat: Sen Cihan'ın nerede olduğunu biliyormusun Yeliz.
Yeliz: Hayır o olay olduktan sonra gitti.
Murat: Ne olayı?
Yeliz: Cihan amca Özlemi zorla öpmüş bunuda Hazal gördü. Sonra bir sürü olay oldu evdekiler öğrendi sonra da gitti nereye gittiğini bilen yok.
Murat: Tamam. Saol.
Yeliz : İyi hadi sen şimdi git.
Murat : Yeliz sana bir şey diyebilirmiyim?
Yeliz : Diyebilirsin tabi ki.
Murat: Zaman sana yaramış. Güzelleşmişin.
Yeliz : Onu önceden düşünecektin sen şimdi Sevgilinin yanına git.
Murat: Of tamam.

Kayahanların Yalısındaki olaylar:

Aslıhan : Özlem sen ne demek istedin Akşam.
Özlem: Orasını sen düşün Aslıhan. Artık aklına ne geldiyse sen düşün. Esra geldi ama Babannesinede küs sen onunla ilgilen.

Aslıhan: Öyle olsun kokusu çıkar yakında.

Gülbahar : Gel Aslıhan ne oldu kızım.

Aslıhan: Anne bu Özlem birşey biliyor öğrenmiş olmasın.
Gülbahar : Sen Özlemi bilmiyormusun konuşur boş konuşur. Sen onu boşver.

KANLI AYDonde viven las historias. Descúbrelo ahora