YENİ BİR HAZAL GELİYOR

32 9 0
                                    

Savaş ve ben birbirimize baktık ve ben hemen odadan çıktım ama gülerek, gülümseyerek odama girdim. Yatağıma yattım kendi kendime gülüyordum ben savaşı öptüm.
Savaş ' ın içinden geçenler :
beni öptü. Beni öptü. Beni öptü. Hazal beni öptü.
Evet ben sabaha kadar uyanamadım hep kendi kendime gülüp gülüp durdum.
Kalktım üstüme toz pembe bir kazak ama kolları bol ve dantel altıma Toz pembe bol paça keten bir pantolon saçlarımı dağınık topuz yaptım. Aşağıya indim aşağıya indim kahvaltı hazırdı herkes oturmuştu bende baş köşede oturan Gülbahar Hanımın karşısına oturdum. Savaş çok mutlu görünüyordu tabi dünkü akşam bizim için çok özel bir gündü.
Aslıhan : Afiye tosun. Ben odama çıkıyorum.
Gülbahar : Savaş. Torunum nasılsın iyi misin.
Savaş : İyiyim Babaanne. Sadece sol gözümde bir morarık var. Bu kadar.
O anda Esra ağzını tutarak öğürerek Lavaboya gitti. Arkasından da Gülbahar hanım da arkasından gitti. Bende gittim Özlem abla da hemen yanımızdaydı ama kapı kilitliydi. Öğürme sesleri geliyordu sonra durdu  kilit açıldı ;
Esra: Ne oldu ya hepiniz topladınız. Midem bulandı sadece.
Gülbahar : Biz sana birşey oldu zannettik Esra
Esra: Yok. Hadi çekilin buradan odama çıkacağım.
Bir ya da iki saat geçti.
Savaş: Hazal hadi gidiyoruz.
Nereye? ben Yeliz in yanına gideceğim.
Savaş: Tamam ilk önce oraya gideriz sonra benim Süprizime geliriz.
İyi tamam gidelim sevgilim.
Savaş : Sen bana Sevgilim mi dedin?
senin o sevgilim diyen dilini yerim ben.
Evet dedim. Ne olacak? Dedim Savaş beni duvara yasladı tam beni öpecek Esra geldi biz görmemiş gibi yapıp hemen koltuğa oturduk ama Savaş çok komikti çünkü koltuğa otururken düştü. Esra anlamadı ama gülmekten boğulacaktım.
Esra: Abi Yeliz in yanına gidelim.
Savaş: Bizde zaten oraya gidiyorduk Esra Hazal la hadi gidelim.
Birlikte çıktık. Savaş arabasına bindi Esra ön koltuğa geçecekti ben daha hızlı davrandım ve Ön koltuğa oturdum. Esra da bana sinirli sinirli bakıp arkaya koltuğa geçti. Hastaneye gittik.
Esra : Kalk artık Yeliz biliyorum birbirimizi seviyorduk ama sen iyi bir insansın.
Esra konuşmasını bitirdikten sonra çok garip bir şey oldu. Çok duygulandık. Biz konuştuktan sonra Yeliz in gözünden gözyaşı akmıştı. Hemen doktora haber verdik ama doktor. Normal bir durum böyle durumlar olabilir dedi.
Dışarıya çıktık Esra yine öğürmeye başladı. Lovaboya girdi biz Lavobanın önünde bekledik dışarıya çıktı.
Esra: Midem bulanıyor. Sadece
Bu cümleyi kurduktan 5 saniye sonra bayıldı. Savaşın kollarına.  Zaten hastanede olduğumuz için hemen bir kadın doktor geldi. Serum yaptılar bazı testler yaptılar. O sırada Savaşın telefonu çaldı konuştuktan sonra morali bozuldu.
Ne oldu savaş diye sordum
Savaş : Arkadaşımın babası Kalp krizi geçirmiş. Ben 1-2 gün burada olmayacağım Ankara ya gideceğim. İstiyorsan gel diyeceğim  ama burada Yeliz var Esra da bayıldı ben gidiyorum Sevgilim İlk uçakla gidip yarın akşam gelirim.
Tamam Sevgilim haklısın sen git. Başın sağolsun. Dedim Savaş gitti. O sırada Ben içeri girdim Esra uyanmıştı. Doktor 'a ne olduğunu sordum. Niye bayılmış ? Esranın hemen morali bozuldu.
Doktor: Esra hanımın hiç birşeyi yok ama Müjdemi isterim Esra hanım hamilesiniz.
Ben yine büyük bir ihtimalle bir sır daha duymuştum.
Esra hemen dışarı çıktı. Ağlayarak bende hemen arkasından dışarı çıktım. Lovaboya girdik.
Esra ağlayıyordu.
Esra nasıl böyle bir hata yaparsın nasıl?
Esra: Sus! ben bu bebeği aldıracağım.
Babası kim? Bir hata yapmışsın ama Babasına sormadan aldırma bence.
Hayır babası biliyor ama yok Yurtdışına gitmiş. Ben biliyordum test yaptırmıştım aradım söyledim ama Banane hem ben seni tanımıyorum bile dedi.
Şerefsiz pislik herif. Şikayet edelim.
Esra: nasıl şikayet ederiz ne diyeceğiz. Ne diye.
Aynen doğru ama Çocuğu aldırma o bebeğin suçu yok.
Esra : Sana ne  sanane ben daha Anne olmaya hazır değilim tamamı ben daha 22 yaşındayım yarın bu bebek gidecek Aldıracağım. Sende benle gel tek başıma bunu yapamam Hazal.
Ağlayarak bana sarıldı bende ona sarıldım Tamam dedim.
Gülbahar hanımın Evindeki olaylar :
Gülbahar : Özlem Aslıhan nerede?
Özlem : Görmedim galiba Odasında çıkmadı daha.
Gülbahar : Tamam ben bir bakayım. Bu sırada Cihan seni Ararsa sakın açma eğer Öğrenirsem Senin sonun da öyle olur.
Esra ile Eve geldik Yarın hastaneye Gidecektik ve Esra kürtaj olacaktı. Ben bu Günaha nasıl ortak olacaktım eve gelene kadar  yapma dedim ama kararlıydı.
Gülbahar: Aslıhan Gelinim Kendine gel artık Sen Aslıhan Gülbahar Kayahan ın gelinisin sen Kayahan soyadını taşıyorsun sana Yakışmıyor
Aslıhan : Nasıl geliyim şuan evde Esra nın kızımın Ablası burada. O benim kızım ve öyle kalacak. Bana o bebeği sen verdin benim kucağıma ben senin dediğini yaptım. Şimdi sıra sende bu kız Hazal gidecek ya da Kardeşi nin olmadığına inandırmak zorundayız.
Gülbahar : Nasıl nasıl!
Esra odasına girdi bende Salona geçtim. O sırada Özlem ablanın Telefonu çaldı. Açmadı. Özlem abla kim arıyor? Dedim.
Özlem : Bankadan arıyorlar.
İnanmadım ve hemen Ayağa kalkarak Elinden telefonu aldım. Evet tahminim doğru çıktı Arayan kişi Cihan' dı. Niye yalan atıyorsun Özlem abla siz  Görüşüyormusunuz?
Özlem : Hayır Hazal. O beni aradı. Hem sana inandırmak zorundamıyım kimsin sen!
Evet çok sinirlenmiştim çok ciddiydim ve Konuşmaya başladım ;
Özlem ben kimim biliyormusun Ben Savaş Kayahan ın sevgilisi Hazal'ım. Evet ben inanmak zorundayım ve inanmadım şimdi Aslıhan hanımın yanına gidip herşeyi söyleyeceğim. Bakalım neler olacak?
Yavaş adımlarla Aslıhan hanımın odasına çıkıyordum ve o sırada önüme geçen Özlem bana baktı ve dizlerinin önüne çöktü ağlayarak ve Bana yalvarmaya başladı ;
" Hazal söyleme yalvarırım sana benim hayatım biter. Söyleme lütfen lütfen."
Ağlıyordu ve ben ;
Ayağını denk al o zaman Özlem beni bir daha tehdit etme dedim ve yine yavaş adımlarla yanından geçtim tam odama geçecektim karşıma Gülbahar hanım geldi.
Gülbahar : Savaş nerede Hazal.
Savaşın bir arkadaşının Babası kalp krizi geçirmiş onun yanına gitti Gülbahar hanım : hmm anladım tamam hadi gir sen odana.
Odama girdim yatağıma yattım.
Bir söz vermiştim kendime Düşmanlarıma diz çöktürecektim ilk düşmanım Özlem  önümde diz çökmüştü. Hepsine sıra gelecek sıra sıra . Savaşı düşünüyordum acaba ne yapıyordu bumuydu sevgi, aşk onu düşünmek sevdiğin kişiyi düşünerek uymak mı? Galiba bu bir sevgiydi. Sabah olmuştu erkenden Esra ile Hastaneye gittik Esra kesin bir kararla Kürtaj olacaktı içeri girdi.
2-3 dk geçmişti ki Esra Hastane elbisesiyle çıktı ağlayarak.
Esra ne oldu niye çıktın?
Esra: Yapamadım Hazal yapamadım kıyamadım ona Gece rüyama girdi Bir  kız bebek Koşarak geldi bana sarıldı bende ona ve bana " Beni bırakma anne" dedi uyandım bu yüzden bebeğim doğacak.
Ne güzel Esra çok iyi bir. Karar vermişsin.
Eve geldik evde kimse yoktu. Esranın odasına gitti. O sırada Emine yanıma geldi.
Emine : Hazal hanım siz ne karar verdiniz? bana söylemediniz bu yangın konusunu.
Bekleyeceğiz Emine zamanı gelince tamam mı?
Emine : Tamam Hazal hanım. Ben her zaman yanınızdayım.
Hadi işin bittiyse git sen yoruldun da evdekiler nerede?
Emine : Aslıhan hanım, Gülbahar hanım, Özlem hanım bir davet varmış oraya gittiler. Şule teyze ile Hatice evdeler bende gidiyorum başka diyeceğiniz yoksa.
Emine bundan sonra sen benim gözüm kulağım olacaksın tamammı duyduğun duyacağın herşeyi bana anlatacaksın.
Emine : Tabiki Hazal hanım.
Tamam şimdi gidebilirsin dedim gitti. Ve o sırada İçeriye birisinin girdiğini farkettim tam bakmaya gidiyordum ki karşıma Cihan amca çıktı. Sarhoştu belli oluyordu. Üstüme yürümeye başladı.
Niye geldin Cihan amca dedim sesim fısıldayarak çıkıyordu çok korkuyordum çünkü Cihan amca Sarhoştu Gözlerini vücudumda gezdirdi daha tedirgin oldum geri geri yürümeye başladım ama ben geri adım attıkça Cihan amca daha çok yaklaşıyordu. Çok korkuyordum.
Cihan : Biliyormusun Hazal çok güzelsin...

KANLI AYHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin