Μεγαλη τραπεζαρια

971 46 5
                                    

   Οση ωρα μειναμε ακομα στο τρενο δεν μου ξαναμιλησε. Μπορει στην αρχη να ειχα ξαφνιαστει με τη συμπεριφορα του αλλα καθως το σκεφτομουν κατεληξα στο συμπερασμα οτι το κανει για μας ριξει σταχτη στα ματια. Λες και προκειτε ποτε να ξεχασω ειδικα εγω τι μου εκανε κατα τη διαρκεια και πριν το πολεμο.

     Φτασαμε στο σταθμο, οπως καθε χρονο ο χαγκριντ ηταν εκει και νας περιμενε. Μοιραστηκα την ιδια αμαξα με τη Τζινη τη Λουνα και τον Νεβιλ. Για να ειμαι ειληκρινεις μονο με αυτους θα ηθελα να κανω παρεα ολο το υπολοιπο διαστημα. Ηταν οι μονοι που με νοιαζονται πραγματξκα μετα το Χαρη και τον Ρον.

    Καθισαμε ολοι στα τραπεζια των κοιτωνων μας. Οι ερωτησεις για τους αλλους δυο επεφταν βροχη. Ευτυχως αρχισε η επιλογη και σταματησαν ολοι. 13 νεα μελη φετος ο κοιτωνας του γκριφιντορ.

    Εβλεπα τους αλλους γυρο μου να τρωνε λαιμαργα και θυμιθηκα τον Ρον. Μου ελειπε ιδη.

   Λιγη ωρα μετα η προσοχη μου διεφυγε και κοντοσταθηκε στη φιγουρα ενος εφηβου αντρα ο οποις καθονταν σχετικα λιγο απομονομενος απο τα παιδια του ετους μας.

   Τοτε καταλαβα οτι κανεις δεν του μιλουσε και οτι τον ειχαν απομονωσει. Οι φιλοι του οι θανατοφαγοι βλεπεις δεν επεστρεψαν γιατι φυλακιστηκαν κατεθειαν αλλα αυτος αφου διεφυγε πριν τη μαχη με τη οικογενεια του επεσε στα  μαλακα.

    Κατι μεσα μου με εκανε να τον λυπηθω. Τον κοιτουσα για πολυ ωρα με ζωγραγισμενο τον οικτο στο προσωπο μου. Κατι μου λεει οτι αντηλιφθηκε. Με κοιταξε ντροπιασμενος και χαμηλωσε το κεφαλι του στο πιατο.
 
    Επειτα απο λιγο παρατησε το φαγητο του και εφυγε απο την αιθουσα. Εννιωσα απεσια. Ολοι τη μερα προσπαθουσε να βγαλει κατι καλυτερο απο αυτο που νομιζω οτι ειναι και εγω....

 
Αγαπες μου φιλακια πολλα τα λεμε στο επομενο💋💋💋!!!!

After all .. I figured out that i LOVE YOUWhere stories live. Discover now