Δεν εχει κουραγιο να με αντικρισει.

888 42 0
                                    

Ολο το βραδυ δεν μπορεσα να κοιμηθω σκεφτομουν η εικονα με εμας του δυο γυριζε στο μυαλο μου.

Η Τζινη ειχε παρατηρησει οτι κατι δεν πηγαινε καλα. Με ειχε ρωτησει πολλες φορες και εγω τις απαντουσα ψεματα. Δεν το μπορω το ψεμα. Το γεγονος οτι πρεπει να λεω ψεματα για να καλυψω ενα λαθος με αναστατωνε.

Κοιτουσα τον ουρανο του κρεβατιου. Ηταν σκουρο μπλε οπως και τα ματια του. Μα τι με εχει πιασει επιτελους. Εγω ποτε μου δεν ηθελα η ειχα καποια συναισθηματα για το Ντρακο. Ουτε και αυτος πιστευω, τουλαχιστον ετσι εδειχνε.

Η Τζινη πεταχτηκε ορθια μαλλον θα ειδε κανενα κακο ονειρο. Εγω εκκλεισα τα ματια μου γιατι δεν ηθελα να με δει ξυπνια και να αρχισει παλι τις ερωτησεις.

Ντρακο:

Καθομουν στη τραπεζαρια με τους υπολοιπους σλιθεριν. Περιμενα με ανυπομονυσια να τη δω. Να κλεψω εστω δυο τρεις ματιες της.

Η ωρα περνουσε και αυτη δεν φανηκε πουθενα. Σηκωθηκα απο τη θεση μου και κατευθυνθηκα προς το μαθημα εκει δεν μπορουσα να μην τη πετυχω ετσι και αλλιως μαζι καθομαστε.

Ετσι οπως ημουν γυρμενος στη πορτα και περιμενα ειδα να πλησιαζει η μικρη Ουσλει αλλα η Ερμιονη δεν ηταν μαζι της. Αυτο με πληγωσε, ηταν φανερο οτι το ειχε μετανιωσει αλλα να μην μπορει να με δει καν.

Εκκεινη την ωρα σκαρφιστηκα κατι για να πλησιασω τη Τζι

Ντρακο: Ουσλει που ειναι η Γκρειντζερ;

Τζινη:Και εσενα τι σε νοιαζει; Θες να προσβαλεις καποιον και δεν βρισκεις.

Ντρακο: Δεν με αγγιζουν η προσβολες σου, απλα πηρε μια πενα μου τις προαλες ετσι οπως μαζευε τα πραγματα της απο το θρανιο.

Τζινη: Η Ερμιονη δεν ειναι καλα σημερα μου ειπε οτι θα ερθει σε κανενα μαθημα. Μπορει αν ειναι καλυτερα αυριο.

Λεγοντας μου αυτα με προσπερασε και πηγε στις φιλες της. Ωστε ετσι ουτε να με δει δεν αντεχει. Αυτη η απορρηψη απο το κοριτσι που θες δεν αντεχεται.

Αγαπουλινια δεν εχετε παραπονο καθε μερα καινουριο κεφαλαιο με τις εξελιξεις να τρεχουν .... φιλακια♡♡♡♡♡☆☆▪!!!

After all .. I figured out that i LOVE YOUWhere stories live. Discover now