I cant hold my shelf ...

993 41 4
                                    

Ερμιονη:

Το σωμα μου ελιωνε αργα και βασανιστηκα στα χερια του. Αυτο που γινονταν ηταν λαθος, γιατι απλα δεν το σπρωχνω μακρυα μου.

Οταν σταματησε το φιλι η ανασα του χτυπουσε πανω μου και με αναστατωνε ακομα πιο πολυ. Μολις καταλαβα οτι θα εφευγε απο κοντα μου με πλυμιρισε απελπισια. Τον αρπαξα απο το χερι και τον φιλισα οπως αυτος εκανε πριν μονο που αυτος ανταποκριθηκε αμεσως.

Δεν με εννοιαζε κανεις εκκεινη τη στιγμη ουτε καν ο Ρον.

Τα φιλια του γινοντουσαν ολο και πιο κτητικα. Κατεβηκε στο λαιμο μου με αργες κινησεις. Δεν ηθελα με τιποτα να τελειωσει ολο αυτο. Με ειχε κολλησει στο τοιχο ενω εγω ειχα τυλιξει τα ποδια μου γυρο του.

  Δεν ξερω τι μου συνεβει. Ηταν λες και δεν ημουν εγω. Τα ειχα ξεχασει ολα. Ηταν λες και καποιος αλλος ειχε εισβαλει στο μαυλο μου.

Σταματησαμε να φιλιομαστε. Και οι δυο ειμασταν καπως σοκαρισμενη. Αφου περασε λιγη ωρα αναλογιστικα ολα οσα θα εχανα αν μαθενε κανεις για αυτο. Οχι με τιποτα κανεις δεν πρεπει να μαθει. Δεν θελω να χασω τον Ρον για μια τρελα.

Ντρακο: Μην φοβασαι δεν θα πω τιποτα.

Τα εχασα λιγο οταν διεκοψε τη σιωπη τοσο αποτομα αλλα στο τελος συντονιστηκα.

Ερμιονη: Το καλο που σου θελω. Ξεχασε το, σαν να μην εγινε ποτε.

Βγηκα απο το δωματιο τρεχοντας. Ξαφνικα γεμισαν δακρυα τα ματια μου. Πως μπορεσα να κανω κατι τετοιο στο αγορι που αγαπω. Ο Ρον με εχει στιριξει περισσοττερο απο ολους τους αλλους. Του υποσχεθηκα οτι η σχεση μας θα βγει αλαβωτη μετα απο τοσους μεινες χωρισμου. Και εγω ημουν αυτη που της εδωσα τη πρωτη μαχαιρια.

Αγαπουλινια επεσε και το πρωτο φιλι . Ανυπομωνω για τα υπολλυπα......

After all .. I figured out that i LOVE YOUWhere stories live. Discover now