Της υποσχθεθηκα οτι θα τη προσεχω

592 36 0
                                    


Ντρακο

Περιμενα γεματος αγωνια τον πατερα μου να εμφανιστει. Ειναι πολυ δυσκολο ολο αυτο. Σκεφτομουν συνεχεια τι εξελιξη θα μπορουσε να εχει ολο αυτο.

Ξαφνικα ακουστηκε ενας γνωστος ηχος. Γυρισα τα ματια μου προς το τζακι και τον ειδα να βγαινει εξω απο τις πρασινες φλογες.

Ντρακο: Πατερα...

Λουσιους: Μη μιλας. Δεν ηρθα εδω για να ακουσω την απολογια σου. Ετσι και αλλιως μπροστα σε ενα τετοιο παραπτωμα τιποτα δεν αρκετα καλο για να την βγαλεις καθαρη.

Ντρακο: Παραπτωμα. Ποιο ακριβως ειναι το παραπτωμα μου πατερα. Αν εννοεις την Ερμιονη αυτη ηταν οτι πιο σωστο εχω κανει στη ζωη μου.

Λουσιους: Αρκετα με τη λασποαιματη. Ισως τωρα που δεν θα την ξαναδεις θα ειναι καλυτερα.

Ντρακο: θα με παρετε απο το σχολειο πριν τελειωσω τη χρονια μου;

Λουσιους: Οχι η μητερα σου και εγω αποφασισαμε οτι σε εναν καθαροαιμο μαγο δεν αρμοζει να μην τελειωσει τις σπουδες του. Για αυτο θα αναγκασουμε την αλλη να φυγει.

Ντρακο: Αυτη να την αφησεται ησυχη. Δεν προκειτε να αφησει τι σχολειο της ετσι και αλλιως.

Λουσιους: Ετσι λες; Και εγω δεν πιστευω οτι αν της το ζητησω ευγενικα να δεχτει για αυτο και σκεφτηκαμε κατι αλλο. Ας πουμε εσυ που τη ξερεις καλυτερα ποσο θα αντεξει αν οι φιλοι της και ολοι οι Γουσλει μαθουν οτι οσο καιρο ειναι με το πολυαγαπημενο τους Ρον αν δεν κανω λαθος τα εχει με εσενα και το κερατωνει πισω απο τη πλατη του.

Δεν μπορεσα να κρατηθω αλλο. Ορμησα στο πατερα μου και τον χτυπησα στο προσωπο. Εκεινη τη στιγμη εμφανιστηκε και η μητερα μου η οποια μου εκενε το αποθοτικο ξορκι.

Οταν πατησα στα ποδια μου ξανα ηρθε διπλα μου και με χαστουκισε.

Ναρκισα: Αρκετα Ντρακο. Φτανει πια.

Ντρακο: Μητερα μην τον αφησεις να της το κανει αυτο δεν της αξιζει.

Ναρκισα: Μα δεν ειναι του πατερα σου το σχεδιο.

Ντρακο: Δεν σε πιστευω. Μητερα δεν μπορεις εσυ εισαι καλος ανθρωπος δε θα εκανες ποτε.

Ναρκισα: Οταν προκειτε για τη δικη σου ασφαλεια μπορω να γινω ο χειροτερος ανθρωπος στο κοσμο. Εσυ αποφασιζεις σε 5 μερες θα περιμενω τη τελικη σου απαντηση. Παμε Λουσιους.

Εφυγαν και οι δυο χωρις να μου ριξουν ουτε μια ματια. Ειχα μονο πεντε μερες διορια. Επρεπε να κανω το σωστο και να τη προστατεψω της το υποσχεθηκα..

Γειααααα...!!!! Τι κανετε. Ελπιζω να σας αρεσε αυτο κεφαλαιακι και να του χαρισεται ενα λαικ☆

After all .. I figured out that i LOVE YOUDonde viven las historias. Descúbrelo ahora