Οταν με κοιταξε.

844 40 4
                                    

Ερμιονη:

Μεσα σε ολα οσα εγιναν το τελευταιο καιρο ηρθε και η επισκεψη στο Χογκσιντ. Ολοι ηταν ενθουσιασμενη, περιμεναν πως και πως να κανουν βολτα στα σοκακια του χωριου που ειναι γεματα μαγαζια. Εγω απο την αλλη ηθελα να μεινω μεσα. Τις τελευταις μερες προσπαθω πολυ να διαγραψω οτι εγινε. Πλεον δεν του μιλαω παραμονο οταν ειναι τεραστια αναγκη.

Σημερα ομως υπαρχει ενας ακομα λογος που δεν θελω να βγω. Ειναι το τελευταικ γραμμα του Ρον ο οποις μολις εμαθε για την εκδρομη ξετρελαθηκε και θα ερθει να με δει μαζι με το Χαρη φυσικα.

Φοβαμαι φοβαμαι πολυ, δεν του αξιζε αυτο που του εκανα.

Ο καιρος ειναι καλος οποτε  ντυθηκα καλοκαιρινα.

Κατεβηκα μαζι με τη Τζινη και πηγαμε στο λεωφορειο

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Κατεβηκα μαζι με τη Τζινη και πηγαμε στο λεωφορειο. Ευτυχως ειχε πολλες κενες θεσεις. Καθισαμε καπου στη μεση. Εγω διαλεξα το που ετσι ωστε να φροντισω να περιτρυγιριζομαστε απο φιλους.

Αφου φτασαμε ειπαμε με τη Τζινη να παμε πρωτα απο τις μελοχουφτες και μετα στα τρι σκουποξυλα

Αφου πηραμε οτι πηραμε πηγα στο ταμειο. Οταν η κοπελα μου επεστρεψε τα ρεστα μου επεσε το πορτοφολι. Εσκιψα να το πιασω και τοτε ειδα τα ματια του να με κοιτανε τοσο διαπεραστικα που θολωσα "Κανενας αλλος δεν με εχει ξανα κοιταξει ετσι ουτε καν ο Ρον" σκεφτηκα αλλα κατευθειαν εδιωξα τη σκεψη απο το μυαλο μου.

Ντρακο:Το πορτοφολι σου, οριστε.

Ερμιονη: Εε..ευχαριστω.

Τζινη: Αντε Ερμιονη θα αργησουμε μας περιμενουν ο Χαρη και ο Ρον

Ερμιονη: Ερχομαι Τζινη.. ευχαριστω και παλι Ντρακο.

Ντρακο:Καλα να περασετε Ερμιονη.

Το ονομα μου ακουστηκε τοσο μεθυστικο απο το στομα του ενω τα λογια του μου φανηκαν βαρια γεματα στεναχωρια. Δεν ξερω τι να πιστεψω πια υποτιθεται οτι με μισουσε οτι με θεωρουσε κατωτερη και τωρα δεν ξερω ουτε εγω τι πιστευω για εκκεινον.

PAY ATTENTION:

Αγαπουλινια ελπιζω να σας αρεσε το κεφαλαιο.  Σκεφτομαι να κανω ενα μινι q&a για αυτο αν θελεται αφηστε ερωτησουλες στα σχολια.

After all .. I figured out that i LOVE YOUWo Geschichten leben. Entdecke jetzt