ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ

596 34 5
                                    

ΝΤΡΑΚΟ:

Ημουν συντετριμενος. Ειχα μονο δυο μερες ακομα. Παρολο που δεν τις ειχα πει κατι αυτη ειχε καταλαβει οτι τα πραγματα δεν πηγαιναν οπως τα θελουμε. Ισως να διαιστανονταν οτι πλησιαζε το τελος.

Οσο ημασταν μαζι της ελεγα ξανα και ξανα ποσο την αγαπαω. Φροντιζα η καθε στιγμη που μας απομενε να ηταν μοναδικη.

Ολα ηταν διαφορετικα, οι αγκαλιες οι κουβεντες, τα φιλια. Ολα δηλωναν το αδοξο τελος που δεν αργουσε.

....................................

Ξυπνησα το πρωι απογοητευμενος με αυτο που προκειτε να κανω.

Δεν θα θυμαται τιποτα..ουτε οσα ζησαμε, ουτε οσα της ειπα. Θα συνεχισει τη ζωη της διχως να σκεφτεται αυτα που εννιωσε για μενα.

Η πρωτη μας αγκαλια, το πρωτο μας φιλι, το πρωτο μας βραδυ θα σβησουν για παντα απο τη μνημη της.

Θα συνεχισω να ειμαι για αυτη ο θανατοφαγος που παντα φροντιζε να τη χλευαζει και να τη υποβαθμιζει σε οτι και εαν εκανε.

Καθε φορα που νιωθω τη καρδια μου να ματωνει για εκκεινη σκεφτομαι οτι το κανω για να την προστατεψω για να μπορει να ζει ελευθερη και ευτυχισμενη.

Καθισα στο γραφειο μου. Πηρα λευκη σελιδα και τις εγραψα να με συναντησει αργα το βραδυ στο πυργο αστρονομιας.

Καθε φορα που εγραφα μια λεξη εννιωθα τα δακρυα μου να με πνιγουν. Μολις ηρεμισα εδεσα το γραμμα στο ποδι της κουκουβαγιας μαζι με ενα κοκκινο τριανταφυλλο, το αγαπημενο της λουλουδι και την αφησα να πεταξει προς το κοιτωνα της.

Αγαπες μου πραγματικα δεν ξερω τι να πω ειμαι πολυ λυπημενη και χαρουμενη ταυτοχρονα. Η ιστοριουλα μου τελειωνει, λογικα το επομενο θα ειναι και το τελευταιο. Περιμενω σχολια και ερωτησεις...φιλακια

Επισης να ευχυθω σε ολους χρονια πολλα με υγεια και αγαπη. Ελπιζω ο καινουριος χρονος να φερει σε ολους μας καλοτυχια και ευδαιμονια.❤❤❤❤❤❤❤❤🤩🤩🤩🎅🎅🎅

After all .. I figured out that i LOVE YOUWhere stories live. Discover now