Το ξεσπασμα των συναισθηματων..

797 36 4
                                    

Drako:

  Ετσι και την αγγιξει ξανα θα τον χτυπησω. Απο τοσο μακρυα που καθομαι μπορω να αισθανθω την αμηχανια και τη δυσαρεσκεια της σχετικα με το τι συμβενει. Σιγουρα φταιω και εγω. Αν δεν τη φιλουσα εγω  αυτη τωρα θα ηταν χαρουμενη και δεν θα ντρεποταν για τιποτα.

Θελω να τις μιλησω. Αυριο το πρωι θα της στειλω μυνημα, θα παρω ολο το φταιξιμο εγω και θα τις δωσω να καταλαβε οτι το εκανα επιτηδες. Θα με παρουσιασω παλι σαν το κακο της ιστοριας που θελει να την πληγωσει. Ετσι θα με μισισει ακομα περισσοττερο και θα ψαψει να το σκαιφτεται.

Ερμιονη:

Ξυπνησα αποτομα. Μια κουκουβαγια χτυπουσε το τζαμι με ρυθμο. Ετρεξα στο παραθυρο για να παρω το γραμμα και να μη  ξυπνησει και η Τζινη. Εδωσα στη κουκουβαγια μια κροκετα και ανοιξα το γραμμα.

     Ερμιονη θα ηθελα να ερθεις να με βρεις  εχω να σου δωσω ορισμενες εξηγησεις  για οτι εγινε. Το που θα στο πω στη ταξη. Καψε το γραμμα για να μην πεσει σε λαθος χερια.

Ντρακο...

Κατεβηκα στο εντευκτηριο φορωντας
ακομα το νυχτικο μου. Διαβασα ακομη μια φορα το γραμμα  και το πεταξα στο τζακι. "Τι να θελει να μου εξηγησει αρεγε" . Αυτος ο ιδιος ειπε οτι δεν θα με ξανα ενοχλουσε. Γιατι το κανει αυτο τωρα. Πως θα ξεφυγω απο το Ρον που με κυνηγαει ολη μερα.

Ασχημες σκεψεις τριγυριζαν το μυαλο μου. Αν δεν μπορουσε να κρατηθει παλι η αν εγω δεν μπορουσα να κρατηθω. Για ενα αγνωστο λογο το σωμα μου εκαιγε ηθελε σαν τρελο να τρεξει να τον βρει αν και το μυαλο μου δεν το παραδεχονταν. Κανονικα δεν επρεπε να παω. Μα γιατι να συμβανει σε εμενα αυτο.

Δακρυα γεμισαν τα ματια μου αλλα στεγνωσαν γρηγορα ακουστηκαν φωνες απο αλλους να κατεβαινουν τις σκαλες.

💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋...

After all .. I figured out that i LOVE YOUWhere stories live. Discover now