Το φιλτρο της αγαπης.

770 39 2
                                    

Ντρακο:

Εχουν περασει σχεδον 10 μερες απο τοτε. Ολα εγιναν οπως πριν. Δεν μου ξανα μιλησε απο τοτε μονο οταν ηταν αναγκαιο στο μαθημα καμια φορα.

Χθες το βραδυ εφυγε ο Ποττερ και Ουσλει, η δουλεια που ειχαν να κανουν λογικα τελειωσε. Φαινεται η Ερμιονη ειχε διαγραψει πληρως απο το μυαλο της το φιλι, ειχε πιστεψει οσα ψεματα της ειπα.

Πριν φυγει τον αγκαλιασε σφιχτα και μετα τον φιλησε σαν μην υπηρχε αυριο. Οσο κι αν με πληγωνε αυτο που εβλεπα ηξερα οτι αυτο ηταν οτι παντα ειχε ονειρευτει. Εγω απλως ημουν η καταστροφη της.

Προσπαθησα να διωξω τις σκεψεις μου και να επιβαδινω το βημα μου. Εθχα αργησει αρκετα για το μαθημα οχι οτι θα μου ελεγε κατι η καινουρια καθηγητρια. Αυτη η γυναικα ηταν πραγματικα στο κοσμο της.

Καθηγητρια: Λοιπον παιδια σημερα θα ανατρεξουμε σε παλια γνωριμα φιλτρα. Ενα απο αυτα ειναι το φιλτρο της αγαπης. Τωρα ποιος ξερει να μου πει ενα χαρακτηριστηκο αυτου του φιλτρου...  εμ ναι δεσπινις Γκρειντζερ.

Ερμιονη: Ειναι πολλα αυτα που το κανουν ξεχωριστο αλλα πιστευω οτι το βασικοτερο ειναι οτι παιρνει την οσμη του ατομου παο σου αρεσει.

Καθηγητρια: Τελεια αγαπητη μου. 10 ποντοι για το Γκριφιντορ. Εαν ηθελες θα μπορουσες να μας πεις εσυ τι μυριζεις και μετα καποιος αλλος ωστε να το αποδειξουμε αυτο.

Ερμιονη: Φυσικα.

Πλησιασε με αγωνια πανω απο το τσουκαλι. Περιμενα με αγωνια να ακουσω οτι ειχε πει δυο χρονια πριν.

Καθηγητρια:Λοιπον αγαπητη μου τη μυριζεις;

Ερμιονη: Λοιπον...εμ.. Βανιλια και  φρουτοδη αρωματα μαλλον του δασους...

Ερμιονη

Γιατι το ειπα αυτο γιατι δεν κρατησα το στομα μκυ κλειστω. Τι εχω παθει φρουτα του δασους ειναι ειναι η κολονια του Ντρακο και βανιλια μυριζαν τα μαλλια του τη βραδια που τον φιλησα. Προσπαθησα να σινερθω και να μην καρφοθω στουα αλλους και πανω απο ολα σε αυτον που το μονο που θελει ειναι να παιζει μαζι μου.

Καθηγητρια: πολυ ωραια και τωρα καποιος κυριος ααα.... κυριε Μαλφοι θα θελατε να δοκιμασετε.

Ντρακο: Γιατι οχι.

Τον ειδα να πλησιαζει και να σιβει πανω απο το τσουκαλι με επιδεξιοτητα.

Ντρακο: Κοκκινο τριανταφυλλο και πασχαλια.

Οχι δεν μπορει αφου αυτος μου ειπε... ειμαι τοσο μπερδεμενη..

Αγαπουλινια κιαλο κεφαλαιακι ελπιζω να σας αρεσε. Τα λεμε στο επομενο... spoiler: συντομα και αλλη τρυφερη σκηνη.

After all .. I figured out that i LOVE YOUWhere stories live. Discover now