Teşekkürler

3.4K 288 110
                                    

Şu kitap bitimlerindeki teşekkür konuşmasını hiçbir zaman beceremedim. Her seferinde şu kitap bitse de diğerlerine odaklansam dediğimde ve o kitap bittiğinde inanılmaz bir boşluğa düşüyorum. Fakat, bu kitapta çok daha fazlası olacak. Aylardır birlikeydik. Gerçekten yazarken ve sizin güzel yorumlarınızı okurken oldukça eğlenip mutlu olduğum bir serüven oldu.

İtiraf ediyorum bu kitaba ilk başladığımda ne yapacağım hakkında bir fikrim yoktu. Savaş, aşk büyüsü, mühürleme vs tüm konulardan uzaktım. Anlayacağınız aklımda belli bir kurgu yoktu. Hadi sen cadı ol, sen de büyücü diyerek başladım ve zaman içinde kurgu gelişti. Asla 55 bölüm yazamam diye düşünüyordum ama şimdi yolun sonuna geldik.

Bana çok destek oldunuz. Gerçekten inanılmaz. Hala bu kitaba bakıyorum ve gerçek mi değil mi anlam veremiyorum. Bu kitabı okuyan sizler, beğenileriniz, o harika yorumlarınız.. Hani, bu 55 bölümü cidden ben mi yazdım diye soruyorum kendime.

Size çok teşekkür ederim. Gerçekten. Beni o kadar mutlu ettiniz ki. Umuyorum ki ben de sizi mutlu edebildim. Her zaman söylediğim gibi bu bir veda değil. Ben daha yeni başlıyorum. Sizlerle uzun süre beraber oluruz, olacağız. Sizleri seviyorum ACE.

Ve son olarak diliyorum ki hayatınızı sağlıklı, neşeli ve huzurlu bir şekilde geçirirsiniz. Çoğu zaman burası günlük hayattan kaçıp sığındığım bir yer oldu. Olayları sanki kendim yaşadım ve size anlattım. Okuyarak ve yazarak başka hayatları aynı anda yaşıyoruz. Bu yüzden eğer canınızı sıkan, moralinizi bozan bir şey olursa teselliyi kitaplarda arayın. Onlar sizi mutlu edecektir. Beraber masalları hiç bitmeyen ütopyalarda kaybolalım.

Hoşçakalın.~

house of cards ❅ bts•bp ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin