19#the meeting📃

1.4K 112 1
                                    

Πριν αρχίσει αυτό το κεφάλαιο να πω ότι στο προηγουμενο κεφαλαιο ηταν το 18 εκανα λαθος. Απολαύστεεε!!

Γυρνάω και βλέπω περίπου 10 παιδιά. Εκανα κάποια βήματα και φόρεσα μπλούζα. Με τρόμαζαν, ηταν  4 κοπέλες και 6 αγόρια και ηταν ντυμένοι από πάνω ως κάτω με σκούρα χρώματα και είχαν έντονα χρωματιστά μαλλιά αλλά δεν με τρόμαζε αυτό το βλέμμα τους με τρόμαζε. Ήρθαν κοντά μου.
?-Πως το βρήκες το μέρος?
Εγώ- Εεεε-γγγ-ω ω ω εε-γω πε περ-νου νου σα απ απ έξω. *Χαχ τι έλεγα ότι η περιέργεια σκότωσε την γάτα?* *ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΣΏΜΑ ΜΟΥ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ* Είπα άρπαξα γρήγορα την τσάντα μου και άρχισα να τρέχω αλλά μια κοπέλα έκλεισε την πόρτα.
?-Που πας μικρό? Είπε ειρωνικά ο κατα πας σε πιθανότητα ο αρχηγός ναι αρχηγός πρέπει να ηταν.
?-Κάπου σε ξέρω εσένα! Πετάχτηκε μια κοπέλα *ΩΩΩΠΠΠ ΛΕΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΦΑΝ* *ΘΑ ΕΙΜΑΙ  ΚΑΙ ΝΕΚΡΉ ΘΑ ΈΧΩ ΓΊΝΕΙ ΚΑΙ ΡΕΖΊΛΙ*
?-ΠΑΙΔΙΆ ΞΈΡΩ ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΈΟ ΦΥΤΌ ΑΠΌ ΤΟ ΤΜΉΜΑ ΜΟΥ! Την έβαλαν την καημένη να κάνει εργασία με τον ψωναρα *Την συμπάθησα* μόλις άκουσα το ψωναρα ανεξήγητα χαμογέλασα *Ναι ανεξήγητα παραδέξου ρε πως όποιος κράζει τον ξινό τον συμπαθείς αν μπορούσες θα άνοιγες φαν κλαμπ κατά του ξινου* *μου δίνεις ιδέες*
?- Χαχ κοίτα χαμόγελο που έριξε μόλις τον είπες ψωναρα. Πετάχτηκε ένας άλλος. Αλλά για να καταλάβω αυτοί πηγαίνουν σχολείο? Μα δεν τους έχω δει *Πωςςςς τους έχεις δει*

Flash back
Μπήκαν και κάποιοι άλλοι μέσα στο χώρο του σχολείου που ήταν ντυμένοι με σκούρα ρούχα
Εγώ-Αυτοι Ποιοι είναι?
Tay-Αυτοί είναι στους διάσημους δεν υπάρχει άτομο μέσα στο σχολείο  που να μην τους ξέρει! Όλοι τους φοβούνται, κάνουν διαγωνισμούς παράνομου χορού έχουν τον δικό τους χώρο που κάνεις δεν ξέρει που είναι. Απαπα να δες ανατρίχιασα είναι επικίνδυνοι λένε εμένα δεν μου έχουν κάνει τίποτα οπότε δεν ξέρω. Αν όμως με πλησιάσουν θα μυρίσει το σκατό μου σε όλο το σχολείο. Γελάσαμε και συνεχίσαμε να συζητάμε.
End flash back

From bitch to a plant  Where stories live. Discover now