66#New roomate💫

1.1K 107 1
                                    

Mel-ΑΝ ΤΟΝ ΠΝΙΞΩ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ?
Seb-Έλα βρε μωρό μου. Καταλαθος έγινε.
Εγω-Ναι μωρέ Mel. Άλλωστε δεν το κατάλαβε κάνεις και η πολυκατοικία είναι στην θέση της.
Mel-ΘΑ ΜΑΣ ΈΚΑΙΓΕ ΣΟΥ ΛΕΩ... ΟΛΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.
Εγω-ΘΑ.  Μην φωνάζεις κοπέλα μου θα με διώξουν από την πολυκατοικία.
Seb-Εγώ απλά προσπαθούσα να μαγειρέψω. Τελικά και το φαγητό έκαψα και το ματι άφησα ανοιχτό. Είπε απογοητευμένος.
Εγω-Αλλη φορά Sebastian μου.
Mel-Δεν θα υπάρξει άλλη φορά. Την κοίταξα δολοφονικά και της εκανα σήμα να κοιτάξει τον Seb ξεφύσιξε  πήγε και έκατσε στα πόδια του.
Mel-Άλλη φορά θα μαγειρέψουμε μαζί εντάξει? Λιγο λίγο.
Seb-Εντάξει.
Εγω-Να σας πω ρε παιδιά. Αφού τα βρήκατε την πολυκατοικία δεν την κάψατε και μου έχετε ζαλίσει τον έρωτα δεν πάτε σπιτάκι σας να πάω και εγώ στο κρεβατάκι μου?
Seb-Μας διώχνεις?
Εγώ-Διακριτικά πάντα.
Mel-Κοίτα χαμόγελο. Πάμε Seb δεν είμαστε ευπρόσδεκτοι εδώ. Είπε και καλά πληγωμένη της έστειλα ένα φιλί στον αέρα και έφυγαν. Η κοιλιά μου γουργουρίζει βαριέμαι να μαγειρέψω. Σαν σωστή φοιτήτρια θα παραγγείλω. Έβγαλα από το ντουλάπι τα φυλλάδια και άρχισα να βλέπω....Μμμμ πίτσα? Εεεε πίτσα. Παράγγειλα πίτσα μέχρι να έρθει έκανα  ένα ντουζάκι μόλις ντύθηκα χτύπησε η πόρτα. Άνοιξα την πόρτα πήρα την πίτσα πλήρωσα τον ντελιβερα και έκατσα στον καναπέ. Έβαλα μια ταινία στο λάπτοπ και άρχισα να την παρακολουθώ. Έφαγα τελείωσα την ταινία και κοίταξα την ώρα είχε πάει μια το βράδυ. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όμως. *Κάποια δεν μπορεί να κοιμηθεί χωρίς αντρική συντροφιά* *Κάποια απλά δεν μπορεί να κοιμηθεί* *ΜΗΝ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΊ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ OLIVER* *Περιμένουμε περίοδο?* *ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΝ ΑΛΛΆΖΕΙΣ ΘΕΜΑ* *ΜΗΝ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ*
Κοίταξα το ρολόι και μετά κοίταξα το κινητό μου για να βρω σε πόσες μέρες θα μου έρθει περίοδος. Μμμμ σε δύο μέρες. Θα κοιμάται τώρα? Θα χτυπήσω την πόρτα ελαφρά και αν δεν ανοίγει θα φύγω. Πήρα κλειδιά κινητό έκλεισα φώτα λάπτοπ πόρτα και βρέθηκα στην δικιά του. Χτύπησα ελαφρά την πόρτα για λίγη ώρα, περίμενα δεν άνοιξε και πήγα να φύγω αλλά εκείνη την ώρα άνοιξε. Γύρισα πάλι και του χαμογέλασα ήταν τυλιγμένος με ένα παπλωμα. Πήγα κοντά του και με αγκάλιασε με το πάπλωμα έκλεισε το λάπτοπ  και με οδήγησε στο δωμάτιο του. Ξάπλωσα και ξάπλωσε από την άλλη με σκέπασε με πήρε αγκαλιά και μου είπε Καλή νύχτα.
Εγω-Εχεις σχολή αύριο?
Ol-Όχι εσύ?
Εγώ-Τσου.
Ol-Ωραία. Με αγκάλιασε πιο σφιχτά και με μαγικό τρόπο κοιμήθηκα αμέσως.

From bitch to a plant  Where stories live. Discover now