79#ARMY💣

1.3K 108 14
                                    

3 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

Εγώ-ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΡΑΤΟ?
Ol-Σσσσσσσσσσ θα ξυπνήσεις το μωρό!
Εγώ-Ηρεμησε Crystal... Ηρεμία! Τώρα θα πας στρατό? Τόσο καιρό γιατί δεν έχεις πάει?
Ol-Αρχικά ήταν η σχολή μετά η μουσική και τώρα εσύ με το μωρό αλλά τώρα δεν μπορώ να πάρω άλλη αναβολή!
Εγώ-Και πότε πρέπει να φύγεις?
Ol-Σε πέντε μέρες από σήμερα!
Εγώ-Oliver?
Ol-Ναι?
Εγώ-Αν σε σκοτώσω θα με πάνε φυλακή?
Ol-Μάλλον!
Εγώ-Οκει. Είπα και έφυγα από εκεί που ήμουν. Πήγα στο δωμάτιο της μπέμπας την κοίταξα επιτέλους είχε κοιμηθεί. Πήγα στο δωμάτιο μας και έβγαλα βαλίτσα. Μπήκε μέσα ο Oliver
Ol-Τι στο καλό κάνεις? Με ρώτησε απότομα και μου πήρε την βαλίτσα μέσα από τα χέρια.
Ol-Μην κάνεις ανοησίες.
Εγώ-Εισαι ηλίθιος αγόρι μου φέρε μου την βαλίτσα αν σε αφήσω να φτιάξεις μόνος σου βαλίτσα δεν θα χωρέσει τίποτα.
Ol-Ααααα συγγνώμη. Είπε δήθεν γλυκά και μου την έδωσε.
Εγώ-Σπαστικε. Του είπα καθώς άρχισα να βγάζω τα ρούχα από την ντουλάπα ήρθε κοντά μου και με αγκάλιασε από πίσω.
Ol-Τι μουρμουρίζεις πάλι?
Εγώ-Να ακούς για να γυρίσεις γρήγορα!
Ol-Μάλιστα κυρία Brown!
Εγώ-Ναι ναι άσε τις γλυκές σε εμένα. Τι θα χρειαστεί να πάρεις μαζί σου? Που θα σε πάνε? Τι είδους ρούχα θα χρειαστείς? Ξυραφάκια? Αααα ναι ξυραφάκια. Εσώρουχα ρεεε Ναι σίγουρα και όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα η μικρή θα σου έρθουμε επίσκεψη εεε?
Ol-Μωρό μου ηρέμησε. Ξέρεις θα έρχομαι!
Εγώ-Αααα και εμείς τι σύμπτωση! Είπα και προσπάθησα να γελάσω...σκέτη αποτυχία.
Ol-Θα περάσει γρήγορα ο χρόνος θα το δεις.
Εγώ-Ναι ναι. Είπα παραπονεμενα και άκουσα το κλάμα της μικρής. Μπήκα στο δωμάτιο της και πήγα από πάνω της μόλις με είδε ανέβασε προς τα πάνω τα χεράκια της για αγκαλιά την πήρα προσεκτικά στην αγκαλιά την φίλησα στο κούτελο την πήγα στην αλαξιέρα και της άλλαξα πάνα.
Εγώ-Καποια τα έκανε πάνω της ή μου φαίνεται? Έλα να γίνουμε καθαρά κοριτσάκια εεε? Να μην μυρίζουμε. Την άλλαξα και της έβαλα το φορμακι της.
Εγώ-τι καθαρό κορίτσι που έχω εγώ. Της είπα και της πείραζα την κοιλίτσα βγήκαμε έξω και πήγαμε στο σαλόνι την έβαλα να κάτσει στο πάρκο της και ξανά πήγα στο δωμάτιο αφού είπα στον Oliver να πάει στην μικρή. Του έφτιαξα εγώ την βαλίτσα ξεφύσιξα και βγήκα έξω. Πήγα στο σαλόνι και τον είδα να έχει σχεδόν χωθεί μέσα στο πάρκο και να παίζει με την μικρή. Γέλασα και τους πλησίασα.
Ol-Ααααα να την η μαμά. Είπε γλυκά και σηκώθηκε.

5 μέρες μετά.

Εγώ-Κανε Γεια στο μπαμπά! Είπα και της σήκωσα το χέρι σαν χαιρετισμό. Πήρε την μικρή στην αγκαλια του όσο χαιρετούσε τους άλλους. Δεν ήθελε να την αφήσει αλλά και η μπέμπα το απολάμβανε τους χαιρέτησε όλους ήρθε κοντά μου.
Ol-Μικρή για δες την μαμά είναι μεγάλο κορίτσι και είναι έτοιμη να κλάψει? Απαπα κακο εεε? Γέλασε άφησε την μικρή στην γιαγιά της και με πήρε αγκαλιά.
Ol-Μην ανησυχείς μωρό μου θα γυρίσω γρήγορα.
Εγώ-Το ξέρω. Σε ένα μήνα θα έρθω να σε δω και ίσως πάρω και την μικρή μαζί μου!
Ol-Θα τα πούμε σύντομα εντάξει? Του έγνεψα και με φίλησε. Αγκαλιαστήκαμε και όταν σπάσαμε την αγκαλιά μου άφησε ένα ακόμα φιλί στα χείλη φίλησε την μικρή στο κούτελο χαιρέτησε τους υπόλοιπους και σιγά σιγά έφυγε. Δεν έφυγα από εκεί μέχρι που το αμάξι εξαφανίστηκε από μπροστά μου. Μπήκα μέσα στο σπίτι που ήταν και οι υπόλοιποι.
Εγώ-Οταν σταματήσω τον θηλασμό όσο και να μην το θέλω θα πρέπει να ξανά γυρίσω στην σειρά θα μπορείτε να αναλάβετε την μικρή? Έγνεψαν όλοι καταφατικά και μου χαμογέλασαν αρχίσαμε να συζητάμε η μικρή έπαιζε ήσυχα στο πάρκο της.

From bitch to a plant  Where stories live. Discover now