61#Dizzy🥂

1.1K 105 3
                                    

Πήγα σπίτι μου και άρχισα να κάνω εντιτ το βίντεο. Μετά από κάποιες ώρες τελείωσα το εντιτ και άφησα το βίντεο να ανέβει. Τι να κάνω?Βαριέμαι *Πάμε να δούμε την ταράτσα?* *Έχει Η πολυκατοικία αυτή ταράτσα?* *Εεμμ ναι?* *Πάμε να δούμε..Θα πάρω καφέ ακουστικά και κινητό να κάτσω εκεί* *Ωραία....Εεεε περίμενε* *Τι έγινε?* *φορας το φουτερ του* *Εεεε ναι ειναι ανετο* *Αν σε δει?* *Ναι δεν ξερω τι θα κανει στην ταρατσα*Πήρα τα πράγματα μου έβαλα μπουφάν και πήγα στην ταράτσα. Αααα ωραίααα είναι εδωωωω. Έκατσα μπροστά  έβγαλα τα πόδια μου και άρχισα να χαζεύω. Ωραία είναι. Κοίταζα μόνο μπροστά ακούγοντας μουσική και πίνοντας καφέ. Το μπουφάν το φορούσα στους ώμους μου αλλά είχε πέσει και βαριόμουν να γυρίσω πίσω να το μαζέψω και να το βάλω. Σε μια φάση νιώθω το μπουφάν πάνω στους ώμους μου. Γύρισα και τον είδα. Μην δώσεις σημασία. Ήπια τον καφέ μου και σηκώθηκα να φύγω. *Είδε το φουτερρρ* *Χεστηκαααα* *Davies τρόπους* *Ναι με συγχωρείτε.* *Μην ειρωνεύεσαι θα σε πάω στον διευθυντή.* *...* Έφυγα από την ταράτσα χωρίς να του δώσω σημασία. Ένιωσα να με ακολουθεί. Βγήκα από την πολυκατοικία. Βγήκε και εκείνος άρχισα να περπατάω περπατούσε από δίπλα μου. Κρυώνω κιόλας. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ζεστό αυτό. Ευτυχώς που το φούτερ του είναι λίγο ζεστό. Σταμάτησα για να κουμπώσω το μπουφάν. Το ανέβασα ως πάνω έβαλα την κουκούλα και άρχισα να περπατάω. Περπατούσε δίπλα μου.
Εγώ-Καταντα εκνευριστικό.
Oli-Εγώ απλά περπατάω. Τον αγριοκοιταξα και άρχισα να περπατάω ως την πολυκατοικία. Με ακολούθησε.
Μπήκα στο ασανσέρ και μπήκε και εκείνος. Ανεβήκαμε στον όροφο μας και άνοιξα την πόρτα του έκανα χώρο να περάσει με κοίταξε έκπληκτος. Πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε.
Εγώ-Θες καφέ?
Oli-Ναι. Τον θέ-
Εγώ-Ξερω πως πίνεις τον καφέ σου. Του έφτιαξα καφέ και έφτιαξα ένα τσάι για εμένα.
Του έδωσα και άρχισα να μιλάω.
Εγώ-Γιατι το κάνεις αυτό? 
Oli-Γιατί αν δεν το έκανα αυτή την στιγμή δεν θα κοιτούσα τα μάτια και σου και δεν θα μύριζα το άρωμα σου ανακατεμένο με το άρωμα της μπλούζας μου. Μου είπε και ήπιε καφέ.
Εγώ-Γαμωτο. Μαζί δεν αποφασίσαμε να χωρίσουμε? Γιατί μου το κάνεις αυτό? Είχα συνηθίσει Oliver και τώρα ξανά χτυπάς. Τι νομίζεις ότι είμαι?
Oli-Crystal....Μου Έχεις λείψει τρέλα όλο αυτό τον καιρό. Σε αντίθεση με εσένα Εγώ δεν έχω συνηθίσει. *ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ* *Δεν θα το πούμε όμως*
Εγώ-Το είπες και εσύ. Καιρό πολύ καιρό Oliver. Και με αυτό αρχισαμε να τσακωνόμαστε.
Εγώ-ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΌΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΈΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΊΖΑΜΕ ΛΌΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ.
Oli-Αυτο πιστεύεις? Μου είπε ενώ χαμήλωσε τον τόνο της φωνής της.
Oli-Πιστεύεις ότι δεν ήταν κάτι δυνατό. ή ότι δεν άξιζε?
Εγώ-ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΝΤΆΞΕΙ?
Oli-Τότε δεν χρειαζετε να είμαι καν εδώ πέρα. Είπε άρπαξε τα κλειδιά και έφυγε. Πήγα να τρέξω από πίσω του. Δεν το έκανα. Δεν ξέρω γιατί. Πήρα τα παιδιά τηλέφωνο και τους είπα να βγούμε σε ένα μπαρ. Αν κάτσω εδώ θα τρελαθώ. Κανονίσαμε στις 12:00 έξω από την πολυκατοικία μου που ήταν κοντά στο μπαρ. Συναντηθήκαμε πήγαμε στο μπαρ παραγγείλαμε και αρχίσαμε να μιλάμε τους είπα τι έγινε.
Seb-Αφού τον θες και σε θέλει γιατί το κάνεις αυτό.
Εγώ-Τότε γιατί χωρίσαμε? Είπα και κατέβασα την βότκα μου.
Mel-Εεεε δεν είναι νερό.
Tay-Γιατί φοβηθήκατε.
Εγώ-Ας μην μιλήσουμε άλλο για αυτό. Ας περάσουμε καλά.
Tay-Ωραία. Τσουγκρήσαμε ποτήρια και άρχισα να πίνω. Δεν ήθελα να σταματήσω ήθελα απλά να ξεχαστώ.

From bitch to a plant  Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon