47#Danger?🔫

1.3K 120 3
                                    

Τον κοίταξα φοβισμένη για το τι θα ακολουθήσει.
Εγώ-Τι κάνεις εσύ εδώ?
Oli-Μου είπε η Mel να μου μιλήσει. Σηκώθηκα απότομα πάνω και τον προσπέρασα. Άνοιξα το παράθυρο και κοίταξα κάτω. Εντάξει δεν είναι και τόσο ψηλά.
*Ναι θα σπάσεις το ξερό κεφαλι σου!* *Εσύ μας έλειπες τώρα!*
Κοίταξα τα σεντόνια. Ο Oliver με κοίταζε απορημένα. Έβγαλα τα σεντόνια και τα έδεσα μεταξύ τους έδεσα την άκρη στο κρεβάτι και κατευθύνθηκα προς το παράθυρο. Γαμώτοο φοβάμαι. Ξανά κοίταξα τα σεντόνια και κάτω
Εγώ-Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει. Ψυθηρισα στα ελληνικά και έβγαλα το ένα πόδι μου έξω, την ώρα που πήγα να βγάλω το άλλο με έπιασαν δύο δυνατά χέρια και με έβαλαν μέσα.
Oli-Μην κάνεις ανοησίες θα σκοτωθείς! Θα περιμένουμε για λίγο και μετά θα της φωνάξουμε ότι τα βρήκαμε να έρθει να μας βγάλει. Εντάξει έχει μια λογική αυτό. Μάζεψα τα σεντόνια τα έφτιαξα και κάθησα. Γαμωτο έχω αφήσει το κινητό μου έξω. Εκείνος κοιτούσε γύρω εμένα και το κινητό του. Βαριέμαι. Η παρουσία του με κάνει να νιώθω αμήχανα! Ξάπλωσα. Θεε μου θα με πιάσει κρίση πανικού. Ξεφύσιξα και κοίταξα τριγύρω.
Εγώ-Δεν μπορείς να καλέσεις την αστυνομία και να πεις ότι μας έχουν κλειδωμένους?
Oli-Τόσο πολύ δεν αντέχεις την παρουσία μου?
Εγώ-Εγω είμαι πολλαπλών χρήσεων και σε έχω δει ήδη πολλές φορές. Είπα ειρωνικά και κοίταξα κάτω. Ξεφύσιξε και ήρθε κοντά μου.
Oli-Ρε μωρό μου δεν το εννοούσα. Απλά θύμωσα. Σου ζητάω συγγνώμη. Απλά μου έλεγες συνέχεια για τον Ryan και ήσουν κλειδωμένη μαζί του μέσα που ούτε με εμένα δεν παίρνεις την πρωτοβουλία να κλειδωθείς μέσα εκτός και αν. Ξες. Τον κοίταξα βουρκωμένη. Από εκεί που δεν έκλεγα ποτέ με έχει κάνει να κλαίω.
Oli-Μην κλάψεις ματάκια μου. Μου είπε γλυκά και ήρθε και άλλο κοντά μου. Έκλεισα σφιχτά τα μάτια μου τα άνοιξα και σηκώθηκα πάνω.
Εγώ-Δηλαδη όποτε θα τσακωνόμαστε θα με λες πολλαπλών χρήσεων? Όχι σε ευχαριστώ. Είπα και μπήκα στο μπάνιο. Έριξα νερό στα μάτια μου και βγήκα έξω. Τον είδα να έχει κάτσει μαρμαρωμένος μετά από αυτό που του είπα. Δεν ήμουν πολύ σίγουρη αλλά τα μάτια του γυάλιζαν.
Oli-Crystal. Είπε βραχνά.
Oli-ΜΗΝ το κάνεις αυτό! Τον κοίταξα απορημένη.
Εγώ-Τι έκανα?
Oli-Δεν μπορώ άλλο. Από εκεί που δεν έδινα μια για σχέσεις έρχεσαι εσύ αλλάζεις την θεωρία μου και τώρα φεύγεις. Σου είπα ότι έχω αρχίσει και σε αγαπώ Crystal που δεν το έχω πει ποτέ σε κοπέλα και αυτό είναι σημαντικό για εμένα.
Εγώ-Ουτε Εγώ είχα πει σε αγαπώ σε αγόρι. Αλλά όλα αλλάζουν.
Oli-Μπορείς να έρθεις για ένα λεπτό κοντά μου. Έγνεψα αρνητικά
Oli-Γιατί? Είπε χαμηλόφωνα.
Εγώ-Γιατι φοβάμαι. Είπα πολύ χαμηλόφωνα!
Oli-Τι? Τι φοβάσαι?
Εγώ-Τι θα ακολουθήσει.
Oli-Σε παρακαλώ. Πήγα κοντά του και με αγκάλιασε σφιχτά. Του χάιδεψα τα μαλλιά και αγκάλιασα τον έβαλα στην αγκαλιά μου αφού ήταν καθιστός και εγώ όρθια. Μόλις τελείωσε η αγκαλιά πήγε και χτύπησε την πόρτα. Λέγοντας ότι τα βρήκαμε. Ψέμματα. Άνοιξε η πόρτα και βγήκε γρήγορα. Εγώ έμεινα εκεί. Έπεσα με φορά πάνω στο κρεβάτι και εφόσον ήμουν με την κολλητή μου άφησα τα δάκρυα μου. Ήρθε κοντά μου και με πήρε αγκαλιά. Αφού τελείωσα και χαλάρωσα. Μου μίλησε.
Mel-Πάνε να τον βρεις σπίτι του θα είναι. Κοίταξα έξω είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει. Της έγνεψα και έφυγα γρήγορα.

From bitch to a plant  Where stories live. Discover now