60#good neighbor?🙅‍♀️

1.1K 104 5
                                    

Ήταν απογευματάκι και είχα βγει βόλτα με τα παιδιά να μου δείξουν την περιοχή. Περπατήσαμε μου έδειξαν την περιοχή και τους είπα να πάμε σε μια vintage πολύ ωραία καφετέρια. Μπαίνουμε μέσα και καθόμαστε. Απέναντι ακριβώς βλέπω την κοπέλα που ήταν σπίτι του. Αλλά δεν ήταν μόνη ήταν μαζί με ένα αγόρι. *Χαχ Τον απατάει κιόλας!* *Τίποτα κοπέλα μου μετά από εμάς καταστράφηκε πήρε την κάτω βόλτα* *Αχαααα*
Εγώ-Να παιδιά αυτή που κάθετε απέναντι μας ήταν στο σπίτι του.
Tay-Σιγά. Δεν είναι τόσο ιντερστινγκ είπε με "λονδρέζικη προφορά". Γελάσαμε και συνεχίσαμε να μιλάμε. Το βραδάκι έφτασα σπίτι χαιρέτησα τα παιδιά και μπηκα μέσα στην πολυκατοικία κρατώντας μια πίτσα τρελό κέφι για βράδυ πήγα μέχρι το ασανσέρ αλλά εκείνη την ώρα πήγε να κλείσει οπότε έβαλα το χέρι μου. Άνοιξε η πόρτα και ήταν η κοπέλα με τον Oliver. Πήγα απότομα το χέρι μου και άρχισα με γρήγορο βήμα να πηγαίνω στις σκάλες έφτασα γρήγορα και μπήκα μέσα στην ασφάλεια του σπιτιού μου. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΉΣ ΟΤΑΝ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΓΎΡΩ ΤΟΥ. *Δεν θα σε φάει...ηρεμία* *ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΗΡΕΜΉΣΩ. ΉΡΕΜΗ ΕΙΜΑΙ* *ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΩΝΆΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ* *ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΊΩΣ ΤΣΑΚΏΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ*
Έβαλα μια ταινία και άρχισα να την παρακολουθώ ξαφνικά κόπηκε το ρεύμα. ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ ΟΧΙ. Μου θυμίζει άσχημα πράγματα. Ούρλιαξα Και παίζει να με άκουσε όλη η πολυκατοικία. Νιώθω το δωμάτιο να μικραίνει και νιώθω ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω. ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

OLIVER'S POV

Έβλεπα μια ταινία με την Evelyn ώσπου κόπηκε το ρεύμα. Αμέσως μετά άκουσα το ουρλιαχτό της.
Ev-Τι ήταν αυτό?
Ol- ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ. ΦΕΡΕ ΦΑΚΟ ΣΤΟ ΣΥΡΤΆΡΙ ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΉΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΕΙ. Βγήκαμε πανικόβλητοι έξω και άκουσα ένα πιο μικρό ουρλιαχτό. Άρχισα να χτυπάω πολύ δυνατά την πόρτα. Άργησε να ανοίξει. Άνοιξε την πόρτα σέρνοντας ήταν κόκκινη και έκλαιγε. Την έπιασα γρήγορα και λυποθήμισε.
Oli-CRYSTALL.

END OLIVER'S POV.

Έπεσα στο πάτωμα και ούρλιαξα πιο σιγανά αυτή την φορά. Άρχισε να χτυπά η πόρτα δυνατά. Κάποιος να με βοηθήσει. Σύρθηκα και προσπαθούσα να αναπνεύσω το γεγονός ότι δεν είχα φως με έκανε να πανικοβληθώ και να μην μπορώ να αναπνεύσω. Άνοιξα την πόρτα ήταν ο Oliver. Με έπιασε και μετά όλα μαύρα.



Άνοιξα σιγά σιγά τα μάτια μου ενώ άκουγα ψιθύρους πιο δίπλα.
?-Δηλαδή όταν ήταν μικρή την είχαν απαγάγει και για αυτό φοβάται το σκοτάδι?
?- Ναι αλλά κάνεις υπόσχεση κουβέντα σε κανέναν. ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΠΑΓΩΓΉ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΜΟΥ. Άρχισα να πιάνω δυνατά το κεφάλι μου καθώς ερχόντουσαν μνήμες. Ήρθε αμέσως δίπλα μου.
Ol-Έλα είναι εντάξει. Πάει να δες έχει φως. Μου είπε ήρεμα καθώς με αγκάλιασε ενώ εγώ ήμουν σε στάση εμβρύου.
Εγώ-Τι έγινε? Γιατί κόπηκε το ρεύμα? Γίνεται συχνά. Που είναι το κινητό μου? Θα πάρω τηλέφωνο να αλλάξω πολυκατοικία. Είπα καθώς σηκώθηκα πάνω.
Ol-Κάτσε κάτω. Είπε και με τράβηξε με αποτέλεσμα να πέσω πάνω του. Έπιασα  σαν αντίσταση αριστερά και δεξια τους ώμους του. Κοιταχτήκαμε λίγο και έφυγα γρήγορα από πάνω του και έκατσα πιο μακριά του.
Ol-Όσο είμαι εδώ πρώτη φορά γίνεται. Δεν ειναι τίποτα. Μόλις λυποθήμισες ήρθε και το ρεύμα.
Εγώ-Εσυ πως και ξέρεις.
Ol-Πώς ήρθα? Πρώτον ούρλιαξες τόσο δυνατά που σε άκουσε σίγουρα όλο το τετράγωνο και δεύτερον το έχεις ξανά πάθει αυτό. Θυμάσαι?
Εγώ-Ναι. Είπα και σηκώθηκα επάνω απότομα. Χρειαζόμουν νερό. Ήπια νερό και γύρισα. Κοίταξα την κοπέλα που κοίταζε μια εμένα και μια τον Oliver.
Cry-Έχω κάτι? Είπα εκνευρισμένη δεν μου αρέσει όταν με κοιτούν νιώθω αμήχανα.
?-Όχι. Είπε αμήχανα
Εγώ-Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια αλλά μην σας κρατάω εεε? Σίγουρα έχετε δουλειές και εγώ σχολή αύριο.
Oli-Ναι ναι Καληνύχτα. Είπε και σηκώθηκε απότομα.  Έφυγαν από το σπίτι και εγώ πήγα να ξαπλώσω.

From bitch to a plant  Where stories live. Discover now