45#Who's laughing now?😏

1.3K 118 4
                                    

Έχω ετοιμαστεί και περιμένω τον Ryan για την εργασία. Χτυπάει το κουδούνι και δεν πηγαίνω να ανοίξω γιατί ξέρω ότι θα ανοίξει η Kathrin.
Kath-Κορίτσι μου είναι έξω ένα αγόρι είναι έξω.
Εγώ-Πες του να περάσει. Μπαίνει μέσα και του κάνω νόημα να κάτσει απέναντι μου.
Kath-Να σας φέρω κάτι να πιείτε?
Εγώ-Ναι σε ευχαριστώ! Μου χαμογέλασε και βγήκε έξω.
Ry-Γειαααα!
Εγώ-Γειααααα! Έχεις φέρει τα πράγματα σου?
Ry-Ναι.

1 ωρα μετά

Εγώ-Χαχαχαχα ισχύει...Τελικά έχεις πλάκα!
Ry-Έχω και από αυτό ο άτιμος!
Εγώ-Πωω είσαι και χαμηλών τόνων σαν και εμένα.
Ry-Δείξε μου το instagram σου και θα σου πω ποια είσαι! Αρχίσαμε να γελάμε ΠΆΛΙ.
Ry-Πω πω μόνο εργασία δεν κάναμε εδώ πέρα!
Εγώ-Ναιιι! Δεν πειράζει θα ξανά βρεθούμε.
Ry-Το πρωί με τρόμαξες!
Εγώ-Εδω τα είχες με την Annet εμένα φοβάσαι? Οουυπςςς το είπα δυνατά αυτό. Είπα και επειδή ντράπηκα κοκκίνισα γουρλωσα και έβαλα τα χέρια μου στο στόμα μου!
Ry-Χαχαχαχα είναι εντάξει. Ναι μου θύμισες την Annet για αυτό με τρόμαξες!
Εγώ-ΕΕΕ ΟΧΙΙΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ANNETTT. ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΆΦΕΙ ΑΥΤΗΗΗΗΗ. Του είπα και τον χτύπησα στο κεφάλι.
Ry-Εεειιι! Πόνεσε αυτό!
Εγώ-Ναι ναι...ΨΕΥΤΗΗΗ.
Και την ώρα που τον πλησίασα για να του κάνω ελαφρά χαστουκακια μπουκάρει μέσα ο Oliver!
Εγώ-Hellooooooo! Του είπα και σηκώθηκα χαρωπά πάνω. Τον αγκάλιασα και τυληχτικα πάνω του. Τον ένιωσα να χαμογελάει ενώ ήμουν κρυμμένη στον λαιμό του. Με φίλησε στο κούτελο και με άφησε κάτω.
Εγώ-Ryan να σου συστήσω το αγόρι μου τον Oliver...Oliver από εδώ ο Ryan.
Oli-Αγάπη μου είμαστε στο ίδιο τμήμα!
Εγώ-Σιγα μωρεεε! Γιατί μπήκες έτσι μέσα?
Oli-Πώς?
Εγώ-Αποτομα?
Oli-Απότομα εεε? Δεν ξέρω!
Ry-Εεεμμμ Crystal θα συνεχίσουμε την εργασία ή να φεύγω?
Εγώ-Οχι ας συνεχίσουμε! Θα κάτσεις? Είπε ρωτώντας τον Oliver!
Oli-Ναι αμέ. Είπε και τράβηξε ένα πουφ δίπλα μου.

Μισή ώρα μετά

Εγώ-Ενταξειιιι αρκετά για σήμερα! Κουράστηκα.
Ry-Ωωωω μωρεεε! Πλάκα πλάκα και εγώ δεν αντέχω άλλο! Θα τα πούμε πριγκίπισσα! Είπε με αγκάλιασε και έφυγε! *Οοκκκ δατς γουιρντττ γκεερρλλ* *ΑΙ ΝΟΟΥ*
Oli-Crystalll...Έφυγε! Μην κοιτάς την πόρτα! Δεν θα γυρίσει πίσω ο πρίγκιπας! Είπε θυμωμένα. Χωρίς να του δώσω σημασία απλά ρωτησα
Εγώ-Γιατι με αγκάλιασε? Ααααχχχ Oliverrr! Δεν ειμαι καλά. Η κανονική Crystal θα τον έσπρωχνε τι με έχει πιάσει? Είπα ενώ ξάπλωσα.
Oli-Καλά είσαι. Ξαφνιάστηκες! Μου είπε ξινά ενώ πλησίαζε την πόρτα.
Εγώ-Που παςςς?
Oli-Σπίτι μου!
Εγώ-ωραία πάνε! Δεν καταλαβαίνω καν τον λόγο που θύμωσες. Του είπα και γύρισα πλευρό.
Oli-Γεια. Είπε και έκλεισε την πόρτα απότομα.
Εγω-Ααααα. ΓΑΜΩΤΟ. Φώναξα ενώ ήμουν μόνη μου στο δωμάτιο. Σηκώθηκα πάνω και πήγα να ανοίξω την πόρτα. *Όχι Crystal. Δεν θα τον κυνηγάς!* *Σωστά!* Είπα και πήγα πίσω. Μπήκα στο μπάνιο μου και εκανα ντουζ. Βγήκα έξω φορώντας τα εσώρουχα μου και πήγα στο δωμάτιο με τα ρούχα μου για να βρω πυτζάμες. Έβαλα πυτζάμες και βγήκα έξω. Πήγα στο κρεβάτι και είδα τον Oliver να κάθεται.
Εγώ-Τι θέλεις? Εσύ δεν πήγες σπίτι σου? Είπα ειρωνικά ενώ άρχισα να τακτοποιω τα πουφ και τα πράγματα μου. Δεν μίλησε απλά με κοίταζε έντονα.
Εγώ-Κριμα που δεν πήγες σπίτι σου πάντως! Γιατί δεν πήγες είπαμε? Έριξε ένα ειρωνικό γελάκι και σηκώθηκε απότομα πάνω και εκεί που νόμιζα ότι θα φύγει με άρπαξε απότομα και με κόλλησε στον τοίχο με τα χέρια να είναι από πάνω μου!
Oli-Άκου να σου πω αγάπη μου! Δεν θα με ειρωνεύεσαι οοκκ? Είπε ενώ ήρθε κοντά μου. Πολύ κοντά μου. *ΟΚΚΚ ΠΕΊΤΕ ΜΕ ΜΑΖΌΧΑ ΑΛΛΆ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΌ ΜΟΥ ΆΡΕΣΕ...ΕΣΈΝΑ???* *ΛΙΏΝΩ*
Κατάπια και πήγα να το παίξω ατρόμητη. Με έχει μουτζωσει κάνεις?
Εγώ-Ωωω μωρέ! Το γατάκι αγρίεψε! Γιατί μωρέεεε!?! Τι θα μου κάνεις? Και εκείνη την ώρα βλέπω να ξεπετάγεται μια βλεφα από το λαιμό μια στο κούτελο και ως συνήθως στα χέρια του! *ΑΑΑΑΧΧΧΧ* Δαγκωθηκα και τον κοίταξα στα μάτια!
Oli-Τι θα κάνω? Χμμμ για να το σκεφτώ! Με πήρε απότομα από την πόρτα και με πέταξε στο κρεβάτι μου! Πώς στο διάολο το έκανε αυτό? Ήρθε από πάνω μου και με κοίταξε σοβαρά! Εγώ του χαμογέλασα ειρωνικά! Κατέβηκε πιο κάτω και άρχισε να με φιλάει από την κοιλιά και έφτασε στον λαιμό μου. Βρήκε το ευαίσθητο σημείο του λαιμού μου και άρχισε να πιπιλαει  και να δαγκώνει. *ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΆ ΈΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΆΣΕΙ ΟΛΌΚΛΗΡΗ* *ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ?
Κοίταξε ευχαριστημένος τον λαιμό μου και ήρθε κοντά στα χείλη μου. Νομίζω ότι ήταν παθιασμένο φιλί αυτό. Ναι ήταν. Είχα τυλίξει τα χέρια μου και τα πόδια μου γύρω του. Εκείνος με ανασήκωσε από τα πόδια.  *I'M DEAD*
Oli-Νομίζω ότι τώρα μπορώ να φύγω! Είπε ενώ χαμογέλασε πονηρά. Σηκώθηκε και έφυγε γρήγορα. *ΚΑΝΕΊΣ ΠΛΆΚΑ ΤΏΡΑ?*

Επόμενη μέρα.

Εκνευρίστικα τόσο πολύ εχθές που σήμερα σκοπεύω να τον κάνω τούρμπο. Ενώ ήταν εδώ Εγώ πλησίασα την παρέα του Ryan. Σηκώθηκε με καλημερισε με μια άκρως φιλική αγκαλιά και του μίλησα.
Εγώ-θα έρθεις σήμερα μετά το σχολείο για την εργασία? Αν δεν έχεις μέσων μπορώ να σε πάρω και να σε γυρίσω με το αμάξι μου.
Ry-Οοοκκκ. Στο Σχολασμα?
Εγώ-Ναιιι. Τον χαιρέτησα και έφυγα.
Tay-Τι του έλεγες?
Εγώ-Για να συνεχίσουμε την εργασία! Φίλε είναι πολύ κακό παιδί τελικά!
Tay-Θα δείξει!

Στο Σχολασμα.

Βγήκαμε έξω με τον Ryan και κατευθυνόμαστε προς το αμάξι όταν άκουσα  το όνομα μου. Χαμογέλασα πονηρά και έδωσα τα κλειδιά στον Ryan να μπει μέσα. Εκείνος πλησίασε γρήγορα.
Oli-Που πάτε?
Εγώ-Σπιτι μου!
Oli-Τι να κάνετε σπίτι σου?
Εγώ-Δεν ξέρω...Είπα και περπάτησα. Όταν έφτασα μπροστά από την πόρτα του αμαξιού και την είχα ανοίξει συνέχισα την πρόταση μου.
Εγώ-Ισως να κάνουμε κάτι που δεν έκανες εσύ εχθές! Του έκλεισα πονηρά το μάτι και μπήκα γρήγορα μέσα έκλεισα γρήγορα την πόρτα και άρχισα να οδηγώ εξίσου γρήγορα το αμάξι! Το τελευταίο που είδα πριν φύγω από το πάρκινγκ ήταν ένα άκρως εκνευρισμένο Oliver να προχωρά γρήγορα στο αμάξι του. Γέλασα και πάτησα γκάζι. Ποιος γελάει τώρα μωρό μου?

HELLOOOO! ΠΩΣ ΕΊΣΤΕ? ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΚΑΛΆ! Ελπίζω επίσης να σας άρεσε το κεφάλαιο! Αν σου άρεσε να πατήσεις λάικ να μου σχολιάσεις και να με ακολουθήσεις!

Adiosss από την Νικολλλ που φοράει την πυτζαμα unicorn...ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ χωρίς να ζεσταίνεται!

Έλεος😑 

 
   

🔥STAY TUNED🔥

🔥STAY TUNED🔥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
From bitch to a plant  Where stories live. Discover now