75#I love you♥️

1.2K 107 8
                                    

Μετά από αυτό το συμβάν έχω γυρίσει σπίτι μου κρατάει μούτρα και στεναχωριέμαι αλλά το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι τα βράδια όταν νομίζει ότι κοιμάμαι με παίρνει αγκαλιά  και μιλάει στο μωράκι μας. Ήθελα να του πω ότι έχω κλείσει σήμερα ραντεβού στην γυναικολόγο για να δούμε το φύλο του μωρού. Αλλά όλη μέρα κάτι έκανε και δεν με άφηνε να του μιλήσω.
Εγώ-ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΉΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? Του φώναξα απελπισμένη.
Ol- Θα με αφήσεις να τελειώσω την δουλειά μου? Μου είπε ήρεμος.
Εγώ-Πωωω δεν προλαβαίνω και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Του είπα σαν μωρό.
Εγώ-Φευγω. Του φώναξα και έφυγα. Πήγα στην Mel και τον Seb τους πήρα και φύγαμε.

Seb-Και δηλαδή όλη μέρα προσπαθείς να του πεις για το ραντεβού και δεν μπορείς?
Εγώ-Ναι. Είπα στεναχωρημένη.
Νοσ-κυρία Davies σειρα σας. Μπήκα μέσα εγώ με την Mel ενώ ο Seb πήγε να μου φέρει χυμό πορτοκάλι.
Εγώ-Θα το πείτε στην Melinda Εγώ απλά θέλω να ακούσω την καρδούλα του  είναι τόσο υπέροχος ο ήχος. Μου έβαλε το τζελ και άρχισε. Να το το μωράκι μου. Μακάρι να ήταν και ο Oliver εδώ. Είπα στον εαυτό μου και δάκρυσα με έβαλε να ακούσω την καρδούλα του και άρχισα να κλαίω σιγανά. Μπήκε μέσα ο Seb Εγώ είχα γυρίσει σε άλλη μεριά για να μην με δουν να κλαίω. Ακουγόταν μόνο η καρδούλα του. Μετά από λίγο σταμάτησε το μηχάνημα ο γιατρός μου έδωσε το χαρτί να σκουπιστώ. Κοίταξα τα παιδιά και είδα σε μια μέρα τον Oliver να κοιτάει το μηχάνημα...βλάκας.
Βγήκαμε έξω.
Seb-Έλα πιες λίγο χυμό είναι φυσικός.
Εγώ-Δεν θέλω.
Seb-Μα πριν ηθ-
Εγώ-Πριν ήταν πριν και το τώρα είναι τώρα αλλά φέρε εδώ γιατί θα με πρήξεις. Ήπια μονορούφι το χυμό και συνέχισα να βγω από το νοσοκομείο δεν πρόλαβα να πατήσω το πρώτο σκαλοπάτι να βγω έξω και ήθελα να κάνω εμετό άρχισα να τρέχω έξω και πήγα σε ένα θάμνο με το που έφτασα άρχισα να κάνω εμετό. Κάποιος μου έπιασε τα μαλλιά. Ήταν ο Oliver και φώναξε να μου φέρουν νερό. Μόλις τα έβγαλα μου έδωσαν νερό.
Mel-Πάνε άκρη. Είπε θυμωμένα στον Oliver Και τον έσπρωξε.
Mel-Είναι εντάξει Cryst απλά πιέστηκες. Ή μάλλον σε πίεσαν είπε και κοίταξε τον Oliver γύρισε και άρχισε να μιλάει θυμωμένα στον Oliver.
Mel-Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να την στεναχωρείς και να την αγνοείς δεν είσαι μωρό δεν έχεις τις ορμόνες της και δεν είσαι υπεύθυνος για δύο άτομα ενώ εκείνη νιώθει  πιεσμένη κουβαλάει μια νέα ζωή και μάντεψε? ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ. Έκανε ένα λάθος αντέδρασε πιο έντονα από ότι θα αντιδρούσε κανονικά. Σταμάτα να φερ-
Εγώ-Σε παρακαλώ σταμάτα. Της είπα και της έπιασα το χέρι. Με κοίταξε ξεφύσιξε και πήγε μαζί με τον Seb στο αμάξι στην συνέχεια μπήκα εγώ με τον Oliver. Αφήσαμε τα παιδιά σπίτι τους και με απόλυτη ησυχία πήγαμε στο δικό μας. Μπήκα μέσα και πήγα κατευθείαν στο δωμάτιο μας. Έκλεισα την πόρτα και ξάπλωσα στο κρεβάτι ο Oliver είχε μπει μέσα και με κοιτούσε με πονάει η μέση μου και τα πόδια μου ξεφύσιξα σηκώθηκα και προσπάθησα να φτάσω τα πόδια μου να τα τρίψω. Ππφφφ δεν φτάνω καλά έκατσα οκλαδόν και βολεύτηκα καλύτερα αν και πιεζοταν η κοιλιά μου. Με το που άρχισα κουράστηκα και κοίταξα την κοιλιά μου. Έχει μεγαλώσει. Εδώ να μου πεις με το ζόρι κάνω αποτρίχωση. Ο Oliver έκατσε δίπλα στο κρεβάτι και άρχισε να κάνει μασάζ στα πόδια μου με το που άρχισε να κάνει μασάζ ξάπλωσα τόσο ανακουφιστικό.
Εγώ-Εεμμ μπορείς να κάνεις και στην μέση μου? Πονάει λίγο. Μου χαμογέλασε απαλά και έγνεψε καταφατικά. Έβγαλα την μπλούζα μου και γύρισα μεριά ώστε να μπορεί να μου κάνει μασάζ στην πλάτη.
Ol-Ξερεις η Mel είχε δίκαιο.
Εγώ-Ναι το ξέρω. Δεν με άφησες ούτε να σου μιλήσω.
Ol-Crystal...
Εγώ-Oliver... Αν θες να να ξέρεις να..να χωρίσουμε μπορείς να μου το πεις. Θα αντιδράσω φυσιολογικά αλήθεια. Του είπα στεναχωρημένα.
Ol-Γιατι μιλάς παντα τόσο εύκολα για χωρισμό? Μου είπε θυμωμένος.
Εγώ-Γιατί προτιμώ να είσαι μακριά μου και χαρούμενος πάρα κοντά μου και δυστυχισμένος. Και δεν θα ήθελα να μεγαλώσω το παιδί μου σε ένα δυστυχισμένο περιβάλλον αρκετά ως τώρα. Από την μέρα που έμαθα ότι εμαι έγκυος όλα πάνε στραβά και πραγματικά ως τώρα ήταν λίγες οι στιγμές που ήμουν χαρούμενη και όλο αυτό το παίρνει και το παιδί μου και δεν το θέλω αυτό.
Ol-Καταρχήν όταν θα μου μιλάς θα με κοιτάς στα μάτια. Γύρισα προσεκτικά και τον κοίταξα στα μάτια.
Ol-Σε ότι είπες έχεις δίκιο. Αλλά σου ορκίζομαι πως από τώρα και στο εξής δεν θα ξανά συμβεί κάτι τέτοιο αρκετά 5 μήνες. Και δεν μπορώ να είμαι μακριά σου γιατι η ευτυχία μου είσαι εσύ. Και όσο σε βλέπω με την κοιλίτσα σου να φουσκώνει και να σκέφτομαι τους 3 μας είμαι ακόμα πιο ευτυχισμένος. 
Εγώ-Με αγαπάς?
Ol-Σε λατρεύω. Μου είπε και με φίλησε.
Cry-Ααμμμ Oliver ας το κόψουμε εδώ. Του είπα οσο πιο ευγενικά μπορούσα.
Ol-Τι έπαθες?
Εγώ-Αααμμ ορμόνες? Υποθέτω.
Ol-ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΌ. ΕΞΑΨΕΙΣ ΣΩΣΤΆ? Κοκκίνισα ολόκληρη
Εγώ-Θεε μου Oliver σταμάτα.
Ol-Τι γιατί? Αυτό είναι το καλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης σου. Μου είπε πονηρά. Έμεινα να τον κοιτάω. Μόνο εγώ τον βρίσκω πολύ σέξυ αυτή την στιγμή. Με πλησίασε περισσότερο και άρχισε να αφήνει μικρά φιλιά στον λαιμό μου και κατέβηκε πιο κάτω τραβώντας τις τιράντες του σουτιέν προς τα κάτω.

ΚΑΑΑΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ....ΕΠΟΜΈΝΗ ΜΕΡΑ.

Ξύπνησα το πρωί έβαλα ένα νυχτικάκι και κάθησα να κοιτάξω γύρω μου. Χτύπησε το κινητό μου και ταυτόχρονα μπήκε ο Oliver μέσα με πρωινό.

Εγώ-Ναι έλα μαμά. Καλημέρα.
Μα-Καλημερα γλυκό μου πως είναι το εγγονάκι μου?
Εγώ-Καλα είναι. Είπα γελόντας προσπαθώντας να διώξω τον Oliver που μου άφηνε παντού μέχρι και στην κοιλιά φιλιά και με γαργαλουσε.
Μα-κάποια ξύπνησε καλά? Μου είπε χαρούμενα.
Εγώ-Εεε ναι. Ο μπαμπάς τι κα-κάνει ο μπαμπάς?
Μπα-Καλα είναι. Σε αφήνω μωρό μου.
Εγώ-Μαμα?
Μα-Ναι?
Εγώ-Σε αγαπώ!
Μα-Και εγώ.

Έκλεισα το τηλέφωνο και κοίταξα τον Oliver που είχε βαλει το αυτί του στην κοιλιά μου.
Εγώ-Αν περιμένεις να σου απαντήσει να ξέρεις δεν θα το κάνει!

Hellooooooo. Πώς είστε ελπίζω να είστε πολύ καλά....ειναι και ημέρες του καρναβαλιού. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ βλέπω καρναβάλια κάθε μέρα. (Και όχι δεν εννοώ τον εαυτό μου😂) ΧΑΣΤΑΓΚ ΣΟΡΡΥ ΝΟΤ ΣΟΡΡΥ😏🔥😂
Αν σου άρεσε Αυτό το κεφάλαιο μην ξεχάσεις να του δώσεις ένα λάικ να πας και να σχολιάσεις και μην ξεχάσεις να με ακολουθήσειςςςς. 

Adiossss από την Νικολλλ που δεν θέλει να σηκωθεί από το κρεβάτι της.

....well fuck

🔥STAY TUNED🔥

🌹BYEEEEE🌹

From bitch to a plant  Where stories live. Discover now