41#Sick🤧

1.4K 122 1
                                    

Γενικώς είμαι ένας άνθρωπος που κρυώνει! Και όταν κρυώνω, κρυώνω  ΠΟΛΎ. Δηλαδή μπορεί να φοράω 2 μπλούζες πουλόβερ χοντρό μπουφάν ένα κολάν τζιν και εννοείται ζεστά παπούτσια. Αλλά επειδή βαριόμουν σήμερα να τα φορέσω όλα αυτά τώρα ΚΡΥΏΝΩ. Θα ήθελα να είμαι δίπλα στην θέρμανση για να μπορώ να ζεσταθώ. Αλλά που?
Εγώ-Taylooorr...Κρυώνωώωωω!
Tay-Και εγωωωωω!
Εγώ-Καλάααα εεε? Αυτός εκεί είναι ανώμαλος!
Tay-Πω πω πω ναιιι.Πως στο καλό φοράει σορτς. Εμένα μου έχει σηκωθεί η τρίχα.
Εγώ-Την Annet? Την είδες? Και εγώ τέτοια φορούσα?
Tay-Ναιπ. Και εκεί ως θαύμα εξ ουρανού εμφανίζεται ο Oliver με ένα τεράστιο μπουφάν καθώς ερχόταν προς το μέρος μου ήταν σαν να είχε πέσει ένα άγιο φως.
Oli-Γε- Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει άνοιξα το μπουφάν και μπήκα μέσα!
Oli-Καλημέρα αγάπη μου. Μου ψυθήρισε στο αυτί και με αγκάλιασε! Καλημέρα του είπα και χωθηκα πιο μέσα.
Tay-Τέλειοι είστε. Είπε ενώ κοίταζε το κινητό του.
Tay- Crysttt! Κοίτα! Είπε και μου έδειξε την φωτογραφία που μας έβγαλε.
Oli-Ωραία είναι στείλε και σε εμένα.
Εγώ-Και σε εμένα. Του είπα ενώ γαργαλούσα τον λαιμό του με την μύτη μου.
Seb-Καλημερααα!
Εγώ-Καλημερααα! Τι έγινε?
Seb-Όλα μια χαρά!  Του έκλεισα το μάτι και αρχίσαμε να λέμε βλακείες μεταξύ μας! Χτύπησε το κουδούνι και κάπως έτσι άρχισε να κυλά η μέρα μέχρι την τελευταία ώρα. Μπαίνω στις τουαλέτες λίγο πριν φύγω από το κολαστήριο aka σχολείο και εκεί που πάω να τραβήξω το καζανάκι ακούω φωνές και οι δύο γνωστές η μια κιόλας πολύ γνωστή...πάρα πολύ γνωστή! OLIVER. ANNET.
An-Πώς μπορεσες να με αφήσεις έτσι? Γιατί δεν μου είπες να χωρίσουμε? *ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΤΙΆΞΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΕΊΧΕ ΜΑΖΊ ΤΗΣ?* *Και...Δεν της έχει μιλήσει για χωρισμό?* *ΤΙ ΠΡΆΓΜΑ?* Χωρίς να ακούσω κάτι άλλο πατάω απότομα το καζανάκι ανοίγω με δύναμη την πόρτα τους κοιτώ τελείως ανέκφραστα και απλά φεύγω.
Bla-Ωωωωω δεν έχεις την φάτσα της ξινής σήμερα. Είπε χαμογελώντας. Τον κοίταξα και χωρίς να πω τίποτα απλά μπήκα στο αμάξι και πήγα σπίτι μου.

Υπ-Καλώς ήρθατε δεσποινίς. Το τραπέζι είναι έτοιμο οι γονείς σας σας περιμένουν.
Εγώ-Δεν πεινάω. Είπα και πήγα στο δωμάτιο μου. Κλείδωσα την πόρτα έβαλα ακουστικά και μετά...μετά τίποτα απλά άκουγα μουσική. Δεν ήθελα να σκεφτώ ούτε να κάνω τίποτα. Είχα βάλει τόσο δυνατά την μουσική που δεν άκουγα την πόρτα που χτυπούσε.
Oli-Σε παρακαλώ Cryst. Είπε πιο χαμηλόφωνα. Δεν άνοιξα την πόρτα. Απλά έκατσα και άκουγα την mini συζήτηση που είχε η μαμά μου με τον Oliver.

From bitch to a plant  Where stories live. Discover now