80#Riddles?...Idk🤷‍♀️

1.7K 144 20
                                    

Μπήκαμε μέσα στο μικρό ξενοδοχείο και κατευθυνθήκαμε μαζί με το καρότσι. Άνοιξε την πόρτα και μπήκαμε μέσα. Άλλαξα την μικρή την θύλασα και κοιμήθηκε. Κοίταξα τον Oliver που με κοίταξε.
Ol-Πως πάει χωρίς εμένα?
Εγώ-Μια χαρά. Του είπα κοροϊδευτικά.
Ol-Και εγώ νόμιζα πως σου έλειψα. Στον στρατό όλοι βλέπουν την σειρά που παίζεις. Γέλασα πήγα εκεί που καθόταν κάθησα στα πόδια του και τυλίχτηκα.
Εγώ-Μου έλειψες. Τις πρώτες μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατί δεν είχα συνηθίσει. Τώρα με απασχολεί πολύ η μικρή και τα γυρίσματα που πέφτω στο κρεβάτι και κοιμάμαι μέχρι να με ξυπνήσει.
Ol-Και εμένα μου έλειψες καμία σχέση το ξύπνημα του στρατού με το δικό σου.

ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ.

Σε λίγες μέρες ο Oliver γυρνάει σπίτι οριστικά! Πάει και ο στρατόςςςς! Θα ξανά γεμίσει η καθημερινότητα μου. Δεν μου έχει πει ακριβής μέρα αλλά θα έρθει μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Είναι μεσημέρι και έχω ξαπλώσει με την μικρή στην κούνια της. Ναι χωράω στην κούνια του μωρού.
Εγώ-Ωρα για νάνι Ναιι? Μου γέλασε και με αγκάλιασε η καρδιά μου. Μετά από λίγη ώρα μας είχε πάρει ο ύπνος.

Απόγευμα.

Ξύπνησα από το γέλιο της μικρής. Την κοίταξα έκανε τα χεράκια της προς τα πάνω για αγκαλιά. Βγήκα από την κούνια και την πήρα αγκαλιά εξακολουθούσε να γελάει και να θέλει αγκαλιά την κοίταξα και κοίταζε πίσω μου. Γύρισα αργά γιατί οκει ένα φόβο τον είχα, ήταν ο Oliver έμεινα να τον κοιτάω δεν τον περίμενα η αλήθεια να λέγεται άφησα την μικρή στην κούνια και έτρεξα στην αγκαλιά του.
Ol-Μωρό μου, μωρό μου, μωρό μου, μου έλεγε καθώς με αγκάλιαζε τον φίλησα σε όλο το πρόσωπο.
Εγώ-Μας έλειψες.
Ol-Και εμένα! Που είναι η κόρη μου? Είπε σαν κλασσικός χαζοχαρούμενος μπαμπάς. Την σήκωσα από την κούνια και του την έδωσα.

Δύο μέρες αργότερα.

~Συνομιλία στο τηλέφωνο~

Εγώ-ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ.
?-Κυρία Davies μην φωνάζετε. Είστε η πρωταγωνίστρια πρέπει να το κάνετε!
Εγώ-Το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή κύριε μου δεν μπορώ να φεύγω μακρινές αποστάσεις από την στιγμή που έγινα μητέρα θηλάζω ακόμα.
?-Θα το συζητήσω με τον σεναριογράφο και τον παραγωγό
Εγώ-πολύ καλά και αν δεν καταλήξετε σε κάτι καλό θα σας πρότεινα να βρείτε άλλη πρωταγωνίστρια καλή σας μέρα. Είπα και το έκλεισα νευριασμένα.
Ol-Όλα καλά!?!
Εγώ-Ααχχ άσε με και εσύ ρε Oliver. Σου φαίνομαι καλά? Έφυγα και πήγα στο δωμάτιο της μικρής την σήκωσα την έντυσα την κατέβασα την έβαλα στο καρότσι.
Εγώ-Θα πάω μια βόλτα στο κοντινότερο πάρκο με την μικρή τα λέμε μετά. Χωρίς να ακούσω απάντηση έφυγα. Περπατούσαμε και μίλαγα στο μωρό μου. Έκατσα σε ένα παγκάκι και κοίταξα την μικρή
Εγώ-Την σύγχυσαν την μανούλα σήμερα μικρούλα μου και μίλησε άσχημα στο μπαμπά καταλαθος. *Δεν είμαι καλά μιλάω στο μωρό για αυτά τα πράγματα* *Εγώ το είχα πει ότι γενικότερα δεν είσαι καλά...Αλλά το θέμα είναι ποιος με πιστεύει?* *Αααχχ σκάσε και εσύ* *Εγώ είμαι εσύ αλλά γουατεβερρρρ πάω να λιμαρω τα νύχια μου...Byeee* *Φεύγει ενώ τινάζει τα μαλλιά της με bitch βλέμμα*
Εγώ-Αφου έφυγε και αυτή η τρελή ας φύγουμε και εμείς εεε μπεμπακι μου? Πήρα το καρότσι και ξεκινήσαμε για το σπίτι! Άφησα την μικρή στο δωμάτιο της ταϊσμένη αλλαγμένη ήταν ήδη πολύ αργά για το βραδυνό ύπνο της. Πήγα κάτω και άρχισα να ετοιμάζω βραδυνό, ανακατεύα αφηρημένα την κατσαρόλα έτσι δεν είχα προσέξει τον Oliver που με κοίταζε.
Ol-Τι τρέχει? Τι έγινε? Γιατί συμπεριφέρεσαι έτσι γαμώτο? Δεν το ήξερες ότι θα συμβούν τέτοιου είδους πράγματα? Σε είχα ρωτήσει Crystal σε είχα προειδοποιήσει και μου είχες απαντήσει ότι είσαι έτοιμη ότι και να συμβεί.
Εγώ-Oliver παιδί μου ηρέμησε. Του είπα τελείως χαλαρά.
Εγώ-Επίτηδες φώναζα. Δεν πρόκειται να με διώξουν το κοινό με έχει λατρέψει και είμαι πρωταγωνίστρια δεν μπορούν χωρίς εμένα θα χάσουν πολλά λεφτά αν με διώξουν και επίσης χέστηκα με ζητούν σε ακόμα 5 συνεργασίες απλά εκνευρίστηκα γιατί δεν κρατούν τις συμφωνίες τους...βλάκες. Κοίταξα την κατσαρόλα και τον Oliver με κοίταζε σοκαρισμένος και η κατσαρόλα με κοιτούσε λέγοντας μου βγάλε με από την φωτιά θα καώ. Την έβγαλα σερβιρα φαγητό και έκατσα να φάω
Εγώ-Θα κάτσεις? Θα κρυώσει!
Ol-Είσαι τρελή!
Εγω-Με αγαπάς!
Ol-Γουατεβερρρ! Είπε σε στυλ ντιβας
Εγώ-Οτι τώρα εσύ πλησιάζεις ας πούμε τα 28!
Ol-Ναιπ. Έχω και παιδί! Είπε σαν μωρό που του έδωσαν γλειφιτζούρι
Εγώ-Ααα όσο για αυτό! Δεν πρέπει να αρχίσουμε να φωνάζουμε την μικρή με το όνομα της? Πρέπει να το ακούσει να αρχίσει να ακούει σε αυτό.
Ol-Οκειι από αύριο Elinor?
Εγώ-Αχα!

From bitch to a plant  Where stories live. Discover now