59#London😏

1.2K 105 7
                                    

Μερικούς μήνες μετά

Μέσα σε αυτους τους μήνες έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Κυρίως έχω αλλάξει Εγώ και ο Oliver. Πλέον με τον Oliver δεν είμαστε μαζί. Χωρίσαμε μερικές εβδομάδες πριν. Δεν τσακωθήκαμε ή κάτι τέτοιο. Απλά σε εκείνον τον δέχτηκε η σχολή μουσικής που θέλει στον Λονδίνο ενώ Εγώ δεν πήρα απάντηση από την δραματική σχολή. Και τώρα απλά περιμένω μέχρι να μου στείλει e-mail ή γράμμα κάποια σχολή. *Μακάρι να σου στείλουν από Λονδίνο.* *Αααχχ δεν ξερω.*
Μα-CRYSTALLLL. ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑ.
Κατέβηκα γρήγορα κάτω και άρπαξα το γράμμα από την μαμά. Διάβασα την αρχή μπλα μπλα μπλα
Εγώ-ΕΊΣΤΕ ΑΠΟΔΕΚΤΉ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ *Τάδε/όνομα σχολής* ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΡΑΣΑ ΜΑΜΑ ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Είπα καθώς άρχισα να πανηγυρίζω.
Μα-Αντε πάνε να πάρεις και τον Oliver τηλέφωνο.  Το χαμόγελο μου χάθηκε.
Εγώ-Δεν θα το κάνω μαμά. Έχουμε χωρίσει.
Μα-Ναι αλλά ο λόγος που χώρισες ήταν η απόσταση.
Εγώ-Ναι αλλά χώρισα. Θα τον αφήσω να ζήσει την φοιτητική του ζωή. Άλλωστε με την πρώτη δυσκολία χωρίσαμε. Δεν υπάρχει λόγος.
Μα-Καλα καλά. Πάω να βρω εισιτήρια να κλείσω μεταφορική εσύ πάνε να μαζέψεις τα πράγματα σου. Θα βρω εισιτήρια για την επόμενη εβδομάδα.
Εγώ-Σπίτι?
Μα-Ειχα βρει ένα διαμέρισμα κοντά στην σχολή σε περίπτωση που περάσεις. Είχα συνεννοηθεί με τον ιδιοκτήτη.
Εγώ-Οκειιιιι.
Πήγα στο δωμάτιο μου και πήρα τηλέφωνο την Mel.
Mel-Έλα ξινή.
Εγώ-Εισαι μαζί με τον Seb και τον Taylor?
Mel-Εεεε Ναι. Θα σε έπαιρνα βιντεοκλήση τώρα.
Εγώ-ΈΡΧΟΜΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΠΙΤΣΙΖΖΖΖ. ΔΕΝ ΓΛΥΤΏΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΈΝΑ. Με το που το είπε άκουσα τις φωνές του Taylor με την Mel και το γέλιο του Seb.
Εγώ-Σας κλείνωωω. Ναι όλοι είχαν περάσει Λονδίνο. Στις σχολές που είχαμε πει. Που ήταν κοντά με την δική μου. Οπότε θα είμαστε κοντά. Η Mel με τον Seb μένουν μαζί και ο Taylor μένει στην ίδια πολυκατοικία.

2 εβδομάδες μετά.

Είμαι στο νέο μου διαμέρισμα και πριν λίγο είχαν φύγει τα παιδιά. Είναι πολύ όμορφο διαμέρισμα. Έχει δύο δωμάτια μεγάλο σαλόνι ένα μεσαίου μεγέθους μπάνιο και μια υπέροχη κουζίνα. Έχω γείτονα αλλά δεν τον έχω δει. Είχαμε τελειώσει το βάψιμο των δύο δωματίων αλλά και του σαλονιού. Το δωμάτιο μου έχει γίνει γκρι, το άλλο δωμάτιο Μπορντό, το σαλόνι ήταν άσπρο με γκρι καναπέ με άσπρα μαύρα και γκρι διακοσμητικά. Η κουζίνα μου ήταν παράδεισος. Είχαμε βάψει ένα μεγάλο κομμάτι του τοίχου με ειδικό χρώμα για να μπορώ να γράφω πάνω. Στο μπάνιο δεν είχα αλλάξει τίποτα γιατί μου άρεσε πολύ, αλλά πρόσθεσα μια δικη μου πινελιά. Το Μπορντό δωμάτιο ήταν διακοσμημένα με χρυσά διακοσμητικά. Ενώ στο δωμάτιο μου αυτά που είχα και στο σπίτι αφού και το δωμάτιο μου γκρι ήταν. Βγήκα έξω για να πάρω τις κούτες για το δωμάτιο μου. Είδα τις κούτες μου να έχουν πάει πιο πίσω. Ωωωχχχ μάλλον ενόχλησα τον γείτονα. *Αφού είχες τις κούτες σου παντού απλωμένες.* *Εεε σιγά.*  Πήρα τις κούτες μου ένα σφυρί και πρόκες για να μπορώ να κρεμάσω. Έβαλα στο ηχείο μου ένα k-pop play list και άρχισα να κάνω δουλειές. Καθώς κάρφωνα την τελευταία πρόκα για να βάλω μια κορνίζα χτύπησε το κουδούνι. Αλλά άργησα να το ακούσω οπότε αυτός που χτυπούσε έφυγε. *Ή ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗ Ο ΓΕΊΤΟΝΑΣ Ή ΓΕΙΤΌΝΙΣΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ* *Καλά ντε. Κλείνω την μουσική. Θα βάλω ακουστικά με το στόλισμα τελείωσα οπότε μου έμειναν ρούχα* *Δεν έχεις περιέργεια να δεις τον γείτονα σου?* *Η αλήθεια είναι ότι ειμαι σχεδόν μια εβδομάδα εδώ και δεν τον έχω δει. Δεν ξέρω.*
Άρχισα να ξεχωρίζω ρούχα. Έβαζα τα άπλυτα στην μια και τα καθαρά στην άλλη. Έφτιαξα τα καθαρά στην ντουλάπα μου και πήρα τα άπλυτα μου. Τα πήγα στο πλυντήριο. Σκατα δεν έχω απορρυπαντικό. *Πάνε διπλααα.* *Αυτό θα έκανα βαριέμαι να πάω στο σούπερ μάρκετ
Πήγα στο διπλανό σπίτι και χτύπησα την πόρτα. Μου άνοιξε μια κοπέλα.
Εγώ-Εεεμμ Γεια. Είμαι η γειτόνισσα σου λογικά. Είμαι καινούργια εδώ και μου έχει τελειώσει το απορρυπαντικό μήπως θα μπορούσες να μου δανείσεις λίγο?
?-Ναι φυσικά. Χτύπησε το κινητό μου και δεν άκουσα το όνομα που είπε. Δεν μένει μόνη της?
Εγώ-Ελα μαμά. Θα σε πάρω εγώ σε λίγο. Φιλιά. Μου έδωσε απορρυπαντικό.
?-Καλώς ήρθες εδώ. Δεν ειμαι Εγώ γειτόνισσα σου. Το παιδί που κοιμάται όλη μέρα είναι.
Εγώ-Ωωωχχ εκείνος μου έκανε παρατήρηση?
?-Μην τον παρεξηγείς είναι λίγο οξύθυμος.
Εγώ-Οχι είναι εντάξει. Ευχαριστώ πολύ. Πήγα να φύγω.
?-Σε ξέρω από κάπου?
Εγώ-Ισως. Έχω ένα κανάλι στο YouTube. Είπα ευγενικά.
?-Crystal?
Εγώ-Ναι εγώ είμαι. Είπα χαμογελαστή. Με κοίταξε σοκαρισμένη και μπήκε γρήγορα μέσα. *Σοκαρίστηκε?* *Δεν ξέρω* *Αγόρι γείτονας εεε? Ωραίο ακούγεται* *Ναι ίσως να κάνω καινούργιες παρέες*

From bitch to a plant  Where stories live. Discover now