Memory Eight

11.1K 1K 429
                                    

30.05.2013

Nefeslerim asla düzene girmiyordu.

Az önce yaşadıklarımızı düşündükçe yüzüm kızarsa da hoşuma gitmediğini söyleyemezdim. Onun odasındaydık ve benim başlattığım sevişme adımının sonundaydık.

O benim üstümdeydi ve ben gözlerim kapalı bir şekilde uzanıyordum.

Direkt olarak yüzüne bakmak zor geliyordu.

Yoongi sevişmenin son adımını da tamamladıktan sonra dudaklarıma minik bir öpücük bıraktı ve ağırlığını üstüme vermeden öylece bekledi. Ona bakmamı istiyordu ama ben az önceki kadar arsız olamıyordum.

"Yoongi artık üstümden kalksan mı?"

Güldüğünü duydum, hemen ardından dudaklarımı bir kez daha kısaca öpmüştü.

"Öyle bir düşüncem yok."

Zaten terlemiştim ama böyle yaparak beni iyice geriyordu. Ayak parmaklarım bile kasılmaktan terlemiş olabilirdi.

"Keşke bu kadar sapık olmasaydın, neden böyle biri oldun ki ben anlayamıyorum. Ayrıca seninle konuşmadık mı, hani şey yapmayacaktın?"

Gözlerimi açtım, gülmemek için birbirine bastırdığı dudaklarında gözüm takılı kalmıştı. "Kusura bakma, ben yapmaya başlayınca baya hevesliydin. Hoşuna gittiğini inkar edemezsin."

Gözlerimi kırpıştırdım ve sertçe yutkundum. Aslında haklı sayılırdı, oral seks yok desem de çocuk başlar başlamaz kendimi kaybetmiştim. Neyim vardı benim böyle?

"Tamam, kalk üstümden. Beni utandırdığın için seni terk ediyorum. Bir daha asla ama asla sevgilin olmayacağım, arkamdan yas tutarken de bu söylediklerine üzülürsün artık."

Yoongi değişen surat ifadesiyle üstümden kalktı ve kendini sağ tarafına bırakarak gözlerini kapattı. Kötü bir şey mi söylemiştim?

"Yoongi?"

Mırıldanır gibi bir ses çıkardı ve gözlerini açmamaya devam etti. Tamam, ilk öpüşme anım kötü olmuş olabilirdi ama ilk sevişme anımın asla kötü olduğunu düşünmüyordum.

Hayatımda yaşadığım en değerli anlardan biriydi.

"Bana mı kızdın sen?"

Eğilerek yanağına minik öpücükler bırakmamla gözlerini kısa süreliğine de olsa açmıştı. "Ayrılmamız hakkında yaptığın şakalar beni güldürmüyor Sera."

Sessiz kaldım, aslında haklıydı. Ben şaka olsun diye söylüyordum, gerçi şaka da sayılmazdı. Laf olsun diye boşboğazlık yapıyordum ve kendime engel olamıyordum.

"Özür dilerim, bir daha ağzımdan böyle bir söz duymayacaksın."

Üstünde durmayarak beni kendine çekti ve göğsüne yaslanmamı sağladı. İkimiz de çıplak olduğumuz için pek hoş bir durumun içinde olduğumu söyleyemezdim. Çıplaklık hala bana bir garip geliyordu.

"Sevişmeye bu kadar meraklı olduğunu bilmiyordum. Üstüme atlamana şaşırdım açıkçası."

Dalga geçer gibi söylediği cümlenin altında yatan gerçekliği ben biliyordum. Onunla geçirdiğim aylar boyunca, ilk gününden şimdiki ana kadar hiç olmadığım kadar mutluydum.

Hayatımda bir düzen yoktu ve yaşamak istediğim hayatı onunla bulmuş gibi hissediyordum kendimi.

"Yoongi, abartma."

"Neden öyle söylüyorsun? En son kolumu falan ısırıyordun." Yatakta dikleşti ve şaşkınca yüzüme baktı. "Sahiden, neden kolumu ısırdın?"

Tamam, sevişmek hiç de iyi değildi. Özellikle o olay bittikten sonra Yoongi gibi dalgaya alan bir sevgiliniz varsa.

"Yani daha ilgi çekici yerlerim vardı oysa."

Gülerek konuşuyordu ama ben daha fazla dayanamadığım için yüzümü kapatmayı tercih etmiştim. "Sen öküzsün biliyorsun değil mi?! Ona kalırsa benim göğüs ucum koptu, bir şey diyor muyum?!"

Birbirimizle sürekli yakın temas içinde olup sevişme boyutuna hiçbir zaman gelmemiştik. Yoongi benim bu konuda asla üstüme gelmemişti.

Ne yazık ki ben onun üstüne gitmiştim.

"Aa öyle mi? Bir bakalım o zaman, kendisinden özür dilemem gerekebilir."

Ben daha ne olduğunu anlayamadan üstümdeki örtüyü kaldırdı ve göğüs ucuma dudaklarını bastırdı. "Yoongi saçmalama."

"Bence özrümü kabul etmedi, biraz daha kendisiyle ilgilenmem gerekiyor."

Kendimi tutamayarak güldüm ve kafasını ordan kaldırarak yukarı kaldırdım. Dudakları benim dudaklarımla buluşunca onu hiç olmadığım kadar istekli öpmüştüm.

Onu seviyordum.

Hiçbir şey umrumda değildi.

Memories¹ Never | MYG ✓Where stories live. Discover now