008.

96 25 4
                                    

HOGY mit takart Eunha esetében a határok átlépése?

Nos, ez például abban nyilvánult meg, hogy a lány minden egyes nap írt egy érzelmektől túlfűtött, hosszadalmas szerelmes levelet Hoseoknak, amelyet utána elrejtett a fiú dolgai között. Annyi különbséggel, hogy ő nem volt hajlandó ugyanazt csinálni, mint az idióta versenytársai, akik látványosan Hoseok szekrényébe tömködték a szánalmas és nevetséges írásukat.

Nem, Eunha nem akarta a szerelmét kellemetlen helyzetbe hozni a diáktársaik előtt, ahogy azt a fiú többi ostoba és felesleges titkos hódolója tette.

És mivel tudta, hogy ennek ellenére "különleges" helyet foglalt el a fiú szívében, tennie kellett róla, hogy Hoseok tudja, meddig megy el érte, kettőjükért.

Ezért a lány úgy határozott, hogy más eszközhöz folyamodik. Ennek elérése érdekében pedig bármire képes volt. Képes volt beszökni a fiúöltözőbe, vagy hazáig követni a fiút és betörni annak szobájába, hogy biztosan eljuttathassa hozzá a szerelmes levelét.

Ez pedig csak a kezdet volt.

Eunha ugyanis nem érte be ennyivel.

Nem elég, hogy szerelmes levelekkel zaklatta Hoseokot, többször megsértve annak privát szféráját, a fiú több személyes holmiját is ellopta, idővel pedig még arra is vette a bátorságot, hogy fotókat készítsen Hoseokról a nap minden egyes pontjában, hogy izgalmasabbá tegye és még többet profitáljon az utána való kémkedésből.

És mi a legrosszabb ebben az egészben?

Hogy a lány még csak nem is sejtette, hogy mindeközben az őrület tenyerén táncol.

VALAMI MÁSWhere stories live. Discover now