Should I forgive you?

119 12 0
                                    

"Zasto su takva, pusti mi da ti objasnim!"

"Nemas mi ti sto objasnjavati!"

"Imam i to dosta toga!"

"Kao na primjer?! Moras mi objasniti kako si zahvaljujuci meni dobio okladu ili mozda kako ti je jednostavno bilo zanimljivo zezati nekoga, pa sam ti ja prva pala na pamet?! Hajde reci!"

"Ne, kao na primjer da sam imao produzen trening i zvao te deset tisuca puta i ni jednom se nisi javila!"

"Imala sam razlog da ti se ne javim!"

"Nisi i kriva si, krivi smo oboje, ne izvlaci se na mene!"-bio je u pravu, mozda i nije, ne znam, nisam razmisljala, samo sam ga zagrlila, ni sama ne znam zasto..

"Oprosti"-izustio je "Oprosteno"-rekla sam ni sekunde razmisljajuci se, mozda sam ucinila pogresku, ali ljudi cine jos gore greska, koja izlika Leah. "Vjerujes li u ljubav na prvi pogled?"-pogledala sam ga duboko u oci i rekla kratko "Ne."-nasmijao se i rekao "Pa ja da"-spustila sam pogled, lagano mi je podignuo glavu i poljubio me, ne znam zasto ali uzvratila sam. Poljubac po poljubac, nasli smo se na krevetu, zajedno, znam ga par dana ali se osjecam sigurno u njegovim rukama. Prepustila sam mu se, znajuci da cinim pogresku, nisam si mogla pomock, nesto me privlacilo njemu. Prelako sam mu oprostila, povjerovala na prvu rijec. Osjecala sam se krhko, lomljivo i sigurno u isto vrijeme, cudan osjecaj. Trnci su mi prolazili tijelom dok me drzao za ruku. Da li ja zaista ne vjerujem u ljubav na prvi pogled?

Broken.Where stories live. Discover now