I've been thinkin' 'bout you.

93 9 2
                                    

Polako se primicem 3. mjesecu trudnoce, trbuscic polako raste, a vjesto ga sakrivam pod svim ti sirokim majicama, do kad? Bila sam prisiljena roditeljima sve reci, reakcija me poprilicno iznenadila bili su iznenadeni, ne bas ugodno ali su uvijek tu za mene i jako sam sretna sto ih imam. U ova 3 mjeseca uradila sam dosta toga, prvenstveno posjetila Hrvatsku, divnu zemlju. Sada lezim i razmisljam. Sta kada moje dijete bude pitalo za oca? Sto cu reci tada? Jednom ce morati saznati istinu, koliko god ona bolna bila. Odlucila sam ne razmisljati o tome, kad dode vrijeme vidjet cemo sto ce biti. Ustala sam se uz kreveta, spremila i zaputila k frizeru, htjela sam malo promijeniti imidz. Hodajuci ulicama zamisljala sam sebe i svoju kcerkicu ili sincica, bila sam jako sretna, sve dok u mene nije udario netko. Iz ruku su mu ispale neke novine, a ja sam spustila pogled i pokusala pokupiti sve sto je ispalo. Probudile su se uspomene, tresle su mi se ruke. Digao mi je pogled i upitao:

"Sve je u redu, zasto se toliko treses?"

"Umm nista jednostavno, uspomene."

"Na sto?"

"Na nisto sto bi jednog stranca trebalo zanimati."

"Ja nisam stranac, zovem se Thomas imam 26 godina i tek sam se doselio u Dortmund, inace sam iz Frankfurta.."

"Ja sam Leah i drago mi je, zurim."

"Opa, grubo?"-upitao je, a ja sam samo prosla pored njega, imam neki cudan, hajmo reci los predosjecaj. Ne znam zasto ali imam. Usla sam u frizerski i hvala Bogu nije bilo nikoga. Rekla sam svojoj frizerki Lauren da me osisa do ramena i ofarba u crveno, odvijek sam to htjela, samo sada imam priliku. Kosa mi je bila poprilicno duga ali nije mi je bilo zao, ne osjecam nikakvu toliko ljubav prema svojoj kosi, njegujem je i stitim, ali volim kratku kosu. Kad sam se pogledala u ogledalo sama sam sebi bila jako smijesna, ali mi se uzasno svidala moja kosa sada. Izasla sam iz frizerskog i prekoputa ugledala opet onog lika, Thomas ja mislim. Samo sam se okrenula i krenula prema stanu, dok sam hodala, suze su same putovale mojim licem. Susret s Thomasom me uzasno podsjetio na Maria.. Zeljela sam ga odmah, ovdje, sad. Nisam ga znala dugo, ali sam ga zavolila, jako. Usla sam u stan i samo legla na kauc, imala sam osjecaj cijelo vrijeme, na putu kuci da me netko prati, ali nisam se usudila okrenuti, samo sam pozurila. Vec je bila vecer pa sam odlucila presvuci se i vidjeti sto ima na tv-u, imala sam osjecaj kao da nisam gledala tv stoljecima.. Upalila sam ga i pored svih kanala upalio se Sky Sport na kojemu je Mario davao interviu, nisam mogla odoliti.

"Vidis duso, ono je tvoj tata, koji ne zna i nece znati da postojis. Koliko god da ga tvoja mama voli, toliko ju je on povrijedio, 2 puta."-izustila sam kroz plac, nisam mogla vise, ugasila sam tv i legla spavati.

Broken.Where stories live. Discover now