Stop it! O, not you again!

103 10 4
                                    

Mislim da cu poludjeti! Sve mi se pricinjava, 3 tjedna su prosla gdje god da odem netko me prati. Sigurna sam da ne buncam ili slicno, netko me uhodi 100%. Bila je vecer, obukla sam jaknu i izasla van, trebalo mi je svjezeg zraka. Hodala sam nekom ulicom u kojoj mislim do sad nisam bila. Malo me bilo strah jer sam opet osjecala necije prisustvo. Okrenula sam se ali nije bilo nikoga, vratila sam pogled i ugledala covijeka u crnom, nosio je neku duksericu, facu mu nisam vidjela jer je imao kapu preko glave, preko lica vise, kao da nije htio da vidim tko je.

"Tko si ti, sto hoces?!"

"Sto god da hocu, to cu i dobiti, a na kraju krajeva, zar nije ocigledno?"

"Ti si jedan obicni umni bolesnik."

"Ili da kazem Robin?"

"Robin?!"

"Marta me nije spominjala? Steta, bilo nam je lijepo zajedno. Samo sto ta mala nije znala cijeniti sto nudim, pa sam morao grubo postupati njom. Neka ti ne bude uzor."-Robin?! Pa ne moguce! Glas, taj glas kao da sam negdje cula vec, bilo me strah, tresla sam se.

"Gade!"

"Opa, grubo?"-digao je pogled

"Thomas?! Ti, ti si Robin?!"

"Glavom i bradom."

"Ti si idiot, umno poremeceni kreten"-bila sam mozda i previse samouvijerena. Digao je ruku, ne Boze. Samo mi je to falilo! Da me istuce? Moje dijete! Na njega sam zaboravila.. Sto ako mu nesto bude?!

"Kao malog te nisu ucili da samo slabici udaraju cure?"-rekao je muski glas, jos se netko pridruzio? Cekaj, taj glas..

"Ja cu te nauciti"-rekao je opet, Mario?! Ne, ne moze biti. Pa daj! Super! Ako nista barem necu ostati modra. Mario ga je udario, a veliki frajer je pobijegao glavom bez obzira kad mu je sapnuo nesto u uho..

"Jesi dobro?"-uhvatio me za bradu i podigao mi pogled

"Umm, da hvala, mislim da bi trebala ici sad, pa bok!"-rekla sam, spustajuci glavu, ne gledajuci u njega, samo da mi ne vidi facu, ako me se uopce sjeca.

"Cekaj, nisi mi rekla ni kako se zoves?"

"Nije bitno?"

"Stani hej! Jel' se mozda znamo od prije? Zvucis mi poznato."

"Nebih rekla, idem sad, cao."-okrenula sam se i otrcala do stana. Zurilo mi se jako. Samo sam uletila u zgradu, u stan i zalupila vratima, zakljucala ih i sjela na pod naslonjena na hladnu pec, dok sam se smrzavala. Super Leah! Niti ti radi grijanje niti si nalozila vatru. Mozak? Mislim da je ostao u Hrvatskoj, na aerodromu, kad sam ulazila u avion, prije 2 godine.

Broken.Where stories live. Discover now