s e l y e m

13.6K 454 20
                                    

 
peleskey mangólia

és

vincze derel


____________


rettenetesen nehéz az életedben lezárni egy olyan fejezetet, ami már a múltadhoz tartozik. főleg ha nem csak egy egyszerű fejezetről beszélünk. hanem egy teljesen tökéletes, de mégis hatalmas hibával záruló részről van szó. egy hatalmas szerelemről, a vele járó boldogságról és mámorról, végül pedig a hatalmas fájdalomról.
és talán nem is a fájdalmon nehéz túllépni.
inkább a ránk törő emlékeken. minden apró mozdulatról, mosolyról, érintésről, kedves szóról.
a hiányérzet emlékeket sodor felénk, amik feltépik a gondosan lefedett sebeket és szerelem helyett kínhoz vezetnek.
egy olyan kínhoz, ami sajnos ezzel jár.
de, talán egy finom kávé mellett rájövünk, hogy a fejezet lakatjához a kulcs a szemünk előtt van. az emlékek egy apró részéből fejlődik ki és a lábunk elé pottyanva várja, hogy használatba vegyük.
igaz, rengeteg idő után, de ahogy lépünk egyet előre, felfedezzük és lehajolva hozzá, meglehetősen könnyes szemekkel, de mosolyogva a lakathoz emeljük, ezzel véglegesítve a fejezet lezárulását.

- kezem, elemeltem laptopom billentyűzetétől, majd miközben újra olvastam a sorokat, megragadtam forró csokival teli aranyos poharam és bele kortyoltam.


____________


__peleskey mangólia
kedves és aranyos, ám rengeteg tűz lapul meg a cseppet sem magas alkatában, amit nem fél kimutatni. érdekes barna tincseit sokszor csak úgy hagyja élni, ám ezek a néhol csokoládé, néhol pedig mogyoróbarna hajszálak kiemelik smaragdzöld szemeit, amik úgy ragyognak, ahogy senki másnak se.


__vincze derel
kedves, ám mégis keserű.
jég kék szemei egy pillanat alatt képesek elvarázsolni, piszkos szőke és nutella barna haja, pedig tökéletes keretet ad kisfiús, de mégis dögös arcának.
tisztában van vele, hogy a lányok kedvence és ezt a remek tulajdonságát nem fél felhasználni, ám belsője mégis egy olyan csodát rejt, amit kevés embernek hajlandó megmutatni.


____________




____________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

____________

az alaptörténetet sofiezoe -nek lehet köszönni !

én is köszönöm a lehetőséget,
remélem nem fogok csalódást okozni neked

____________



_________________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

_________________

k e z d e t  :

hamarosan

selyemWhere stories live. Discover now