további történeteim

3.9K 103 6
                                    


sziasztok!

igaz, egy ideje már befejeztem ezt a történetem, -ami végtelenül a szívemhez nőtt, veletek együtt- de úgy gondoltam, hogy ide össze gyűjtöm nektek más alkotásaim is, amikből nincs sok, de ha kedvet kaptok, akkor nyugodtan elkalandozhattok közöttük.

persze, a selyem az egyetlen befejezett történetem, de most úgy érzem, hogy kezdek vissza jönni az életbe, szóval -remélhetőleg- minden rendben lesz.


becsüld meg
- valójában ez egy egyfejezetes novella, ami az első ilyesfajta próbálkozásom volt, de nagyon a szívemhez van nőve és számomra egy fontos alkotásom.
- akik csupán szeretnének egy rövid, de mély történetet olvasni, azoknak nyugodtan ajánlani tudom!


a tökély
- az első saját ötletem, amivel kapcsolatban úgy döntöttem, hogy meg is írom. igaz, a napokban jutottam el arra a megoldásra, hogy átírásra szentelem a történetet, viszont ha érdekel egy csavarokkal megfűszerezett, érzelmekkel teli történet -ami mellesleg hamarosan újra indul- akkor bátran lessetek bele!



lopott csókok
- ez a történet sem a saját ötletem VeronicaInDarkness az ötletgazda és hálás vagyok, hogy nekem adta ezt a történetet.
- jelenleg ez a legaktívabb könyvem.
- ez mindenképpen egy lassú könyv, egy olyan, amiben rengeteg a fájdalom és a kétségbeesett elveszettség, egyszerre sok problémát dolgoz fel, amik saját magunk elfogadását gátolják meg.
- azoknak tudom a kezükbe nyújtani, akik szeretik a lehangoló könyveket.
- vagy a kínzó romantikus történeteket.







selyemWhere stories live. Discover now