28

6.2K 450 336
                                    

Maç öyle böyşe bitmişti ve biz kazanmıştık. Bugün dalgın olduğum için çok aktif oynayamasamda yenmemizde katkıda bulunmuştum. Lisa'yla bizimkilerin yanına gittik. Baekhyun da oradaydı.

Hepsi sevinçle bizi bekliyordu. Baekhyun'u diğerleriyle tanıştırdım ve sınıflara dağıldık.

Taetae: Ben gerçekten öyle demek istemedim. Bana yaptığın bunca iyiliği tabiki unutmadım. Bir anlık şeyle öyle oldu, cidden.

Jendeukiecorn: Açıklama yapmak zorunda değilsin Tae. Eninde sonunda öğrenecektin ve öğrendiğin gibi bana sarılacağını düşünmüyordum zaten?

Taetae: Seni son zamanlarda çok kırdığımı biliyorum... Kendimi affettireceğim.

Jendeukiecorn: Hoca geliyor, kapatmalıyım.

***

Tenefüste kapıdan çıkar çıkmaz Tae'yi görmeyi beklemiyordum. Sınıfın yanında, beni bekliyordu. Beni gördüğünde gülümseyip yanıma geldi. Bir çikolatalı süt uzatarak "Biraz dolaşalım." dedi.

Çikolatalı sütü düşmanım verse içerdim açıkçası. Alıp içmeye başladım. O sırada bahçeye iniyorduk. 

"Şimdi ikimizde birbirimize söyleyeceklerimizi söyleyelim ve bu konuyu kapatalım." dediğinde kafamı onu onaylar gibi salladım.

"Ben seni seviyorum Tae. Bu, dört yıldır böyle. Şans eseri, son yılımızda arkadaş olduk, yakınlaştık ama yine söyleyemedim. Bu seferde peşimde takık bir şerefsiz vardı. Artık öğrendiğin için rahatça söyleyebilirim. Seni çok iyi tanıyorum, senden hoşlanıyorum, seni kıskanıyorum, seni seviyorum, sana aşığım. Senin bana karşı bir şey hissetmeni beklemiyorum. Bu olanlardan sonra ne yaparsın, onu da kestiremiysorum. Sadece şunu bil: Ne olursa olsun ben seni sevdim, hepte seveceğim."

Sanki daha önceden bu konuşmayı yapacakmışcasına ezberlemiş gibi konuştum. Hayatımda toplasan bu kadar konuşmamışımdır.

Dudaklarını aralayıp konuşmaya başladı. Ama duraksıyordu. O ,benim aksime, sanki ne diyeceğini kafasında tartıyor gibiydi.

"Bak... İnanır mısın bilmiyorum ama ben Çaklıt'tan, kişiliğinden, en çokta beni sevişinden gerçekten etkilendim. Onu tanısam büyük ihtimal aşık olurdum diye düşündüğüm zamanlar bile oldu! Aynı şekilde sen yani Jennie, bana samimi ve tatlı gelmişti. Şimdi, ikinizin aynı kişi olduğunu öğrendim ve duygularım birleşip kocaman bir sevgi yığını oluşturdu sana karşı." Derin bir nefes alıp konuşmaya devam etti. "Yani demek istediğim, benim için normal bir kız değilsin ama sana karşı ne hissettiğimi de tam olarak bilemiyorum."

Biten süt kutusuyla oynarken ona baktım. "Belirsizlik kötüdür Taehyung. Bazen hayır demek bile kararsızlıktan daha az acıtır. Bana karşı olan hislerini zamanla anlarsın. Bu konuda benim veya senin yapabileceğin bir şey yok."

***

Dünya'nın 4 Harikası

Chicken'ım🍗: Vayyy bee! Demek sonunda öğrendi.

Lisaşkım: Jong Suk kırk yılın başı işe yaradı amk chşpdşcjdchk

Sincabım🐿: Aynen lcjhsşkfje

Sincabım🐿: Artık bir enişteniz daha olacak ldjccskşh

Saçmalamayın bljdhcel

Ayrıca hislerinden emin olmadığını söyledi. Kesin bir şey yok.

Lisaşkım: Bebeğim senden etkilenmeyen tek bir insan göster bana ^-^

Çaklıt •taennie•Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin