Tak sa teda predstavím..

2.1K 130 2
                                    

Miranda je mladé 15-ročné dievča, ktoré sa narodilo vcelku vo fajn rodine. Začala si písať denník, lebo jej nik nerozumel. Má svojský štýl hudby i života, a lásku v samom princípe odmieta. Jej dvaja najväčší nepriatelia sú jej sestra a jej milovaná hviezdička - Luke Hemmings. Čo sa však stane po ich stretnutí, ktoré bude podivnejšie než normálne?                                                                                         

 PS: Bude to trvať trochu dlhšie, než sa stretnú, ale dúfam, že nesklamem. :)

Ahoj! Volám sa Miranda Nelsonová a nedávno som mala pätnásť. Píšem si tento denník, aby som sa konečne vyrozprávala bez toho, aby na mňa niekto pobúrene alebo totálne znudene zízal. Radšej sa vypíšem denníku alebo si prisadnem ku akváriu mojej malej rybičky. Mimochodom, volá sa Flipper. Je to asi jediná žijúca bytosť, ktorá mi rozumie a to len preto, že mi neodpovedá. Z ľudí mi asi skvele rozumie len moja naj kamoška Jade. Chodíme spolu do školy už deviaty rok a spoločne sa chystáme aj na strednú. Ale asi by som sa mala na úplnom začiatku aj úplne predstaviť, takže začínam.          

Som dcérou jedného veľmi schopného a bohatého obchodníka – Jamesa Nelsona, ktorého meno je skloňované vo všetkých pádoch. Ako mladý založil so svojim najlepším kamarátom a spolu obchodníkom Marcom Petersonom firmu TECH UP,  s ktorou urobil dieru do sveta. Po tomto super skoku sa rozhodol urobiť ešte väčší – oženil sa s mojou mamkou Jennifer a hneď na to sa im narodilo dieťatko. Moja sestra a najväčšia nočná mora Serena. Nevravím, že ju nemám rada. Je skvelá a zábavná, ale mám chvíle, keby som ju najradšej ovalila kyjakom. Neskôr mi však dopne, že ďalšie vytrieskanie IQ z jej blond hlavy by mi nepomohlo, skôr by ma to zabilo. Preto po nej šmarím vankúš a znova sa započúvam do rytmu hudby. Ale späť k príbehu. Tri roky po tom som sa im narodila ja a tým sa naša rodina asi končí. A jasné, ešte náš pes Doggie. Ja viem, blbé meno, ale keď som mala päť, tak moja fantázia asi nebola úplne na vrchole svojich možností.  Preto chudáčik pes skončil tak, ako skončil. To by bolo pre začiatok asi tak všetko. Jasné, bydlisko Londýn. 

Rande mimo civilizáciuWhere stories live. Discover now