Duyduk duymadık demeyin!

24.5K 387 17
                                    

Sevgili 'Berdel' okuyucuları.. Yine mi duyuru şeysi, on dört bölümün yarısı duyur'dan oluşuyor. Dediğinizi duyar gibiyim. Evet haklısınız. Yazarınız bu konularda fazla ısrarcı. Herneyse uzatmadan söyleyim; Geçen bölüm multimedia 'ya resim koyamadım. Bu yüzden şimdi bu duyuru bölümüne koymak istedim. Böylece saçma bişey oldu. Diğer konuya geçersek, daha şimdiden hikaye saçma bir yere gidiyor gibi hissettim. Ama tabi final'i ben çoktan yazdım, final'e kaarda neler yaşanacağını kafamda tasarladım. Yinede sizcede çok alakasız bir hikaye olmadı mı? Çok berbat bir yazarım, kabul ediyorum. Uzatıcam diye saçmalama değilde hikayeye yeni bölüm yetiştiricem derken hikaye'yi bildiğin sapıttım. Çok Üzgünüm.

Şimdi bir diğer konuyada geçmeden, senin yapacağın duyura! Dediğinizi duyar gibiyim. Duyuru yazmayı bile beceremiyorum düşünün artik. Geçelim şu son konuya.

Hikayeye daha on dört bölüm deyken final yapmicam tabiki. Bir 50 bölüm olabilir ama. Geçen yaptığım açıklamada 30 diyodum ama şimdi 50 oldu. Yada bilmiyorum belli olmuyor bana. Böylede dengesiz bir varlığım. Asıl sorun şu ben bu kitap bittikten sonra ne yapacağım.

Aklımda yine bunun gibi değinşink fikirler var. Fan kurgusu yazamadım bildiginiz üzre. Sıkıcı oluyor bende fan kurgusu. Bide Taylor Momsen dışında hayran olduğum kimse yok. Lezbiyen hikayesi yazmicağıma göre, Fan kurgusu yalan oldu. Mizah? Olabilir belki. Ama esprik yeteneğim kısıtlı gençler. Hatta sıfır, sıfır, sıfır, sıfır.

Romantik? Olabilir. Aklımda hatta süper bir kurgu var. İleriki bölümlerde belki öylesine, fikir almak için bir bölüm paylaşabilirim sizlerle. Okuyucularımın zevkine güveniyorum. Vampir? Olabilir. Ama okunur mu bilemiyorum. Şimdi;

Sizce bu kitap bitince ben ne yapabilirim? Hangi dalda?

İşte bu duyurunun asıl konusu bu. Bide sohbet açısıyla. Şey bide Multimedia'ya koymayı unuttuğum resimler var. Anladınız siz beni.

Bir diğer bölümde görüşmek üzere ::D

BerdelWhere stories live. Discover now