Spoiler

25.6K 844 55
                                    

"Azad'ın Nerissa'yla evlenmesini uygun gördük."

Bütün bakışlar bana döndüğünde gülmeye başladım. Verdiğim tepki onları gerçekten şaşırtmışa benziyordu. Sonunda gülemeyi kestiğimde "Bana hemen şaka yaptığınızı söyleyin!"dedim en sert sesimle.

Gülerken birden sertleşen sesimde onları şaşırtmıştı. Ama ben bu işlerden kurtulmak isterken kendimi olayların tam ortasında bulmuştum. Ayrıca kimdi ki onlar benim hakkımda karar verebiliyorlardı?!!

"Şaka yapmıyoruz Nerissa. Töre'nin kararı bu. Madem böyle bir durum yaşanmış ve ablan evlenmek istemiyor. Sen evleniceksin."dedi Azad'ın babası.

Histerik bir kahkaha attım. "Kim karar verdi buna? Özgür bir ülkede yaşıyorsunuz insanların haklarını bu şekilde yok sayamayacağını öğrenemediniz mi?! Bu ne demek oluyor ya?!! Ben daha Türk vatandaşı bile değilim ki! Onuda geçtim bizim kültür farklılığımız ne olucak?! Ben bir ingilizim ve dinimde hristiyanlık, vazgeçmeyede niyetim yok üzgünüm!"

Herşeyden önce bu hristiyanım lafına fazla takılmış gibilerdi. Gündeme damgasını vuran tek olay bu muydu yani?

"Evet Nerissa hristiyan"dedi babam. "Ve dininide değiştirmeyecek. O onun kendi kararı. Bu şekilde evlenmelerini uygun görüceksiniz bizim için bir mahsuru yok."

Mahsuru yok? Şaşkın bakışlarımı babam'a çevirdim. Dalga geçiyor gibi bir halide yoktu. "Afedersin?"

Beni duymamış gibi oradaki insanlara bakıyordu. Kesinlikle benle dalga geçiyorlardı. Bunun başka bir açıklaması olamazdı çünkü. Azad'a baktığımda kendinden emin bir ifadeyle duruyordu. Hayır en azından bir itiraz etmesini beklerdim ama onuda yapmadığı gibi kötü bir ifadeylede bakmıyordu. Neydi bu çocuğun derdi.

...

"O-orda hiçbirşey yapmadın!"diye bağırdım sinirle.

"Çünkü canım istemedi. Susarmısın artık!"

...

"Siz siz kafayı yemişsiniz! Ne gelinliği ne bindalısı ya!"

"Gelinliksiz bindalısız düğün olur mu kızım?"

...

Tanrım.. Sonundaa

ÖNEMLİİİİİ!!!

Evet burada kesiyorum. Duyuru paylaşmamdan nefret ettiğinizi biliyorum o yüzden bende gelecek bölümün ufacık minicik bir bölümünü yazdım. Şimdi konu gerçekten önemli olmasaydı bunu yazmak zorunda kalmicaktım ama malesefki önemli. Kendi kişisel hesabımı açtım ve berdele yeni bölüm açmak dışında bu hesaba girmeyi düşünmüyorum. Bu nedenle bana mesaj atanlar yada yorum yapanlara geri dönemeyebilirim. Eğer beni takip etmek yada bana ulaşmak isterseniz kullanıcı adım;

_Uykukolik

Bu hesaptan bana ulaşabilir ve yazdığım diğer bir hikayeye bakabilirsiniz. Verdiğim uyuzluktan ve rahatsızlıktan dolayı hepinizden özür dilerim..

BerdelWhere stories live. Discover now