21.bölüm

3.1K 272 117
                                    

Medya:Dağhan Yiğithan

Keyifli okumalar...

♠️

Dağhan karısını bulmak için dört bir yanı ayağa kaldırmıştı. Dağhan,  Baran ve Emre tüm Ürgüp'ü karış karış arıyordu. Ama tek bir iz bike yoktu. Kameralar incelemiş,  her ince ayrıntı tek tek kontrol edilmişti. Bir haftadır tek bir ize rastlanmamıştı. Bu süreçte kimse uyku dahi uyuyamamıştı. Kimin yaptığında herkes hem fikirdi. Çünkü Mirza'nın konağını bastıklarında Duygu itiraf etmişti. Ve bu olay da yine tüm Ürgüp'e yayılmıştı. Dağhan ağa karısına sahip çıkamadı deniyordu. Baran'ın da karısının düğün günü kaçırılıp bulunmasının etkileri sürerken bir de bu durum tüm Ürgüp'ün Yiğithan'lara cephe almasına sebep olmuştu. Duygu ve Mirza'nın babaları da Yiğithan'ları bitirmek için uğraşıyordu usanmadan.

Adama durumlar farklı anlatılmıştı. Dağhan'ın Zeynep'i zorla nikahına aldığını, aslında onun Mirza'yı sevdiğini, Duygu'yu da engel gördüği için evden attığını anlatmışlardı adama. O da Dağhan ve ailesini bitirmek için yemin etmişti. Hatta oğluna bile yardım etmişti bu uğurda.

Dağhan ise artık delirmek üzereydi. Her ne kadar şuan umrunda olan tek şey karısı olsa da şirkette berbat durumdaydı. Zeynep'i bulur bulmaz halledeceğinden emindi ama insanlar kendilerine haksız yere cephe aldığı için Mirza ve Duygu'ya olan öfkesi kat ve kat artıyordu.

"Abi biraz sakinleş artık. Ne yemek yiyorsun doğru dürüst ne uyuyorsun. Kendini ne hale getirdiğine bir baksana. Zeynep'i kurtaralım derken seni kaybedicez. Topla kendini!"

"Ulan karım kayıp. Takıntılı bir manyağın elinde günlerdir! Kim bilir ne durumda! İyi mi? Ağlıyor mu? Canı acıyor mu? Midesi bulanıyor mu? Başı dönüyor mu? Canı bir şey istiyor mu? Daha da boktan olanı da o herif karıma zarar vermeye kalkıyor mu?? Burda elim kolum bağlı bekliyorum! Karım ve bebeğim benden uzakta tehlikede ve ben hiç bir şey yapamıyorum. Sen de karşıma geçmiş sakin ol diyorsun!"

"Sadece böyle devam edersen karına bir faydan olmayacak diyorum Dağhan ağa!! O benim de kardeşim gibi yıllardır ve senin kadar üzgünüm! Şimdi bizim mantıklı olmana ihtiyacımız var bu şekilde saçmalamana değil!!"

"Ne yapayım peki? Söyle onu bulmak için ne yapmam lazım!"

"Düşün...Sakinleşerek düşün. Bakmadığımız bir yer,  atladığımız bir detay mutlaka olmalı."

Emre sakince ikisini izlerken yanlarına gidip tedirgince fikrini söyledi. "Zeynep'le ilk buraya gelirken yolda kaya evlerinden bahsetmişti. Çok güzel olduklarını anlatmıştı. Oraya baktınız mı?"

"Hayır ama o kadar bariz bir yere götürmemiştir herhalde."

"Peki sen böyle düşünüyorken senin böyle düşüneceğini o herif tahmin etmiş olamaz mı? Eğer şehirden çıkmadılarsa öyle bir yere götürmesi mantıklı olabilir."

"O zaman hemen gidip bakalım. Zaten bakmadığımız bir tek orası kalmıştı. Belki de gerçekten ordadırlar."

"Onlarca kaya evi var. Hangisinde olduğunu nasıl anlayacağız?"

"Kameralar?"

Yine Dağhan'ın komiser arkadaşından yardım alarak tüm kaya evlerinin çevresindeki kameralara baktılar son bir haftalık sürece. Hepsi normal görünürken altı gün önce gece çekilen bir görüntüde karanlıkta kucağında bir şey taşıyarayak kaya eve giren bir adam dikkatlerini çekti. Sonra sadece o eve yoğunlaşarak tekrar geri tarama yaptılar. O eve düzenli olarak gelip giden bir adam vardı ve o adam her seferinde elinde çantalarla geliyordu. Evde birileri vardı ve onlara muhtemelen yiyecek gibi ihtiyaçlarını getiriyor olmalıydı.

CAN SUYUM -Tamamlandı-Where stories live. Discover now