Hoofdstuk 124

83 18 5
                                    

Na een hele middag zwemmen, zonnen, zwemmen en weer zonnen, gaan we kijken naar een eettentje. Eerst kleden we ons om op onze kamer en werkt Bella haar make-up bij - wat van mij niet had gehoeven.

Ze komt de badkamer uit in haar rode, strakke jurk en heeft haar lippen dezelfde kleur gegeven. Haar haren hangen nonchalant over haar schouders heen. Onder haar jurkje heeft ze de zwarte hakken aan gedaan, die ik altijd zo sexy vind. En zo ziet ze er nu dus ook uit, sexy.

Dat ze na 3 jaar nog steeds haar best doet om er goed uit te zien voor mij, verbazingwekkend. Natuurlijk scheer ik me ook zodra ik een stoppel zie en wil ik het liefst dat mijn haar goed zit, maar ik weet ook dat Bella mij het liefst ongedaan heeft. Een paar stoppeltjes hier, warrige haartjes daar.

Ik zat op de rand van het bed, maar laat me achterover vallen met mijn handen achter mijn hoofd. Bella zet een paar stappen richting mij en buigt voor over. Ze geeft me tedere zoenen op mijn lippen waar ik opgewonden van word. Zodra ze dat door heeft - door een zachte kreun die ik niet onder bedwang kon houden - gaat ze weer rechtop staan.

"Kom, we gaan eten." Zegt ze alsof ze me net niet hard heeft gemaakt met haar lippen.

Met tegenzin sta ik op van het bed en loop ik mijn mooie dame achterna.

Al snel vinden we een leuk restaurantje dat aan het strand ligt, we nemen plaats op het terras en ik kijk nog even toe hoe de ondergaande zon op Bella's huid schijnt.

"Wat is er?" Lacht ze ongemakkelijk zodra ze mijn gestaar door heeft.

"Je bent zo mooi." Zeg ik met een wanhopige toon in mijn stem. Ze moet ervan lachen. Dat heeft ze altijd als ik complimentjes geef. Dan wordt ze zenuwachtig en begint ze nerveus te lachen, wat voor mij alleen maar een grotere reden is om haar nog een compliment te geven. Ze kan soms zo onzeker zijn, wat totaal niet nodig is.

We worden gegroet door de ober van het restaurant – saved by the bell zal Bella wel denken – die onze bestelling op komt nemen.

Bella kijkt tevreden om zich heen, wat mij ook tevreden maakt. Ze ziet er gelukkig uit, maar wat gaat er door haar heen?

"Waar denk je aan?" Vraag ik om mijn gedachte een antwoord te kunnen geven.

"Het is zo mooi hier," Antwoord ze. "Waarom hebben we dit niet eerder gedaan?" Zegt ze met een lach en kijkt mij aan.

Ik buig over de tafel heen en tuit mijn lippen die beantwoord worden door Bella's lippen. Na eventjes wachten komen onze pasta's, waar Bella eerst nog een foto van maakt.

"Zullen we vanavond uit gaan?" Begint Bella met haar mond vol, ik kan haar nog net verstaan. "Dat is al zo lang geleden."

Ik neem de volgende hap in mijn mond en knik om haar vraag te beantwoorden. Het is inderdaad al een tijd geleden, al helemaal dat we samen uit zijn gegaan.

Ik voel dat Bella één van haar over elkaar heen geslagen benen, tussen mijn benen op mijn stoel laat rusten. Per ongeluk maar expres raakt ze mij zachtjes aan. Ik schiet een beetje naar achter van de schrik - omdat ze wel dáár, op díe plek, zit - en kijk Bella aan. Haar onschuldige ogen kijken over het wijsglas dat ze aan haar mond zet heen.

"Oh, sorry." Verontschuldigd ze zich nep.

"Ik krijg jou nog wel." Waarschuw ik haar.

"Kan niet wachten." Daagt ze me weer uit. Ik zal er bijna mijn pasta van laten staan en haar terug naar de hotelkamer slepen, maar ik gedraag me. Ik wel.

Na het naar binnenschansen van de heerlijke pasta, vragen we de ober om te betalen en volgen onze weg naar het uitgaanscentrum.

Er staat een lange rij bij de ene discotheek na de andere discotheek, maar alle rijen worden al snel kleiner. Je komt dus makkelijk binnen. Ook wij zijn na twee minuten wachten al binnen in een Nederlandse bar en lopen rechtstreeks naar de bar. Daar bestellen we als eerst twee cocktails.

Uiteraard zie ik vele jongens staren naar Bella en haar lichaam. Jaloezie, drank en David gaan niet goed met elkaar. Zodra Bella dit door heeft, trekt ze me mee naar een andere kant van de bar waar de meisjes zich bevinden. De meisjes die maar op één ding uit zijn.

"Ik moet even naar de wc." Schreeuwt Bella boven de muziek uit. Ik knik en loop naar een hoge bank die zich tegen de muur bevindt. Mijn ogen volgen Bella's achterkant tot ze haar niet meer volgen kunnen.

Eindelijk begin ik om me heen te kijken. Rechts van mij zijn meisjes die mij aankijken. En links.. Idem dito.

Omdat het plan eerst was om alleen iets te gaan eten, heb ik een witte blouse aan gedaan. Bella vindt altijd dat mijn armspieren daar goed in uitkomen, en volgens mij is zij niet de enige die dat vind te zien aan de kwijlende meisjes.

Ik neem snel nog een paar slokken van mijn cocktail en besluit die van Bella ook te proeven.

"Moet je twee drankjes niet drinken met z'n tweeën?" Hoor ik een stem in mijn rechteroor fluisteren. Ik kijk fronsend opzij en kijk in de blauwe ogen van een onbekend meisje.

"Klopt." Zeg ik nonchalant.

"Waarom zie ik je in je eentje drinken dan?" Grijnst ze.

"Deze is van mijn vriendin." Zeg ik haar en hou Bella's drankje omhoog.

Ik kijk het meisje weer aan en zie dat het haar afschrikt, net goed. Ik kijk weer voor me uit terwijl ik een nieuwe slok neem en zie Bella alweer teruglopen. "Daar zal je d'r hebben." En wenk naar Bella.

Het meisje kijkt in Bella's richting, maar blijft zitten. Hoe dichterbij Bella komt, hoe bedenkelijker haar gezicht trekt. Wie is dat meisje en wat moet ze met mijn vent? Zal ze wel denken.

"Trio?" Roept Bella naar het meisje. Ik kan de lach niet inhouden zodra het meisje een arrogante blik trekt. Dat had ze duidelijk niet verwacht, en ik ook niet.

Het meisje staat op en loopt - eindelijk - weg van ons. Ik vind dat ik me nog best goed heb gedragen, toch?

"Dat was nog netjes, toch?" Vraagt Bella lachend aan mij. Ze pakt haar drankje uit mijn handen, neemt een slok en legt iets in mijn vrije hand. Zodra ik wil kijken, duwt ze mijn hand naar beneden. Niet iedereen mag het zien dus.

Zo onopvallend mogelijk probeer ik een kijkje te nemen naar het voorwerp dat Bella zojuist in mijn hand heeft gedrukt. Het voelt zacht aan, als een stofje.

Zodra mijn ogen zien wat het is, kijk ik Bella weer aan. Voordat ik wat zeggen kan, legt ze de woorden in mijn mond. "Helemaal niks meer."

Ze heeft helemaal niks meer aan onder haar jurkje. Niks. Daarom ligt haar string nu in mijn hand.

Ik weet niet waarom, maar ik word er enorm opgewonden van. Ik zet onze drankjes op de bank naast mij, frommel de string in mijn broekzak en pak Bella bij haar hand.

"Gaan we nu al?" Plaagt Bella me zodra we de uitgang van de bar naderen.

Ook goed. Ik draai me om en trek Bella de wc in.

Dan maar hier.

Revenge 2 (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu