70

37 7 37
                                    

×jungkook×

ik voel een enorme steek gaan in me hart als me kuiten en handen aan elkaar zijn vastgebonden. ze worden steviger getrokken, maar er komt geen piep uit me keel. 'jungkook,' zegt de stem en me hoofd wordt lichter en lichter, 'wat is dat,' mompel ik zwak, gewoon emotieloos.

'JIJ bent jungkook, maar niet voor lang meer, jij heet later de dood,' en ik word draaierig. 'is dat geen rare naam,' en het persoon grijnst, 'je bent dus echt alles kwijt.' en me mond valt langzaam open, 'wat,' en het persoon begint te grijnzen, 'woon ik hier,' vraag ik emotieloos.

'daar kan ik geen antwoord op geven,' en ik knik met moeite, 'wie ben je, en waar ben ik beland.' het persoon schudt zijn hoofd, 'dat doet er niet toe jungkook van me.' en hij loopt weg met een foto, en laat hem aan me zien, zijn vinger gaat naar een jongen met blond en roze haar.

'weet je wie dit is,' en ik schud me hoofd van nee, 'weet je wel wie de ander is,' en zen vinger geplaatst. het is een jongen met donkerbruin haar en een lieve glimlach. 'nee ik weet het niet,' zeg ik emotieloos, 'dit ben jij, jungkook,' en me wenkbrauw trekt op, 'waarom weet ik niks?'

-->

waarom?

~💔♡
~216

×ғᴀʟʟɪɴɢ× ✓ [MAAKT DEEL UIT VAN WATTYS 2019]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu