14.bölüm

60 14 4
                                    

    Ve korktuğum şey başıma gelmişti...


-Cevap versene.

Diye bana bağırdı.Cevap veremezdim.Ne diyebilirdim ki ?

-Amy sana söylüyorum.Ortaya çıkmayacağını sanmıştın değil mi ? Beni salak sanmıştın ama ben salak değilim Amy.Beni kandıramazsın.

Gözlerinde nefret ve hırs vardı.Onun tehlikeli bir insan olduğuna artık eminim.Benim için olmasa da Nate için oldukça tehlikeli biri.

- Sakin ol.Her şeyi açıklayacağım.Yeter ki bağırma.

- Neden bağırmayayım ? Herkes duyar diye mi ?

-David lütfen.Böyle bir şeyi söyleyemezdim.Korktum.Sen nereden öğrendin ?

- Biraz önce seni ormana doğru giderken gördüm.Seni bu sefer durdurmak istemedim.Nereye gittiğini ne yapacağını merak ettim ama keşke merak etmeyip seni durdursaydım.En azından canım bu kadar acımazdı.

-Özür dilerim.Senin kalbini kırmak istemezdim.Hiç istemedim ama onu öldüremezdim.Bu sadece Nate'e özel bir durum değil.Ben onun yerine bir başkası olsa yine aynı şeyi yapardım.Yanlış anlayıp da kendini üzme.Zaten o da iyileşti.Yarın gider.Bir daha da gelmez.

- Sana inanmıyorum.

- Neden ?

-Çünkü en başından beri bana yalan söylüyorsun,hep söyledin.

- Artık söylemeyeceğim.Söz veriyorum.Lütfen bana inan.Yarın gün ağarmadan bu işi halledeceğim.

- Umarım öyle olur.

Ardından ona sarıldım.En azından bu konuda samimi olduğumu anlar.

-Artık git.

-Peki.Dediğim gibi.Yarın sen oraya geldiğinde o orada olmayacak.

Cevap vermedi.Bende geri döndüm ve uyumaya devam ettim.Yattığımda saat 2:30'du.

- Haydi kızlar hepiniz kalkın.!!

Güçlükle gözlerimi açtım ve doğruldum.Tam kendime gelmeye başlamışken aklıma dün gece verdiğim söz geldi :YARIN GÜN AĞARMADAN BU İŞİ HALLEDECEĞİM.GÜN AĞARMADAN ?!!! Lanet olsun saat sabahın 07.00'siydi.Hemen koşarak bölükten çıktım.Tom'la karşılaştım :

- David nerede ?

- Dün akşam geç yattı,hala uyuyor.

İçimden derin bir oh çektim.Yine aynı hızla koşarak ormanın içine girdim ve kulübeye geldim.Nefes nefese kalmıştım.Bütün bunları yapıyordum da...Sahi ben bu durumu Nate'e nasıl açıklayacaktım ? Ama şu an bunu düşünemezdim.İçeri girdim.Alt katta yoktu.Yukarı çıkmıştır diye düşünerek yukarılara da çıktım.Yoktu.Neredeydi bu ? Kulübenin her tarafına baktım.Bahçeye ve ormanın yarısına baktım.Acaba David Nate'e bir şey mi yaptı ? Tom dün gece geç yattı demişti.O nereden biliyor ? Ayrıca ikimizde yatmak için bölüklere girdiğimizde saat 2,30 du.Çok da geç sayılmazdı.Hatta nöbetteyken 5'e kadar nöbet tutuyordu.Ne yaptı da geç yattı ki ? Farkında olmadan gözyaşlarımın aktığını farkettim.Yapmıştı işte.Nate'i öldürmüştü.Deli gibi koşarak David'in odasına girdim.Sarsarak onu uyandırdım.

- Amy ne oluyor ?

- Ne yaptın ona ?

- Neden ağlıyorsun ?

- Konuyu değiştirme.Ne yaptın ona söyle.

- Nate'den mi bahsediyorsun ?

- Evet.

SAVAŞIN ORTASINDAKİ AŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin