- o6 / výslech a nejhorší hra na světě -

165 14 3
                                    

Litovala jsem, že jsem si v tom spěchu zapomněla doběhnout do pokoje pro mobil, nebo i pitomou baterku!

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Litovala jsem, že jsem si v tom spěchu zapomněla doběhnout do pokoje pro mobil, nebo i pitomou baterku!

Teď v té chodbě natahuju ruce před sebe s přáním do ničeho nenarazit.

Což se mi nakonec taky nepovedlo, protože když jsem rukama bloudila po stranách těla, hlavou jsem narazila do dřevěné desky. Rána to byla pořádná, přímá a pěkně dutá.

Se syčením a nadávkami sama na sebe si mnu zasažené čelo, ale všechnu bolest téměř vnímat přestanu, jen co se deska odklopí a odhalí tak mračícího se tmavovlasého muže. Já se na něj naopak usmála. Samozřejmě v rámci možností vzhledem k mému bolestivému úrazu.

,,Co tu děláš?" zeptá se narovinu. Stále se mračí a ani o krok neuhne.

Za chvíli se za jeho zády objevil Don, a jakmile mě uviděl, začal radostně vrtět ocasem. Využila jsem toho, protáhla se kolem muže a klekla si k tomu čtyřnohému stvoření.

,,Přišla jsem navštívit tady chudáka Dona. Usoudila jsem, že se tu musí strašně nudit, když má tak protivného pána." zašišlám směrem k psovi až přehnaně lítostivě, a ten se mnou nejspíše souhlasí, poněvadž štěkne a začne mi olizovat obličej.

,,Počkej! Ten make-up tě ještě otráví! Přestaň!" směju se, ale jemu je to zřejmě jedno a nepřestává mě obdarovávat láskyplnými projevy. Byl tak nadšený, až se nestačím vzpamatovat a s hlasitým smíchem ležím povalená na zemi.

,,Done, stačí." ozval se po době Darren, Don mě skutečně nechal být a popošel kus ode mě, díky čemuž jsem mohla vstát.

Jen co jsem se podívala na muže s pobaveným obličejem, co se mu stačil vytvořit během toho uvítání od jeho mazlíčka, věděla jsem, že to prolomilo jeho bariéry, jimiž se snažil skrýt to, že o mou přítomnost stojí. Já, on a dokonce i ten pes jsme věděli, že to tak je, jestli je skutečně tak dlouho osamělý.

A to mi připomnělo, proč tu vlastně jsem.

,,Tak, jak jsem řekla, dozvím se, co jsi vlastně zač." podívám se na něj přesvědčivě a neoblomně.

Z mého pohledu i postoje poznal, že to myslím naprosto vážně. Než ale stačil cokoliv říct, ještě jsem dodala: ,,A jestli ne dnes, budu za tebou chodit a otravovat tě každý den. Věř mi. Umím lidem lézt na nervy."

Mlčí, jen na mě němě zírá, a snad sám se sebou ještě marně bojuje. Nakonec jen protočí oči, povzdechne si a pokývá hlavou.

Široce se na něj usměju.

Pokynul mi ke křeslům, v nichž jsme seděli i posledně. Avšak než se sám posadil, vytasil se s otázkou: ,,Nezahrajeme si šachy?"

Párkrát jsem zamrkala a pokusila se zpracovat, co že to po mně chtěl.

Bytost✔Onde histórias criam vida. Descubra agora