Dankwoord

73 16 20
                                    

Dat was hem dan, de eerste versie van Het geheim. Op verzoek van Atalamenta heb ik besloten nog even door te bijten en de laatste stukjes te schrijven, waarna ik het deel dat ik al had ook kon uploaden. 

Wat jullie hiervoor gelezen hebben, zijn alle bijna 70 000 woorden die ik gedurende het afgelopen jaar geschreven heb. Dat proces heeft zijn ups en downs gehad. Het waren vooral ups, maar er waren zeker ook momenten waarop het schrijven niet zo lekker liep en waarop ik soms even een zetje in de rug nodig had. Met wat aanmoediging van een paar lezers hier en daar is het nu echter helemaal af.

Er zijn een aantal mensen die ik graag wil bedanken voor hun hulp bij het schrijven van dit boek. De eerste persoon die een eervolle vermelding verdient, is KwanAbenLee, die vaak opbouwende kritiek gaf op mijn stukken tekst en mij hielp bij het doorhakken van knopen bij dilemma's. Daarnaast heeft ze me tussen onze gesprekken over schrijven door ook nog regelmatig goed levensadvies gegeven. Kwan, je bent een topper! :)
(Serieus tho, jullie moeten haar verhalen en gedichten lezen, ze is een awesome schrijver en ze verdient elke lezer dubbel en dwars)

Ook PhoenixPhee heeft mij heel vaak en heel goed bijgestaan. Er waren momenten waarop ik niet wist welke kant ik op wilde met het verhaal, en in al die momenten heeft zij goed naar me geluisterd en me adviezen gegeven. Ook jij bent een topper, Sanne :)
(Shoutout naar Sapientiae, haar nieuwe boek dat even een paar lezers verdient!)

Ik wil natuurlijk al mijn lezers bedanken. Elke stem en elke comment was voor mij een klein momentje van geluk. Het blijft een awesome gevoel om te weten dat er mensen in dit kleine kikkerlandje (en dat nog kleinere landje daaronder) zijn die mijn verhaal gelezen hebben en het konden waarderen. You guys rock. <3

Lezers die in het bijzonder een vermelding verdienen, zijn Atalamenta, Mister_Shade, Fantasydrops, CunningWriter, SieglindeVdb, CH1BE2, Onverschrokken, Devorah7,  juliajuultje, Darth_Salmon, deerxlove13, Amy400, silkemrt en RenataVanVuuren. Jullie hebben allemaal bij nagenoeg elk hoofdstuk een stem achterlaten en zijn hele trouwe lezers, dankjulliewel. :) Als bedankje krijgen jullie allemaal een opdraging bij de hoofdstukken die zojuist geplaatst zijn.
(Het kan zijn dat ik een paar namen vergeten ben. Als dat zo is, dan is het niet zo dat ik je niet waardeer, maar dat ik je naam even niet uit mijn hoofd kon bedenken. Laat dan gerust even hier een reactie achter en dan zet ik je erbij!) 

En dan nog een klein bedankje naar survalio10 die tot op de dag vandaag dit verhaal nog steeds niet gelezen heeft, maar mij wel een aantal keer motiveerde om te schrijven terwijl ik er eigenlijk helemaal geen zin in had. Dankjewel meid. 

Het geheimWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu