De heimelijke heks

98 4 25
                                    

Het is weer eens tijd voor een update! :)

Ik zit inmiddels in de laatste stage van het herschrijven van dit boek. De personages zijn inmiddels helemaal zoals ik ze voor ogen heb, de omschrijvingen van de wereld passen bij het beeld dat ik heb, en de verhaallijn is ook af. Het enige wat nog rest, is een laatste check om te zorgen dat alle zinnen prettig zijn om te lezen en om te kijken of er geen spel- en interpunctiefouten meer in staan. Daarna is het manuscript af en klaar voor publicatie!

Ook heb ik na lang wikken en wegen (en hevige druk van de geweldige @caitlynsboeken die de uiteindelijke cover in elkaar gaat zetten) eindelijk een keuze gemaakt over de titel van het boek. Het geheim klonk te algemeen en vertelde niet al te veel over de inhoud van het boek, dus er moest een andere komen. De keuze is uiteindelijk gevallen op De heimelijke heks. Die titel vormt een betere weergave van waar het verhaal om draait en ligt (naar mijn bescheiden mening) ook beter in de mond.

De komende weken zullen in het teken staan van het verbeteren van de laatste foutjes en daarna het samenvoegen van manuscript en cover tot één mooi geheel. Zodra dat gedaan is, zal het boek gepubliceerd worden en krijgen jullie als trouwe lezers de nieuwe details te horen.

Ik ben echt heel enthousiast dat dit avontuur eindelijk afgerond gaat worden. Het heeft inmiddels ruim twee jaar geduurd, en het is goed om het nu af te sluiten. Het is tijd voor iets nieuws. Misschien wel een vervolg van de serie, of misschien wel een volledig nieuw boek. Wie zal het zeggen?

Tot die tijd: het ga jullie goed!

- Sil 


Het geheimWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu