#10

2.5K 143 23
                                    


♦T A N Á R O K♦

 Valamiért, ha bármilyen felnőttnek azt mondjuk, hogy "Hú, XY úgy utál", olyankor mindig azt a választ kapjuk, hogy "Dehogy utál, a tanáraitok nem utálnak senkit". Pedig ez igen is létező dolog.

A tanárok is emberek, ugyan úgy tudnak utálni, mint bárki más. Viszont ellenben mással, velük nem érdemes veszekedésbe bonyolódni, bármennyire is kijárna egyeseknek.

Ennek a legfőbb oka az, hogy bármennyire is neked van igazad, ha ezt megmondod neki, az ő szemében annyi látszódik, hogy visszabeszéltél neki. És habár a csatát megnyerted, a háborút nem, mivel továbbra is ő fog osztályozni téged. 

Jöhet a kérdés, hogy akkor mégis mit tehetünk egy szekáló tanár ellen. Vagy brutálisan benyalunk neki, minden szorgalmi-és házi feladattal, prezentációkkal, jelentkezéssel az órákon, vagy felkeresünk egy másik tanárt. A szüleidnek természetesen mondd el, hogy mi van a suliban, mégsem őket kell először beküldeni. Ha bemennek és leüvöltik az adott tanár fejét, akkor még mindig fent áll az előbb említett dolog, hogy durvábban osztályoz stb. 

Vagy az osztályfőnöködnek, vagy az igazgatónak kell szólnod.

101 dolog a gimi előtt (amit jó lett volna tudni)Where stories live. Discover now