#37

1K 82 13
                                    


♦C R U S H♦

Olyan személy, aki tetszik neked és mindent megteszel, hogy összejöjj vele.

Már csak az érzés, hogy szereted, felemel, boldoggá tesz, ráadásul ha beszéltek a fellegekben jársz és legszívesebben le sem szállnál onnan. Csodálatos érzés, mi? Na de hol van a határ?

Nem akarok ünneprontó lenni, sem álmok összedöntője, de nagyon sok olyan esettel találkoztam már, hogy emberek annyira beleélték magukat ebbe a (még) nem létező szerelembe, már ha lehet annak nevezni, hogy magukat tették tönkre.

Van pár dolog, amit mindenképp tudnod kell, ha már eldöntötted, hogy crusholni fogsz valakit.


1.) Attól, hogy te így érzel, a másik mondhat nemet. Ezt tiszteletben kell tartanod, főleg ha tényleg szereted.

2.) Rendben van, hogy ő életed nagy szerelme, de nem ő az egyetlen fiú vagy lány, akivel egész életedben találkozol majd. Az iskolai kapcsolatok nagyon kevés százaléka végződik házassággal vagy együtt éléssel. Annak pedig, hogy mindent odaadsz egy olyan embernek, akivel 4 év múlva már nem is fogsz találkozni, nem sok értelme van. 

3.) Tudd hol a határ! Azért mert ő nem viszonozza az érzéseidet nincs jogod ahhoz, hogy bántsd őt. Sem verbálisan, főleg nem fizikailag. Nem indíthatsz róla pletykákat, nem szúrhatod el a következő kapcsolatát, nem éreztetheted vele, hogy kevesebb amiatt, hogy nem jött össze veled stb.

4.) Ne árts magadnak miatta! Az, hogy nem szeret viszont nem az ő, vagy nem a te hibád. Az érzéseket nem lehet erőltetni, végképp nem kell. Ne bántsd magadat azért, mert a kiszemelted nem szeret viszont. Keress inkább egy olyat, aki igen.

5.) SOHA, semmilyen esetben ne változtass magadon csak azért, hogy viszontszeressen. Ha csak ezért akarna veled lenni, akkor nem önmagadért szeretne és kénye kedve szerint formázhatna.

6.) Tudj túl lépni valakin! Nagyon nehéz igen, de ha látod, hogy csak játékszer vagy és kihasználja az érzéseidet tudd azt mondani, hogy nem. BÁRMIRE! Tanuld meg elengedni őt. Tölts időt a barátaiddal, olvass, nézz filmet csak ne gondolj rá.

7.) Ne mondd azt, hogy ez örök és ki fog tartani az idők végezetéig. Nem attól fog sokáig tartani egy kapcsolat vagy egy szerelem (főleg ha csak egyoldalú), hogy sokat mondogatod, hanem ha teszel érte.


A szerelem egy csodálatos dolog, ha tudod hol vannak a határok. Nem azt mondom természetesen, hogy egy érzést körül lehet határolni falakkal, hanem hogy amikor a rózsaszín ködben is vagy benne, tudj gondolkodni. 


101 dolog a gimi előtt (amit jó lett volna tudni)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang