#16

2.1K 122 74
                                    


♦K Ö N Y V E K♦

Szeretsz olvasni? Nem? Hát akkor gyorsan változtass rajta, hiszen az olvasás az egyik legjobb dolog a világon. A könyvek világa az, ahová szinte bármilyen problémád elől el tudsz menekülni és addig ott ragadni ameddig csak kedved tartja. Persze, nem szabad elfelejteni, hogy mi a valóság és mi nem, de néha jó egy kicsit kikapcsolódni és elmerülni egy tőled független történetben. 

Mind tudjuk, hogy a kötelező olvasmányok nem a mi generációnknak íródtak. Talán ezért szeretik egyre kevésbé őket a diákok. 

Így, hogy itt a nyár pedig végképp át lehet adni magadat ennek a hobbinak. Járj könyvtárba, vegyél könyveket, akár csak magazinokat vagy képregényeket, lényeg, hogy olvass. Ez az, ami sose megy ki a divatból.

( Csak, hogy tudd a rendszeres olvasás segít szövegértés fejlesztésében és javítja a diszlexiát.)

Itt van pár könyvajánló, hátha kedvet kapsz valamelyikhez:

▼ Hex Hall sorozat - Ha szereted a bentlakásos, új iskolás, fantasyt, akkor ezt imádni fogod. Eddig 4 kötet jelent meg, szóval csak hajrá.

▼ Harry Potter - Nem tudok sokat írni róla, IMÁDOM♥

▼ Luxen sorozat - Egy Alkonyat ff. Ennek ellenére izgalmas, mozgalmas, romantikus és szerethető. Szeresd meg te is!

▼ A végzet ereklyéi - Pörgős, harcolós, csavaros könyv, szerintem könnyen megragadja az embert. Az első részt egyébként megfilmesítették, hátha attól kedvet kapsz hozzá.

101 dolog a gimi előtt (amit jó lett volna tudni)Where stories live. Discover now